Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, chncynic είπε

Καλά δεν είναι θέμα να υποχρεώσει τον κόσμο. Το θέμα είναι πόσο refined θα είναι η εμπειρία γιατί αν απλά τα βάλουν εκεί οι 3rd parties απλά για να το λένε,  θα καταλήξουμε με σκέτο "rumble" και τα triggers να χρησιμοποιούνται πολύ ελαφρά σε αρκετά genres. Γενικά σε αυτά μετράει το πόσο εύκολο είναι οι devs να το βάλουν. Άν θέλει 1μηνα έξτρα δουλειά, δύσκολο το βλέπω

Ναι, δεν εννοώ να τους πει ή το κάνεις ή σε διώχνω από την πλατφόρμα μου, με το marketing που κάνει και το διαφημίζει πχ να το καταστίσει κάτι που θα είναι κριτήριο αγοράς και προτίμησης game αν καταλαβαίνεις πως το λέω. Εμένα να πω την αλήθεια σε μερικά games to rumble με κουράζει.Για τα triggers θα δω αν και πιστεύω πως εκεί είναι ακόμα πιο λίγες οι πιθανότητες να το δούμε γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πολλές εφαρμογές πέρα από το run,shoot,accelerate κτλ.Ελπίζω να εκπλαγώ

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, stafftw είπε

Ναι, δεν εννοώ να τους πει ή το κάνεις ή σε διώχνω από την πλατφόρμα μου, με το marketing που κάνει και το διαφημίζει πχ να το καταστίσει κάτι που θα είναι κριτήριο αγοράς και προτίμησης game αν καταλαβαίνεις πως το λέω. Εμένα να πω την αλήθεια σε μερικά games to rumble με κουράζει.Για τα triggers θα δω αν και πιστεύω πως εκεί είναι ακόμα πιο λίγες οι πιθανότητες να το δούμε γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πολλές εφαρμογές πέρα από το run,shoot,accelerate κτλ.Ελπίζω να εκπλαγώ

Ναι καταλαβαίνω! Απλά μπαίνουν πολλά πράγματα στη μέση... Τι μερίδιο αγοράς έχει pc+xbox+switch και τί το PS5? Αν δεν είναι exclusive game και είναι χρονοβόρο να γίνει σοβαρά implemented, θα είναι δύσκολο για περίπλοκα games να τα βάλουν. Ξαναλέω, αν το API είναι σοβαρό και εύκολο να το κουμπώσουν στις διάφορες engines και να γίνει δουλειά γρήγορα, τότε είναι ωραίο μεγάλο win. Αν όχι, χρονοντούλαπο και indies/exclusives ^_^

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Εγώ έκανα προπαραγγελία στις 12/10 και πλήρωσα όλο το ποσό... Το μόνο που έχω να κάνω είναι να ελπίζω!

Το καταστημα παντως θα σε ευχαριστει για το ατοκο δανειο! 😉

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nyne είπε

Νεα απο το κωτσο ξερει κανεις ποτε θα εχουμε?

Πολυ καλη ερωτηση ,δεν εχουμε  ακομα καμμια ενημερωση δυστυχως .

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το console war μου θυμίζει κάποιες στιγμές την ps3 vs x360 era.

Καλύτερο hardware θεωρητικά με πιο δυνατή gpu το x360, το ίδιο τώρα και με το SeX.

Πιο εξωτικά και weird πράγματα από την sony (Cell processor) και τώρα πάλι στο ps5 αυτό το εξωπραγματικό compressed data bandwidth στον ενσωματωμένο gen 4 ssd και τον proprietary controller που δε το πιάνουν ούτε πανάκριβα datacenter solutions.

Πιο δυνατές online υπηρεσίες με την εισαγωγή του xbox live gold τότε (αν και υπάρχει και ο αντίλογος ότι το mp στο ps3 ήταν τζάμπα), το ίδιο τώρα και με το gamerpass που σαν σύλληψη και οικονομικό μοντέλο δεν έχει κάτι αντίστοιχο ακόμα το psn

Τελικό αποτέλεσμα ήταν στο τέλος της γενιάς να έχουμε "ισοπαλία" (το ps3 πούλησε και περισσότερες κονσόλες), παρόλο που το ps3 βγήκε 1 χρόνο αργότερα και 200 ευρώ ακριβότερα...

Μετά την πανωλεθρία του xbonex είναι η τελευταία ευκαιρία της ms. Μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα και από πλευράς διαφάνειας και από πλευράς σεβασμού στον καταναλωτή. Αλλά ξεκινάει πολύ πιο κάτω σαν mindshare σε σχέση με την εποχή του xbox360, και θα είναι πολύ πιο δύσκολο να πάρει το "Χ" στις κονσόλες. Αυτό που πιστεύω θα πετύχει τρομερά και θα άλλαξει όλο το τοπίο μελλοντικά είναι το gamerpass τόσο στο xbox όσο και στα pc. Μην επεκταθεί και παραπάνω...

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά

10 λεπτά πριν, nyne είπε

Νεα απο το κωτσο ξερει κανεις ποτε θα εχουμε?

9 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Πολυ καλη ερωτηση ,δεν εχουμε  ακομα καμμια ενημερωση δυστυχως .

Βασικά θέλει ακόμα κάνα 20ήμερο οπότε μήν το πολυψάχνετε ακόμα. Κάπου στο 10ήεμρο λογικά πρέπει να αρχίσουν να λένε πράγματα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Daredevil είπε

Γενικά RGT είναι λίγο off με τις κωλοτουμπες σε αυτά . Έγινε ο ντόρος με το Rdna πριν λίγο καιρό και έχουν ζαλίσει το twitter με όλες τις υποδιαιρέσεις του 3 λες και έχουν τπτ σοβαρό να πουνε

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ilos είπε

Μπας σε καλό σου με έκανες και έκλαψα βραδιάτικα.😁

Πανάθεμά σε καλύτερα να ρώταγες για βινύλια, πιο relevant είναι πλέον.

Καλά δεν ρώτησα και για κασέτες... :) :) :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...