Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι δεν την εχω δοκιμασει, αλλα αυριο μαλλον υπαρχει μια περιπτωση να δοκιμαστει.
Απο εκει που την ειδα παντως ειπανε "Honestly, every. single. recipe. on crepesofwrath turns out great. I'll try these this weekend!"
και
"Whenever there is a "What's the best chocolate chip cookie?" question that comes up anywhere on the net, there are two common responses. The first is the Jacques Torres NYT recipe, the second is Thomas Kellers ad hoc at home recipe. People who taste test them side by side almost always get a 50/50 split.

If you are a cookie fan I'd recomend trying both. I personaly prefer the ad hoc version, as it's almost like two distinct types of chocolate chip cookie in one. One tender sweet cookie and a crispy rich cookie. Best of both worlds."

 

 

 

H πρωτη συνταγη απο πανω λεει να αφησετε την ζυμη να ξεκουραστει 24 ωρες. Ειναι πολυ σημαντικο για την συνταγη!

  • Like 1
Δημοσ.

υπαρχουν κατι μικροι δοσομετρητες αλλα αν δεν εχεις βρες ενα σφηνακι απο depon , ριξε μεσα μια κουταλια και μετα βρες τα 3/4 απο το δοσομετρητη που εχει πανω...

Δημοσ.

 Ωραία τα μπισκότα θα τα δοκίασω να τα φτιάξω καποια στιγμή. 

btw πως μετράς υποδιαιρέσεις του κουταλιού;  Λεει πχ 3/4 teaspoon

η βλαχια της αμερικης φταιει σε αυτο! Αντι να εχουν γραμμαρια, εχουν μετρησεις βαση ογκου. Υπαρχουν ειδικες μεζουρες http://cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002003006&nodeId=133&productId=1673 οπως και για τις κουπες που βλεπεις σε ενα σωρο συνταγες, δεν ειναι κουπα απο το ραφι.

 

Στην θεση σου θα εκανα την μετατροπη με το google σε γραμμαρια για ολα τα υλικα και θα εκανα δουλεια. Το αλευρι θα σου ειναι προβλημα παντως.

Δημοσ.

Το τσενταρ μονο εμένα μου φαινεται αθλιο τυρι; Βεβαια συνηθως όπου εχω φαει τσενταρ ειναι σε πρόχειρα φαγάδικα αλλά αισθανομαι σαν να τρώω πλαστικο.

Μια χαρα ειναι το τσενταρ και στο σπιτι αλλα και εξω αρκει να τρως σε σωστα μερη.

Παντος το καλυτερο τσενταρ το εχω φαει πριν πολλα πολλα χρονια στα Wendy's

Δημοσ.


CHOCOLATE CHIP COOKIES IN METRIC

adapted from smitten kitchen's leite's consummare chocolate chip cookie (but see also The Guardian's recent summary; both reference Jacques Torres)

Ingredients:
250 grams unsalted butter, room temperature
185 grams light brown sugar
215 grams white sugar
2 large eggs
2 teaspoons vanilla extract (or 10 ml)
260 grams type 00 flour (or white bread flour)
245 grams plain flour
1¼ teaspoon baking soda or a 6 grams
1½ teaspoon baking powder or 5 grams
1½ teaspoon salt  or 9 grams
100 grams chocolate chips

  • Like 1
Δημοσ.

η βλαχια της αμερικης φταιει σε αυτο! Αντι να εχουν γραμμαρια, εχουν μετρησεις βαση ογκου. 

 

Πες τα ρε και μενα μου την σπάει. Πως θα γινει ομως η μετατροπή; Αλλο 1 cup of flour και αλλο 1 cup of sugar

Δημοσ.

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13751&subid=2&pubid=128641653

 

Μια κανατα σαν αυτη που δειχνει ειναι πολυ φθηνη και εχει συνηθως αρκετες μοναδες μετρησεως πανω της.

Οχι τιποτα αλλο, για να μην ψαχνεις καθε φορα να κανεις μετρατοπες

  • Like 1
Δημοσ.

1 γραμμαριο νομιζω ειναι το πιο συχνο

Δεν νομιζω να χρειαστει καποιος κατι αλλο εκτος αν θελει να ασχοληθει με προιοντα που θες ελαχιστα γραμμαρια (πιο μοντερνες τεχνικες)

 

 

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13751&subid=2&pubid=128641653

 

Μια κανατα σαν αυτη που δειχνει ειναι πολυ φθηνη και εχει συνηθως αρκετες μοναδες μετρησεως πανω της.

Οχι τιποτα αλλο, για να μην ψαχνεις καθε φορα να κανεις μετρατοπες

 

 

 

το προβλημα ειναι πως το αλευρι συγκεκριμενα αλλαζει βαρος αναλογως ποσο το πατικωνεις

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=nF3vFMYOM8Y

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...