Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να ξέρω πόσο ζυγίζουν για να ρυθμίζω δοσολογίες αντιβίωσης αν είναι άρρωστα ρε. Εδώ κάτω έχουμε ακόμα αξιοπρέπεια, δεν έχουμε θείους βάνιες και πρασσάδες.

Δημοσ.

Ο αποστειρωμένος βορράς σε έκανε μαλθακό.  Που να πάω και στα χαρντκορ φαγάδικα, με μενού that'll grow hair on your chest. Όταν γυρίσεις στοίχημα ότι θα τα φας ένα ένα τα κατσούλια.

Δημοσ.

Προς το παρόν είμαι κάτω, αλλά δέχομαι την πρόκληση.

Ό,τι μπορεί να χωνέψει ένας ποιοτικός ερευνητής (χαχαχαχαχ κτλ) μπορώ να το ΜΗΡΥΚΑΣΩ άμα λάχει.

Λέγε που θες να φάω.

edit, τώρα κατάλαβα, έχω γυρίσει καιρό από Κοπεγχάγη. λέω κι εγώ, γιατί να λέει την πιο ερωτική πόλη αποστειρωμένη.

Δημοσ.

A, μη φανταστείς κανένα κρυφό στενάκι.  Οτιδήποτε στο τρίγωνο ΝΣΣ - Πρίνου (Βαρδάρη) - Φιξ είναι ανοιχτό μετά τις 22:00. Πριν ακουμπήσει το πηρούνι το στόμα σου θυμίσου ότι εκεί ακριβώς είναι και το σινε Λαϊκόν. 

Δημοσ.

Φτιαχνω φρικασε και τωρα συνειδητοποιησα οτι ξεχασα να παρω ανηθο. Απο τετοια εχω μονο μεντα σε μια γλαστρα, να βαλω;

Δημοσ.

Φτιαχνω φρικασε και τωρα συνειδητοποιησα οτι ξεχασα να παρω ανηθο. Απο τετοια εχω μονο μεντα σε μια γλαστρα, να βαλω;

δεν υπαρχει κανονας που λεει οτι πρεπει να εχει ανηθο

in other news σημερα πηγα σε ενα καινουριο μαγαζι εδω, εφαγα επιτελους τηγανιτα στρειδια (σε κουρκουτι, deep fried)

μερικες φωτος απο τα αλλα που φαγαμε (δεν ειναι δικες μου οι φωτος, απο αλλο site ειναι)

h0o6gpI.jpg

pork crackling & crab

L8hmtRS.jpg

raw beef, pear, sesame

rMspMN0.jpg

Grilled salad

δεν βρισκω φωτο απο τις τελειες πατατε με kimchi, pulled pork και τυρι και τον τελειο μπακαλιαρο με foie και σανγκουινι

• Like 1
Δημοσ.

τουφα

αυτο που βαζουν στα λουκανικα ή στα αλλαντικα για να κρατανε ζωηρο χρωμα,πως λεγετε ρε;

Δημοσ.

ναι αυτο.

το ξερεις οτι το ριχνουμε στα χωραφια για λιπανση;

αηδια με επιασε οταν σκεφτομαι οτι ασχετοι κομπογιανητες ριχνουν οσο τους καπνισει...

μαλακια ειπα...

αυτο που ριχνουμε στα χωραφια ειναι το νιτρικο νατριο

Δημοσ.

ναι αυτο.

το ξερεις οτι το ριχνουμε στα χωραφια για λιπανση;

αηδια με επιασε οταν σκεφτομαι οτι ασχετοι κομπογιανητες ριχνουν οσο τους καπνισει...

μαλακια ειπα...

αυτο που ριχνουμε στα χωραφια ειναι το νιτρικο νατριο

Νιτρική αμμωνία είναι το λίπασμα και είναι  επίσης βασικό στοιχείο για την κατασκευή http://www.eltek.com.gr/wwwgr/anfo.html

Δημοσ.

Νιτρική αμμωνία είναι το λίπασμα και είναι  επίσης βασικό στοιχείο για την κατασκευή http://www.eltek.com.gr/wwwgr/anfo.html

δεν ειναι μονο η νιτρικη αμμωνια λιπασμα...απλα η νιτρικη αμμωνια εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε αζωτο.

τερμα τα οφτοπικ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...