Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τελικα αλλαξε το προγραμμα, και φτιαξαμε peanut butter oreo blondies: http://crepesofwrath.net/2013/01/25/peanut-butter-oreo-blondies/ Τωρα ειναι στον φουρνο 1
evabb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 εγω εφτιαξα σημερα vol au vent: φωτογραφικα ειναι αθλια αλλα γευστικα ηταν απιθανο. 1
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Toufa οι ζυγαριες κουζινας που κυκλοφορουν στο εμποριο, ποια ειναι τα ελαχιστα γραμμαρια που δειχνουν? Μόλις παρήγγειλα αυτήν τη μικρούλα, έχει εύρος 1g - 5kg. Με 4μιση ευρώ, ας πέσει και 3 γραμμάρια έξω έτσι κι αλλιώς τη θέλω για πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Έχουν την ίδια ακριβώς στο αμαζον με αρκετά καλά reviews για περιστασιακή χρήση (ακριβότερη φυσικά). 1
evabb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μόλις παρήγγειλα αυτήν τη μικρούλα, έχει εύρος 1g - 5kg. Με 4μιση ευρώ, ας πέσει και 3 γραμμάρια έξω έτσι κι αλλιώς τη θέλω για πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Έχουν την ίδια ακριβώς στο αμαζον με αρκετά καλά reviews για περιστασιακή χρήση (ακριβότερη φυσικά). μια χαρα ειναι, δεν θες κατι αλλο. για υγρα/ογκους υπαρχουν δοχεια με γραμμες. 1
brickoman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τι εννοείς φωτογραφικά ήταν άθλια; Επίτηδες ήθελες να την κάνεις έτσι (και την πέτυχες), σωστά;
evabb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τι εννοείς φωτογραφικά ήταν άθλια; Επίτηδες ήθελες να την κάνεις έτσι (και την πέτυχες), σωστά; οχι ρε παιδι απλα η παρουσιαση δεν μου αρεσει καθολου. δεν φαινεται λαχταριστο.
brickoman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 οχι ρε παιδι απλα η παρουσιαση δεν μου αρεσει καθολου. δεν φαινεται λαχταριστο. Μα ο κρυφός σου σκοπός βαθιά μέσα σου ήταν να πετύχεις ακριβώς αυτό το παρουσιαστικό!
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μόλις παρήγγειλα αυτήν τη μικρούλα, έχει εύρος 1g - 5kg. Με 4μιση ευρώ, ας πέσει και 3 γραμμάρια έξω έτσι κι αλλιώς τη θέλω για πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Έχουν την ίδια ακριβώς στο αμαζον με αρκετά καλά reviews για περιστασιακή χρήση (ακριβότερη φυσικά). Αυτή ακριβώς έχω, γαμάει. Κινεζιά άγρια, αλλά είναι ακριβέστατη, ζυγίζει πολλά διαφορετικά πράγματα (γκουχ) από δοσολογίες ζαχαροπλαστικής μέχρι γατιά. 3
evabb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μα ο κρυφός σου σκοπός βαθιά μέσα σου ήταν να πετύχεις ακριβώς αυτό το παρουσιαστικό! απλα πειναγαμε εδω και με το ζορι καταφερε να βγει κι αυτη η φωτογραφια.
brickoman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 απλα πειναγαμε εδω και με το ζορι καταφερε να βγει κι αυτη η φωτογραφια. Αχ βρε δεν με καταλαβαίνεις....!
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αυτή ακριβώς έχω, γαμάει. Κινεζιά άγρια, αλλά είναι ακριβέστατη, ζυγίζει πολλά διαφορετικά πράγματα (γκουχ) από δοσολογίες ζαχαροπλαστικής μέχρι γατιά. Θεέ μου, τελικά είναι αλήθεια, τα μαζεύεις για να τα μαγειρέψεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα