Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και placeholder η τιμή ώστε να μην την πατήσουν με χαμηλότερη τιμή από την πραγματική και χάσουν λεφτά.

Δημοσ.

η αληθεια ειναι δεν γνωριζουμε τι θα παιξει για επισημη τιμη. πιστευω ομως οτι επειδη η ζητηση θα ειναι μεγαλυτερη της προσφορας, θα δουμε αστρονομικες τιμες σε ebay κλπ στην αρχη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ronaldofenomeno είπε

η τιμη του ps5 θα ειναι απο 4-5 κατοσταρικα....το 6 δεν προκειται να μπει μπροστα! 

599€ τότε σίγουρα και 549 χωρίς bluray! 

Επεξ/σία από Rizas
Δημοσ.

550-600 και 50-100 κάτω η digital. Παραπάνω θα είναι αυτοκτονία αν κάνει aggressive pricing η ms. Ειδικά αν όπως γράφεται κυκλοφορήσει και ένα σαπάκι μαζί με το SeX,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά απλά θα κάνει διαθέσιμο το PS Now παντού με αστερίσκο στο streaming και κατά συνέπεια στα παιχνίδια του PS3 που αν δεν υπάρχει BC δεν θα είναι δυνατόν να παίξουν με διαφορετικό τρόπο

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.

Τα 6 κατοστάρικα πάντως δεν είναι παράλογα. Μιλάμε για hardware που δεν υπάρχει καν διαθέσιμο προς αγορά στην PC κοινότητα αυτήν την στιγμή. Εφόσον ήδη ξέρουμε ότι η κάθε μονάδα κοστίζει σχεδόν 5 κατοστάρικα για κατασκευή τότε τα 6 κατοστάρικα δείχνουν απόλυτα λογικά, μην πω και λίγα. Ας κάνει η MS επιθετική τιμολογιακή πολιτική αν θέλει όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο πρέπει να κάνει και η Sony. Γενικότερα οι τιμές παντού φαίνεται να παίζουν στο επίπεδο των 600 για το βασικό μοντέλο με blue ray οπότε νομίζω ότι κρύβει μια αλήθεια το συγκεκριμένο. 

Εφόσον μιλάμε για κονσόλα σπιτιού δώσε μου ένα ολοκληρωμένο εργαλείο από την αρχή και κοστολόγησε το και λίγο ακριβότερα από το να με κάνεις να περιμένω έκδοση PRO.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ,σκέφτομαι την αγορά ενός ps4 pro μιας και έχω μια 4κ τηλεόραση .... Είχα από μικρός ps2 , psp , ds .... Απλά είναι κάπως ακριβή η τιμή αυτή την στιγμή . Πόσο καιρό πιστεύετε αξίζει να περιμένω για να πέσει η τιμή του ; 

Ευχαριστώ .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DonaldSand είπε

Καλησπέρα ,σκέφτομαι την αγορά ενός ps4 pro μιας και έχω μια 4κ τηλεόραση .... Είχα από μικρός ps2 , psp , ds .... Απλά είναι κάπως ακριβή η τιμή αυτή την στιγμή . Πόσο καιρό πιστεύετε αξίζει να περιμένω για να πέσει η τιμή του ; 

Ευχαριστώ .

Δεν αξιζει με τπτ το pro με το 5αρι να κοντοζυγωνει, παρε ενα slim κ εισαι αρχοντας. 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Δεν αξιζει με τπτ το pro με το 5αρι να κοντοζυγωνει, παρε ενα slim κ εισαι αρχοντας. 

Γλυτωνει και το ''αεροπλανο''.

Η κανε υπομονη και μαζεψε για το PS5 που βγαινει σε λιγους μηνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Το slim όμως  δε θα δείχνει "άσχημα " στην τηλεόραση ; Επίσης , έχω κόλλημα από μικρός με ratchet , crash ,και τώρα uncharted και last of us ... Θα το σκεφτώ ...

9 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Γλυτωνει και το ''αεροπλανο''.

Η κανε υπομονη και μαζεψε για το PS5 που βγαινει σε λιγους μηνες.

Κάνει όντως πολύ θόρυβο το pro ? Αυτό είναι σημαντικό να το γνωρίζω .

Επεξ/σία από DonaldSand
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...