arxaggelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 καποιος ειχε ζητησει μπισκοτα http://crepesofwrath.net/2011/06/29/infamous-jacques-torres-chocolate-chip-cookies/ Μου ετρεξαν τα σαλια. Την εχεις δοκιμασει τη συνταγη; Βγαινει σωστα;
Toufas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Οχι δεν την εχω δοκιμασει, αλλα αυριο μαλλον υπαρχει μια περιπτωση να δοκιμαστει.Απο εκει που την ειδα παντως ειπανε "Honestly, every. single. recipe. on crepesofwrath turns out great. I'll try these this weekend!"και"Whenever there is a "What's the best chocolate chip cookie?" question that comes up anywhere on the net, there are two common responses. The first is the Jacques Torres NYT recipe, the second is Thomas Kellers ad hoc at home recipe. People who taste test them side by side almost always get a 50/50 split.If you are a cookie fan I'd recomend trying both. I personaly prefer the ad hoc version, as it's almost like two distinct types of chocolate chip cookie in one. One tender sweet cookie and a crispy rich cookie. Best of both worlds." H πρωτη συνταγη απο πανω λεει να αφησετε την ζυμη να ξεκουραστει 24 ωρες. Ειναι πολυ σημαντικο για την συνταγη! 1
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Thanx. Αν τα φτιάξεις δώσε εντυπωσεις. Αν προλάβω εγώ, θα δώσω εγώ, αλλά εσύ είσαι ο μάγειρας
bnvdarklord Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ωραία τα μπισκότα θα τα δοκίασω να τα φτιάξω καποια στιγμή. btw πως μετράς υποδιαιρέσεις του κουταλιού; Λεει πχ 3/4 teaspoon
kuzko21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 υπαρχουν κατι μικροι δοσομετρητες αλλα αν δεν εχεις βρες ενα σφηνακι απο depon , ριξε μεσα μια κουταλια και μετα βρες τα 3/4 απο το δοσομετρητη που εχει πανω...
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ωραία τα μπισκότα θα τα δοκίασω να τα φτιάξω καποια στιγμή. btw πως μετράς υποδιαιρέσεις του κουταλιού; Λεει πχ 3/4 teaspoon η βλαχια της αμερικης φταιει σε αυτο! Αντι να εχουν γραμμαρια, εχουν μετρησεις βαση ογκου. Υπαρχουν ειδικες μεζουρες http://cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002003006&nodeId=133&productId=1673 οπως και για τις κουπες που βλεπεις σε ενα σωρο συνταγες, δεν ειναι κουπα απο το ραφι. Στην θεση σου θα εκανα την μετατροπη με το google σε γραμμαρια για ολα τα υλικα και θα εκανα δουλεια. Το αλευρι θα σου ειναι προβλημα παντως.
REDODIN7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το τσενταρ μονο εμένα μου φαινεται αθλιο τυρι; Βεβαια συνηθως όπου εχω φαει τσενταρ ειναι σε πρόχειρα φαγάδικα αλλά αισθανομαι σαν να τρώω πλαστικο. Μια χαρα ειναι το τσενταρ και στο σπιτι αλλα και εξω αρκει να τρως σε σωστα μερη. Παντος το καλυτερο τσενταρ το εχω φαει πριν πολλα πολλα χρονια στα Wendy's
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 CHOCOLATE CHIP COOKIES IN METRICadapted from smitten kitchen's leite's consummare chocolate chip cookie (but see also The Guardian's recent summary; both reference Jacques Torres) Ingredients:250 grams unsalted butter, room temperature185 grams light brown sugar215 grams white sugar2 large eggs2 teaspoons vanilla extract (or 10 ml)260 grams type 00 flour (or white bread flour)245 grams plain flour1¼ teaspoon baking soda or a 6 grams1½ teaspoon baking powder or 5 grams1½ teaspoon salt or 9 grams100 grams chocolate chips 1
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Toufa οι ζυγαριες κουζινας που κυκλοφορουν στο εμποριο, ποια ειναι τα ελαχιστα γραμμαρια που δειχνουν?
bnvdarklord Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 η βλαχια της αμερικης φταιει σε αυτο! Αντι να εχουν γραμμαρια, εχουν μετρησεις βαση ογκου. Πες τα ρε και μενα μου την σπάει. Πως θα γινει ομως η μετατροπή; Αλλο 1 cup of flour και αλλο 1 cup of sugar
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13751&subid=2&pubid=128641653 Μια κανατα σαν αυτη που δειχνει ειναι πολυ φθηνη και εχει συνηθως αρκετες μοναδες μετρησεως πανω της. Οχι τιποτα αλλο, για να μην ψαχνεις καθε φορα να κανεις μετρατοπες 1
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 1 γραμμαριο νομιζω ειναι το πιο συχνο Δεν νομιζω να χρειαστει καποιος κατι αλλο εκτος αν θελει να ασχοληθει με προιοντα που θες ελαχιστα γραμμαρια (πιο μοντερνες τεχνικες) http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13751&subid=2&pubid=128641653 Μια κανατα σαν αυτη που δειχνει ειναι πολυ φθηνη και εχει συνηθως αρκετες μοναδες μετρησεως πανω της. Οχι τιποτα αλλο, για να μην ψαχνεις καθε φορα να κανεις μετρατοπες το προβλημα ειναι πως το αλευρι συγκεκριμενα αλλαζει βαρος αναλογως ποσο το πατικωνεις https://www.youtube.com/watch?v=nF3vFMYOM8Y 1
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ατσα τρολαρισμα το αλευρι! Οποτε το καλυτερο θα ηταν ολες οι συνταγες να εχουν ολα τα υλικα σε γραμμαρια
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ναι! Eιδικα στην ζαχαροπλαστικη που ειναι χημεια
bnvdarklord Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 το προβλημα ειναι πως το αλευρι συγκεκριμενα αλλαζει βαρος αναλογως ποσο το πατικωνεις Ογκο εννοεις λογικα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα