Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, leo066 είπε

Τα έχουν μπλέξει στο thread, αναφορικά με το τι είναι atmos (πολυκάναλο ψηφιακό stream με κουλ metadata και objects) και τι είναι atmos for headphones (δικάναλο stream που βγήκε μετά από κουλ επεξεργασία από πολυκάναλο) αυτό που λέει ο @red1 είναι το σωστό. Ουσιαστικά λέει στο xbox "στείλε τον ήχο των ακουστικών στο HDMI και θα τα βρω εγώ". Αν παρεμβάλεται ενισχυτής ή όχι είναι εντελώς αδιάφορο στο xbox.

Επίσης, πολύ σωστά όσα λέει ο @music_lover για το latency. Ίσως σε κάποια παιχνίδια να είναι σοβαρό πρόβλημα. Να συμπληρώσω ότι ίσως έχει νόημα να παίξεις με τις ρυθμίσεις ήχου της TV, μήπως και εφαρμόζει τις επιλογές για εξτρά μπάσο κλπ και στα ακουστικά. Αν κάνει κάτι τέτοιο, το καλύτερο είναι να κλείσεις τα όποια βελτιωτικά. Το λογικό βέβαια θα ήταν να μην ακουμπάει τον ήχο προς τα ακουστικά, αλλά έχε το κατα νού.

• Like 1
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, music_lover είπε

Φυσικά δουλεύει με Bluetooth. Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με ότι συζητάμε. Το οποίο είναι Dolby atmos μέσω Bluetooth  που είναι συνδεδεμένα στην tv. Το Dolby atmos είναι εφαρμογή  στο Xbox  και δουλεύει σε ότι είναι συνδεδεμένο στο Xbox 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε

Εγω εχω την εξής διαδρομή.  Pc - tv - home cinema με hdmi . Και δεν με δεν με δουλευει το dolby atmo for home cinema.  Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; 

Εχω τα πάντα συνδεδεμένα στον ενισχυτή μου μέσω HDMI, ο ενισχυτής συνδέεται μέσω HDMI out στην TV  μου, το D.Atmos λειτουργεί κανονικά ALIEN, μήπως πρέπει να κοιτάξεις τα HDMI sound output settings της TV σου ? συγκεκριμένα, στο "HDMI input" στις επιλογές ήχου να έχεις επιλέξει "HDMI".

Εdit : τώρα πρόσεξα πως μιλας για D.Atmos κανονικό και οχι για το for headphones, για το συγκεκριμένο δεν ξέρω, ας μας πει καποιος άλλος

Επεξ/σία από red1
  • Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί: Τα παιχνίδια που είναι optimized για X|S αλλά είναι και BC (Του ΟΝΕ ή του 360) μπορούν να παίξουν από εξωτερικό σκληρό ή θέλει οπωσδήποτε εγκατάσταση στον internal? (πχ Horizon 4, Gears 5)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gr8effect είπε

Ερώτηση που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί: Τα παιχνίδια που είναι optimized για X|S αλλά είναι και BC (Του ΟΝΕ ή του 360) μπορούν να παίξουν από εξωτερικό σκληρό ή θέλει οπωσδήποτε εγκατάσταση στον internal? (πχ Horizon 4, Gears 5)

Νομίζω όχι - Δεν ξέρω αν εχεις την επιλογή να διαλέξεις τα μή optimized κάπως, αλλά νομίζω οι optimized θέλουν τον εσωτερικό ή expansion card

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Το θέμα με τα bluetooth ακουστικά είναι το υψηλό latency. Για μουσική δεν ενοχλεί αλλά σε ταινία ή βιντεοπαιχνίδι δημιουργεί προβλήματα. Ναι μεν θα δουλέψει λοιπόν αλλά το latency θα το "σκοτώσει". Για αυτό τον λόγο στα ασύρματα gaming ακουστικά δεν χρησιμοποιείται το bluetooth για video games αλλά μόνο για μουσική.

Μάλιστα , ωραία θα κάνω την δουλειά μου προς το παρόν με αυτά και black friday βλεπουμε.  Εχεις τιποτα στα υποψη σου τι να κοιταξω για αγορά;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dream21 είπε

Μάλιστα , ωραία θα κάνω την δουλειά μου προς το παρόν με αυτά και black friday βλεπουμε.  Εχεις τιποτα στα υποψη σου τι να κοιταξω για αγορά;

Επειδή θα σκάσουν μύτη αρκετά νέα μοντέλα με την κυκλοφορία των νέων κονσολών, θα σου έλεγα να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν πάλι βιάζεσαι μια σίγουρη επιλογή είναι τα Arctis 7X.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Επειδή θα σκάσουν μύτη αρκετά νέα μοντέλα με την κυκλοφορία των νέων κονσολών, θα σου έλεγα να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν πάλι βιάζεσαι μια σίγουρη επιλογή είναι τα Arctis 7X.

OK θα περιμένω τότε . Σε ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, dream21 είπε

OK θα περιμένω τότε . Σε ευχαριστώ 

Περιμενε παραπανω απο Xmas. To θηρίο Penrose της Audeze πηρε delay και παει προς τελος Δεκεμβρη. Κ περαν αυτου, ελάχιστα headsets θα βγουν τωρα αμεσα. Υπαρχουν λιγα ήδη στην αγορα που ειναι διαπιστευμένα οτι θα δουλευουν με το wireless protocol του XS (ή/και του PS5), αλλά επειδη το εψαξα παρα πολυ τις τελευταιες μερες, ακομα κ αυτα δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψουν αψογα.  Βρηκα πολυ κοσμο να εχει θεματα κ με τα Arctis 7X & 9X στο Xbox, με την συνδεση να πεφτει, να εχουν παράσιτα, προβληματα στον ηχο κλπ. Οποτε θα ελεγα 6μηνο-12μηνο υπομονη να κατασταλλάξει λιγο η κατασταση. η επενδυση ειναι γερη (αν δε μιλαμε για ακουστικα low end των 100Ε) οπότε καλυτερα λιγο περιμενεις κ βλεπεις ;) 

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

γνωρίζει κανένας κατάστημα στην Ελλάδα με διαθεσιμότητα τη δεδομένη στιγμή; Παρήγγειλε & παρέλαβε κανένας την κονσόλα μετά το launch της από κάποιο κατάστημα;

Αλυσίδες σαν τον Κώτσο και το Πλαισ ενημερώθηκα πως είναι χωρίς στοκ.. 

Επεξ/σία από Hackerspy
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dream21 είπε

Παραγγελία 14/11/2020 Σαββάτο από Microsoft Store Ιταλίας , ποιο γρηγορα δεν θα μπορούσε να έρθει 😃😄

IMG_0275.JPG

rsz_img_0277.jpg

μου αρέσει η λεπτομέρεια με τις χρωματιστές κουκίδες στα κουμπιά :) 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dream21 είπε

Παραγγελία 14/11/2020 Σαββάτο από Microsoft Store Ιταλίας , ποιο γρηγορα δεν θα μπορούσε να έρθει 😃😄

IMG_0275.JPG

rsz_img_0277.jpg

Σε τι τιμή ήρθε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...