cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Άστην για ώρα και η πίτσα θα ερυθροπυρωθεί και θα βλέπεις μια χαρά μετά 1
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Εχω βαλει να ψηνεται μια πιτσα. Μια τυχαια συνταγη που ειδα ελεγε στουσ 250 βαθμους. Θα φαμε ή να παραγγειλουμε hut? Μολις εβαλα αλευρι νερο αλατι και λιγο λαδι. Θα σε πω σε λιγο. http://www.tavernoxoros.gr/#p=t508 αν εισαι κοντα.
bnvdarklord Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δείτε και αυτή, αν και δεν την εχω δοκιμάσει προσωπικά
athlios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 http://www.tavernoxoros.gr/#p=t508 αν εισαι κοντα. Aν κατεβαινα κεντρο θα πηγαια εδω: http://www.tavernoxoros.gr/#p=t11092 1
leftermann Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 την παραπάνω πίτσα την έχω φκιάσει στο χωριό 4-5 φορές, και μπορώ να υπογράψω ότι ΓΑΜΑΕΙ ΣΙΔΕΡΑ. Η ζύμη εννοώ, από πάνω βάζω ότι μου κατέβει. Βάζω αρκετό παραπάνω μέλι όμως (ασπούμε μια βαρβάτη κουταλιά σούπας), με αρέσει λίγο να γλυκίζει η ζύμη. Και ψήνω στον φούρνο της ξυλόσομπας. Πανάθεμά σε άθλιε. Την πιο παραπάνω πίτσα εννωάω. 2
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ροκα σε πιτσα? που να σου κατσει στον λαιμο
athlios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ροκα σε πιτσα? που να σου κατσει στον λαιμο ΕΛΑ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΝΑΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΕΛΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΚΑ.
leftermann Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 επίσης, μια χαρά πίτσα και σε μηδέν χρόνο γίνεται με τις πίτες τις έτοιμες αυτές που είναι για τα ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ, τα σουβλάκια που λένε στην Ελλάδα, αυτές που τυλίγουνε το καλαμάκι μέσα ντε. Στην λαϊκή τις πουλάνε στους πάγκους με τα αλλαντικά-τυριά, φρέσκες, 2 ευρώ οι 10. Μπαίνουν και στην κατάψυξη, για να υπάρχουν πάντα εύκαιρες, και ξεπαγώνουν σε λίγα λεπτά, οπότε ψήνεις την πίτα λίγα λεπτά στον φούρνο σκέτη, μετά της φέρεσαι σαν να ήταν ζύμη πίτσας, και μετά ξαναψήνεις μέχρι να λιώσουν τα ΚΑΣΕΡΙΑ. Γαμάτη.
evabb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 εχω που λετε κατι κλωναρακια βανιλιας στο κουτι τους ακομα σφραγγισμενα. δεν ξερω τι να τα κανω. εδω ειναι σχετικα φτηνα. ρε τουφα ριξε μια παλι την συνταγη. εχω κι ενα ρουμι λευκο οτι να ναι. επισης πως μπορω να ξερανω φρεσκα κρανμπερις (τα εχω βαλει στην καταψυξη τωρα)
mary Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 lefterman ΝΑΙ;;;;;;;; πω με εβαλες σε σκεψεις τωρα και πειναω
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 επίσης, μια χαρά πίτσα και σε μηδέν χρόνο γίνεται με τις πίτες τις έτοιμες αυτές που είναι για τα ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ, τα σουβλάκια που λένε στην Ελλάδα, αυτές που τυλίγουνε το καλαμάκι μέσα ντε. Στην λαϊκή τις πουλάνε στους πάγκους με τα αλλαντικά-τυριά, φρέσκες, 2 ευρώ οι 10. Μπαίνουν και στην κατάψυξη, για να υπάρχουν πάντα εύκαιρες, και ξεπαγώνουν σε λίγα λεπτά, οπότε ψήνεις την πίτα λίγα λεπτά στον φούρνο σκέτη, μετά της φέρεσαι σαν να ήταν ζύμη πίτσας, και μετά ξαναψήνεις μέχρι να λιώσουν τα ΚΑΣΕΡΙΑ. Γαμάτη. Σταθερή αξία. Έχω γεμίσει πολλές μοναχικές γαστρονομικά νύχτες έτσι. Btw, γυρόπιτες τις λέμε στον βορρά, αυτό που είναι δηλαδή
leftermann Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 lefterman ΝΑΙ;;;;;;;; πω με εβαλες σε σκεψεις τωρα και πειναω μα τον χριστό και την παναγία σε λέω...
athlios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ναι, γυροπιτες.αφιερωμενη στον τουφαααSent from my iPhone using Insomnia 1
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 με την ροκα εχω θεμα. Ειναι το μοναδικο πραγμα που δεν μου αρεσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα