Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Α και αν θελετε να δειτε διαφορα: 3 παρτιδες απο μπισκοτα και με 3 διαφορετικες περιοδους ξεκουρασης της ζυμης
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Στο ebay έχει πολλούς πωλητές βανίλιας κλπ. Πως καταάβαίνουμε τη διαφορά,ποιός είναι ΟΚ και ποιός θα στείλει απλώς αποξηραμένα φασολάκια; Δεν είναι λογικόι κατ'αρχήν να προτιμήσουμε κάτι εργοστασιακά συσκευασμένο λόγω μεταφοράς;
bnvdarklord Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Άρα αντί για plain βάζουμε μαλακό, και αντί για 00 βάζουμε σκληρό. Ναι; Εγω αναποδα νομιζα.
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Απο αυτον ειχα παρει πριν απο 2 χρονια: http://www.ebay.co.uk/sch/vanilla.mart/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686 αυτος που εβαλα στο link ειναι αυτο που πηρε μια φιλη και αυτο που θα παρω και εγω οταν ξανα αγορασω
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ναι; Δεν έχω ιδέα, ουσιαστικά ερώτηση ήταν
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Σχετικά με τη βανίλια, ο τύπος εδώ φαίνεται να ξέρει τί λέει. Και από βανίλιες, θα πάω με τον Τούφα [γκουχ γκουχ] και θα πάρω από το ίδιο μαγαζί αλλά αυτό το πακέτο γιατί είναι λιγότερα. Δεν μου χρειάζεται παραπάνω ποσότητα.
bnvdarklord Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ναι ντάξει φθηνότερα απο ebay, αλλα με τι μεταφορικά; Αν αγόραζα συχνά απο ebay θα μπορούσα να το χωσω κανα πακέτο.
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Τα συγκεκριμένα που πόσταρα βγαίνουν περίπου 6.5 ευρώ με τα μεταφορικά τα 10 στικς. Γύρω στα 9 ευρώ τα 20.
bnvdarklord Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Στα μπαχάρ/ελίξιριο αραγε ειναι πάνω απο 9€ τα 20; Δυστυχώς στα site τους δεν γράφει τιμές.
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 πωπω σας κοβουν τον κολο με τα μεταφορικα! θα ελεγα να παρετε μεγαλο πακετο ή οργανωθείτε να παρετε κατι ολοι μαζι και μοιραστειτε το. Αν τις εχετε σε αεροστεγη σακουλακια και σε σκια, κρατανε 1-2 χρονια.
Hamurabi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Παιδια θελω να φτιαξω σπιτικη πιτσα. Ωραια ετοιμη ζυμη εχετε Να προτεινετε καποια Συγκεκριμενη? Επισης ταιριαζουν τα εξης? Κετσαπ απο κατω, κιτρινο τυρι, γαλοπουλα,λιγο μπεηκον,λιγη φετα Και παπρικα.
athlios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Εχω βαλει να ψηνεται μια πιτσα. Μια τυχαια συνταγη που ειδα ελεγε στουσ 250 βαθμους. Θα φαμε ή να παραγγειλουμε hut? Παιδια θελω να φτιαξω σπιτικη πιτσα. Ωραια ετοιμη ζυμη εχετε Να προτεινετε καποια Συγκεκριμενη?Επισης ταιριαζουν τα εξης? Κετσαπ απο κατω, κιτρινο τυρι, γαλοπουλα,λιγο μπεηκον,λιγη φετα Και παπρικα. Μολις εβαλα αλευρι νερο αλατι και λιγο λαδι. Θα σε πω σε λιγο.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Υποθέτω πως η πόρτα του φούρνου είναι διαφανής, ε;
athlios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δε δουλευει η λαμπα οποτε δε βλεπω τιποτα μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα