Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Toufa οι ζυγαριες κουζινας που κυκλοφορουν στο εμποριο, ποια ειναι τα ελαχιστα γραμμαρια που δειχνουν?

Μόλις παρήγγειλα αυτήν τη μικρούλα, έχει εύρος 1g - 5kg.  Με 4μιση ευρώ, ας πέσει και 3 γραμμάρια έξω :) έτσι κι αλλιώς τη θέλω για πολύ σπάνιες περιπτώσεις.  Έχουν την ίδια ακριβώς στο αμαζον με αρκετά καλά reviews για περιστασιακή χρήση (ακριβότερη φυσικά).

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα αυτήν τη μικρούλα, έχει εύρος 1g - 5kg.  Με 4μιση ευρώ, ας πέσει και 3 γραμμάρια έξω :) έτσι κι αλλιώς τη θέλω για πολύ σπάνιες περιπτώσεις.  Έχουν την ίδια ακριβώς στο αμαζον με αρκετά καλά reviews για περιστασιακή χρήση (ακριβότερη φυσικά).

μια χαρα ειναι, δεν θες κατι αλλο. για υγρα/ογκους υπαρχουν δοχεια με γραμμες.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς φωτογραφικά ήταν άθλια; Επίτηδες ήθελες να την κάνεις έτσι (και την πέτυχες), σωστά; :P

οχι ρε παιδι απλα η παρουσιαση δεν μου αρεσει καθολου. δεν φαινεται λαχταριστο.

Δημοσ.

οχι ρε παιδι απλα η παρουσιαση δεν μου αρεσει καθολου. δεν φαινεται λαχταριστο.

Μα ο κρυφός σου σκοπός βαθιά μέσα σου ήταν να πετύχεις ακριβώς αυτό το παρουσιαστικό!  B)

Δημοσ.

Αυτή ακριβώς έχω, γαμάει. Κινεζιά άγρια, αλλά είναι ακριβέστατη, ζυγίζει πολλά διαφορετικά πράγματα (γκουχ) από δοσολογίες ζαχαροπλαστικής μέχρι γατιά.

• Like 3
Δημοσ.

Μα ο κρυφός σου σκοπός βαθιά μέσα σου ήταν να πετύχεις ακριβώς αυτό το παρουσιαστικό!  B)

απλα πειναγαμε εδω και με το ζορι καταφερε να βγει κι αυτη η φωτογραφια.

Δημοσ.

Αυτή ακριβώς έχω, γαμάει. Κινεζιά άγρια, αλλά είναι ακριβέστατη, ζυγίζει πολλά διαφορετικά πράγματα (γκουχ) από δοσολογίες ζαχαροπλαστικής μέχρι γατιά.

Θεέ μου, τελικά είναι αλήθεια, τα μαζεύεις για να τα μαγειρέψεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...