Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, leo066 είπε

Είναι λόγος αγοράς του series x. Το 4 συνεχίζω να παίζω σχεδόν δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, με κανένα άλλο παιχνίδι δεν ασχολήθηκα τόσο διάστημα 

Ο γιός μου το έχει λιώσει 2 χρόνια τώρα και καμία φορά μου πετάει για πλάκα "Ρε μπαμπά πως έπαιζες εσύ Gran Turismo στο Playstation; " :D

• Like 4
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dream21 είπε

Ο γιός μου το έχει λιώσει 2 χρόνια τώρα και καμία φορά μου πετάει για πλάκα "Ρε μπαμπά πως έπαιζες εσύ Gran Turismo στο Playstation; " :D

πες του εδώ παίζαμε outrun με τιμόνι στην καμπίνα :P 

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Πωω σκέψου πόσο όμορφο θα είναι αν κάνουν όλη την Ιαπωνία. Ήδη είναι πανέμορφη η Αγγλία στο 4... Κερασιές, Φούτζι, όλη η φύση γενικά της Ιαπωνίας..

Και εμείς να σκάμε πατημένοι μέσα από τα χωράφια! 😝

24 λεπτά πριν, dream21 είπε

Gran turismo 1 και 2 τότε δεν είχαν αντίπαλο. Με αναλογικό μοχλό για γκάζι φρένο... Πάνε αυτά τα σκιλζ που είχαμε πλέον... 😥

• Like 3
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Daredevil είπε

πες του εδώ παίζαμε outrun με τιμόνι στην καμπίνα :P 

Έλα μου vτε εδώ το 1982  που ήμουν 8 ετών έπαιζα pole position :D 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stevenfins είπε

Πωω σκέψου πόσο όμορφο θα είναι αν κάνουν όλη την Ιαπωνία. Ήδη είναι πανέμορφη η Αγγλία στο 4... Κερασιές, Φούτζι, όλη η φύση γενικά της Ιαπωνίας..

Ιαπωνία? Πάλι αριστερά θα οδηγάμε δηλαδη??? 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Gran turismo 1 και 2 τότε δεν είχαν αντίπαλο. Με αναλογικό μοχλό για γκάζι φρένο... Πάνε αυτά τα σκιλζ που είχαμε πλέον... 😥

Εντάξει 1997  Gran turismo δεν υπηρχε αντιπαλος διοτι δεν υπήρχε Xbox :P 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Ιαπωνία? Πάλι αριστερά θα οδηγάμε δηλαδη??? 

Δεν έχουμε ανάγκη. Δεξιά, αριστερά και όποιον πάρει ο χάρος 😛. Ευτυχώς οι Γιαπωνέζοι είναι ευγενικοί και δεν κορνάρουν

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dream21 είπε

Έλα μου vτε εδώ το 1982  που ήμουν 8 ετών έπαιζα pole position :D 

ouf εγώ το 82 γεννήθηκα :) δεν θυμάμαι αν το 1ο racing game που έπαιξα ήταν το pole position ή το road fighter :) 

5 λεπτά πριν, dream21 είπε

Εντάξει 1997  Gran turismo δεν υπηρχε αντιπαλος διοτι δεν υπήρχε Xbox :P 

το project gotham πάντως το είχα λιώσει :) αλλά το gt4 και το forza ήταν αλλού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Daredevil είπε

ouf εγώ το 82 γεννήθηκα :) δεν θυμάμαι αν το 1ο racing game που έπαιξα ήταν το pole position ή το road fighter :) 

μπορεί να έπαιξες κανένα road fighter σε κανενα NES προς 1988 γιατι για  pole position μετα το 1982 επαιξε σε  C64  κατα το 1984.

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dream21 είπε

μπορεί να έπαιξες κανένα road fighter σε κανενα NES προς 1988 γιατι για  pole position μετα το 1982 επαιξε σε  C64  κατα το 1984.

όχι σε 2600, το road fighter το πήρα το 89 σε κλώνο nes και κασέτα τύπου 32in1. Απλώς νομίζω ότι το pole position το είχα παίξει πριν σε 2600

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Daredevil είπε

όχι σε 2600, το road fighter το πήρα το 89 σε κλώνο nes και κασέτα τύπου 32in1. Απλώς νομίζω ότι το pole position το είχα παίξει πριν σε 2600

Ωραίος :) 

Δημοσ.

Ακομα και η αγορα παιχνιδιων πλεον εχει γινει πολυπλοκη για μενα που εχω χασει την προηγουμενη γενια... Κολαω να αγορασω καποιο τωρα γιατι φοβαμαι μην ανακοινωσουν νεα version (και για τις 2 κονσολες). Αμα τερματισω καποιο δεν το ξανα ακουμπαω

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Ακομα και η αγορα παιχνιδιων πλεον εχει γινει πολυπλοκη για μενα που εχω χασει την προηγουμενη γενια... Κολαω να αγορασω καποιο τωρα γιατι φοβαμαι μην ανακοινωσουν νεα version (και για τις 2 κονσολες). Αμα τερματισω καποιο δεν το ξανα ακουμπαω

ποιο σκέφτεσαι να αγοράσεις?

Δημοσ.

Ρε παλικάρια είναι δυνατόν μετά απο δυο βδομάδες χαλαρής χρήσης το ένα κουμπί του χειριστηρίου (Υ) να έχει αυτή την κολλώδη αίσθηση; Το προηγούμενο χειριστήριο μου ήταν του 360 που μετά απο ατελείωτες ώρες δεν είχε κάνει κιχ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...