Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βαλει να ψηνεται μια πιτσα. Μια τυχαια συνταγη που ειδα ελεγε στουσ 250 βαθμους. Θα φαμε ή να παραγγειλουμε hut?

 

Μολις εβαλα αλευρι νερο αλατι και λιγο λαδι. Θα σε πω σε λιγο.

 

 http://www.tavernoxoros.gr/#p=t508 αν εισαι κοντα. 

Δημοσ.

την παραπάνω πίτσα την έχω φκιάσει στο χωριό 4-5 φορές, και μπορώ να υπογράψω ότι ΓΑΜΑΕΙ ΣΙΔΕΡΑ. Η ζύμη εννοώ, από πάνω βάζω ότι μου κατέβει. Βάζω αρκετό παραπάνω μέλι όμως (ασπούμε μια βαρβάτη κουταλιά σούπας), με αρέσει λίγο να γλυκίζει η ζύμη. Και ψήνω στον φούρνο της ξυλόσομπας.

 

 

 

Πανάθεμά σε άθλιε. Την πιο παραπάνω πίτσα εννωάω.

  • Like 2
Δημοσ.

ροκα σε πιτσα? που να σου κατσει στον λαιμο

ΕΛΑ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΝΑΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΕΛΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΚΑ.

Δημοσ.

επίσης, μια χαρά πίτσα και σε μηδέν χρόνο γίνεται με τις πίτες τις έτοιμες αυτές που είναι για τα ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ, τα σουβλάκια που λένε στην Ελλάδα, αυτές που τυλίγουνε το καλαμάκι μέσα ντε. Στην λαϊκή τις πουλάνε στους πάγκους με τα αλλαντικά-τυριά, φρέσκες, 2 ευρώ οι 10. Μπαίνουν και στην κατάψυξη, για να υπάρχουν πάντα εύκαιρες, και ξεπαγώνουν σε λίγα λεπτά, οπότε ψήνεις την πίτα λίγα λεπτά στον φούρνο σκέτη, μετά της φέρεσαι σαν να ήταν ζύμη πίτσας, και μετά ξαναψήνεις μέχρι να λιώσουν τα ΚΑΣΕΡΙΑ. Γαμάτη.

Δημοσ.

εχω που λετε κατι κλωναρακια βανιλιας στο κουτι τους ακομα σφραγγισμενα. δεν ξερω τι να τα κανω. εδω ειναι σχετικα φτηνα. ρε τουφα ριξε μια παλι την συνταγη. εχω κι ενα ρουμι λευκο οτι να ναι. επισης πως μπορω να ξερανω φρεσκα κρανμπερις (τα εχω βαλει στην καταψυξη τωρα)

Δημοσ.

επίσης, μια χαρά πίτσα και σε μηδέν χρόνο γίνεται με τις πίτες τις έτοιμες αυτές που είναι για τα ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ, τα σουβλάκια που λένε στην Ελλάδα, αυτές που τυλίγουνε το καλαμάκι μέσα ντε. Στην λαϊκή τις πουλάνε στους πάγκους με τα αλλαντικά-τυριά, φρέσκες, 2 ευρώ οι 10. Μπαίνουν και στην κατάψυξη, για να υπάρχουν πάντα εύκαιρες, και ξεπαγώνουν σε λίγα λεπτά, οπότε ψήνεις την πίτα λίγα λεπτά στον φούρνο σκέτη, μετά της φέρεσαι σαν να ήταν ζύμη πίτσας, και μετά ξαναψήνεις μέχρι να λιώσουν τα ΚΑΣΕΡΙΑ. Γαμάτη.

 

Σταθερή αξία. Έχω γεμίσει πολλές μοναχικές γαστρονομικά νύχτες έτσι.  Btw, γυρόπιτες τις λέμε στον βορρά, αυτό που είναι δηλαδή :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...