Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πρέπει να ξέρω πόσο ζυγίζουν για να ρυθμίζω δοσολογίες αντιβίωσης αν είναι άρρωστα ρε. Εδώ κάτω έχουμε ακόμα αξιοπρέπεια, δεν έχουμε θείους βάνιες και πρασσάδες.
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ο αποστειρωμένος βορράς σε έκανε μαλθακό. Που να πάω και στα χαρντκορ φαγάδικα, με μενού that'll grow hair on your chest. Όταν γυρίσεις στοίχημα ότι θα τα φας ένα ένα τα κατσούλια.
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Προς το παρόν είμαι κάτω, αλλά δέχομαι την πρόκληση. Ό,τι μπορεί να χωνέψει ένας ποιοτικός ερευνητής (χαχαχαχαχ κτλ) μπορώ να το ΜΗΡΥΚΑΣΩ άμα λάχει. Λέγε που θες να φάω. edit, τώρα κατάλαβα, έχω γυρίσει καιρό από Κοπεγχάγη. λέω κι εγώ, γιατί να λέει την πιο ερωτική πόλη αποστειρωμένη.
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 A, μη φανταστείς κανένα κρυφό στενάκι. Οτιδήποτε στο τρίγωνο ΝΣΣ - Πρίνου (Βαρδάρη) - Φιξ είναι ανοιχτό μετά τις 22:00. Πριν ακουμπήσει το πηρούνι το στόμα σου θυμίσου ότι εκεί ακριβώς είναι και το σινε Λαϊκόν.
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Θα πάω, θα φάω, θα φύγω και θα ζήσω για να ποστάρω πιξ.
παπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Φτιαχνω φρικασε και τωρα συνειδητοποιησα οτι ξεχασα να παρω ανηθο. Απο τετοια εχω μονο μεντα σε μια γλαστρα, να βαλω;
kuzko21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 πετα καμια τσιχλα δυοσμο μεσα καλυτερα...
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Φτιαχνω φρικασε και τωρα συνειδητοποιησα οτι ξεχασα να παρω ανηθο. Απο τετοια εχω μονο μεντα σε μια γλαστρα, να βαλω; δεν υπαρχει κανονας που λεει οτι πρεπει να εχει ανηθο in other news σημερα πηγα σε ενα καινουριο μαγαζι εδω, εφαγα επιτελους τηγανιτα στρειδια (σε κουρκουτι, deep fried) μερικες φωτος απο τα αλλα που φαγαμε (δεν ειναι δικες μου οι φωτος, απο αλλο site ειναι) pork crackling & crab raw beef, pear, sesame Grilled salad δεν βρισκω φωτο απο τις τελειες πατατε με kimchi, pulled pork και τυρι και τον τελειο μπακαλιαρο με foie και σανγκουινι 1
sabpaxa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 τουφα αυτο που βαζουν στα λουκανικα ή στα αλλαντικα για να κρατανε ζωηρο χρωμα,πως λεγετε ρε;
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 pink salt? (αλατι, νιτρωδες νατριο και μερικες φορες νιτρικο νατριο) 1
sabpaxa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ναι αυτο. το ξερεις οτι το ριχνουμε στα χωραφια για λιπανση; αηδια με επιασε οταν σκεφτομαι οτι ασχετοι κομπογιανητες ριχνουν οσο τους καπνισει... μαλακια ειπα... αυτο που ριχνουμε στα χωραφια ειναι το νιτρικο νατριο
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 τωρα βαζουν αυτο: http://en.wikipedia.org/wiki/Potassium_nitrite αλλα οχι και τοσο συχναοσο για το αλλο, για αυτο δεν παιρνεις οτι και οτι
siracos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ναι αυτο. το ξερεις οτι το ριχνουμε στα χωραφια για λιπανση; αηδια με επιασε οταν σκεφτομαι οτι ασχετοι κομπογιανητες ριχνουν οσο τους καπνισει... μαλακια ειπα... αυτο που ριχνουμε στα χωραφια ειναι το νιτρικο νατριο Νιτρική αμμωνία είναι το λίπασμα και είναι επίσης βασικό στοιχείο για την κατασκευή http://www.eltek.com.gr/wwwgr/anfo.html
sabpaxa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Νιτρική αμμωνία είναι το λίπασμα και είναι επίσης βασικό στοιχείο για την κατασκευή http://www.eltek.com.gr/wwwgr/anfo.html δεν ειναι μονο η νιτρικη αμμωνια λιπασμα...απλα η νιτρικη αμμωνια εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε αζωτο. τερμα τα οφτοπικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα