Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Πόσοι έχουν full tower για να καταλάβουν το μέγεθος σε σύγκριση με ένα τέτοιο? 

Στη δικιά μου παρέα για παράδειγμα μόνο εγώ έχω. 

Δεν χρειάζεται καν να αναφέρω πως είναι πολύ μεγαλύτερο από το PS5 και με πάνω από το διπλό βάρος άδειο. 

Midtower τότε. Βρήκα αυτή τη φώτο.

spacer.png

• Sad 1
Δημοσ.
29 minutes ago, psof said:

Midtower τότε. Βρήκα αυτή τη φώτο.

spacer.png

Η οποία φώτο έχει λάθος και το ύψος του PS5, εκτός και αν η βάση προσθέτει 6 εκατοστά ύψος, καθώς και το ύψος του κουτιού που είναι 46 εκατοστά. 

Λάθος φαίνεται και το πλάτος καθώς το κουτί είναι πιο πλατύ από το Χ και εδώ φαίνεται πρακτικά ίδιο για να μην πω μικρότερο. Αναρωτιέμαι γιατί... 

Και μην ξεχνάμε και το βάθος όπου το κουτί χρειάζεται 15 εκατοστά περισσότερα από το PS5. 

Για σύγκριση το full tower που έχω που δεν είναι στα μεγαλύτερα είναι 14.5 εκατοστά πιο ψηλό από το PS5, 13.1 εκατοστά πιο φαρδύ και 29 εκατοστά πιο μακρύ ενώ ζυγίζει άδειο σχεδόν 12 κιλά. 

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/10/2020 στις 10:24 ΜΜ, Fulgore είπε

Sony Sold as Many PS5 Pre-Orders in 12 Hours as PS4 Did in 12 Weeks in the US

https://www.reuters.com/article/us-sony-playstation-5/sony-seeing-very-considerable-ps5-demand-ahead-of-launch-idUSKBN27C2P5?il=0&source=news_body_link

Ειδες τελικα @najinblue3 οτι παρόλο τα του ιου και της ανεργιας,μια χαρα φευγουν νερακι τα pre orders? :D

Το ειχαμε πει αυτο ,πως η διεθνης συγκυρια   με την πανδημια ευνοει οτι περιστρεφεται γυρω απο το home entertainment και  αρα  το PS5 .Φυσικα θα κανει ρεκορ ολων των εποχων στο λανσαρισμα .Συν το γεγονος  οτι ο μεσος ορος των gamer  ανεβαινει  ηλικιακα απο γενια  σε γενια με  οτι αυτο συνεπαγεται στην οικονομικη ευχερεια και τις αγορες day one .

18 ώρες πριν, music_lover είπε

To video  ειναι επος ,οτι καλυτερο εχω δει  ποτε σε διαφημιστικη καμπανια κονσολας.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, Fotis13 said:

Πρωτο Ελληνικο 

Όλο το ζουμί τα 4 τελευταία λεπτά για το haptic!! Μπράβο στην Sony που προσθέτει τέτοιες πινελιές στην εμπειρία  💪 🙏

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 4
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

Όλο το ζουμί τα 4 τελευταία λεπτά για το haptic!! Μπράβο στην Sony που προσθέτει τέτοιες πινελιές στην εμπειρία  💪 🙏

Παντως οι πρωτες εκτιμησεις ολων συγκλινουν   στο ποσο καλο  ειναι το controller  του PS5.

• Like 4
Δημοσ.

Πραγματικά είναι πολύ ωραία τεχνολογία το haptic feedback,μακάρι να το βάλουν και σε πολλά games όμως γιατί στο switch πέρα από 1-2 switch εγώ δεν το νιώθω και πάρα πολύ σε κάποιο άλλο game.Έχουν κάνει καλή δουλεία από ότι φαίνεται στο dual sense.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Παντως οι πρωτες εκτιμησεις ολων συγκλινουν   στο ποσο καλο  ειναι το controller  του PS5.

Αυτό απαντάει την ερώτηση γιατι δεν είναι συμβατο το DS4 με τα games του PS5, που μας είχαν ζαλίσει κάποιοι

• Like 2
Δημοσ.
There is allot of mis understanding on RDNA2 features, especially where Sony wanted their own VRS and own mesh shader type operations.

See below. Hopefully puts the confusion to rest why Sony used their own methods rather than standard AMD. Its called customisation.

These are Cerny and Naught dog.
HIU2MAL.png

Ciyz03i.png

IlefWvW.png

image.gif

• Thanks 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...