Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, The_Judas είπε

έχει παίξει κανείς το control; η οπτική γωνια τής κάμερας γιατί είναι τόσο περιεργη;

έτσι είναι το παιχνίδι ή είναι κανένα bug;

Πατα το σταυρουδάκι προς τα κάτω - αλλάζεις ώμο/οπτική γωνία έτσι.
Σε περίπτωση που παίζεις την Ultimate Editiom ετοιμάσου για αρκετά crashαρίσματα ;) 

• Like 1
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Merlin_o_magos είπε

φίλε μου ακόμα δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω.  το έβαλα να κατεβάζει games οπότε δεν έχω ακόμα άποψη 

ευχαριστώ για την απάντηση 

ΟΚ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 

Δημοσ.
3 hours ago, dstilio said:

εχω χασει την μπαλα με τα HDR, SDR, gamut, full RGB κτλ.

Δεν εχω χρονο να συγκεντρωθω σωστα για να τα βαλω σε σειρα.

Εχει κανεισ λινκ καπου για samsung q60r + xbox series X settings? For dummies?

Ετσι και θες ρυθμισεις οσο πιο κοντα στο ρεαλιστικο βαζεις αυτες εδω του rtings.
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q60-q60r-qled/settings
Μετα οταν βαλεις τα settings που σου γραφει βαζεις να δεις και το βιντεο του παιδιου που ανεβασε πιο πανω για να σεταρεις και το hdr σωστα απο τα settings του xbox.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, akrani19 είπε

Έχει παραλάβει κανείς το series x από Mediamarkt  ή public όταν έδειχναν διαθεσιμότητα στις 24/25-2. Στις παραγγελίες μου ακόμα φαίνεται ότι εργάζονται σκληρά για το προϊόν. Lol

Και εγώ παραγγελία 24 παρέλαβα 26 από public.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, The_Judas είπε

έχει παίξει κανείς το control; η οπτική γωνια τής κάμερας γιατί είναι τόσο περιεργη;

Θα το καταλαβεις μολις παρεις μια απο τις πρωτες δυναμεις που πετας αντικειμενα.

Δημοσ.

LEGION: Το αγόρασα ..😠..  FOOTBALL MANAGER: Το αγόρασα..🤬. Όποιος θέλει τον τίτλο που επιθυμεί να ασχοληθεί μαζί του να τον δει στο Gamepass (τι κακή υπερεσία), να μου το πει να τον αγοράσω ώστε γρήγορα να τον δει στη σχετική λίστα....🤣

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, privateer είπε

Νέα φήμη κυκλοφορεί ότι το watch dogs legion έρχεται στο gamepass.

Ας δώσουν και ένα 60fps mode και ας κάνουν οτι θέλουν.

Δημοσ.

Πραγματικα και εγω, ειχα παρει το 2κ για να παιζω και ενα αλλο αθλητικο τιτλο και εννοειται και το FM (αν και ελεγα να περιμενω επειδη μπαινει καθε χρονο ψηθηκα) παλι καλα δεν εχω legion ενω διαβασα και για cyberpunk 2077 μια φημη οτι και καλα επειδη εχει κανει κακη εντυπωση θα το βαλουν εκει για αυτο και βγηκε το Witcher (ειναι και τα 2 της CDPR προφανως) αλλα δεν ξερω αν θα "ρισκαρει" η MS να βαλει ενα game που δεν ειναι playable στις παλιες κονσολες, θα δειξει, προς το παρον δεν το αγοραζω παντως 

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Κοιτάω στο site tis arkane studios που έχει δημιουργήσει το Prey και αναφέρεται σε έναν τίτλο deathloop που λέει ότι ειναι only in PS5. Γίνεται αυτό ρε παιδιά; Θα βγεί μόνο για τους άλλους ενώ το στούντιο ειναι της Microsoft. Ούτε καν και για τις 2 κονσόλες;

https://bethesda.net/en/article/5a4nZaNLGTUjWdhp4LIp0M/deathloop-explained

3 λεπτά πριν, stafftw είπε

Πραγματικα και εγω, ειχα παρει το 2κ για να παιζω και ενα αλλο αθλητικο τιτλο και εννοειται και το FM (αν και ελεγα να περιμενω επειδη μπαινει καθε χρονο ψηθηκα) παλι καλα δεν εχω legion ενω διαβασα και για cyberpunk 2077 μια φημη οτι και καλα επειδη εχει κανει κακη εντυπωση θα το βαλουν εκει για αυτο και βγηκε το Witcher (ειναι και τα 2 της CDPR προφανως) αλλα δεν ξερω αν θα "ρισκαρει" η MS να βαλει ενα game που δεν ειναι playable στις παλιες κονσολες, θα δειξει, προς το παρον δεν το αγοραζω παντως 

Εγώ το πήρα και το Cyberpunk....😊 3 τίτλους αγόρασα ε..τι να πω. Αν γίνει και αυτό είμαι για πολύ ξύλο. Θα τα διαγράψω και θα τα κατεβάσω ξανά για να βλέπω το λογότυπο gamepass κάτω δεξιά....😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, harris231 είπε

Να ρωτήσω κάτι; Κοιτάω στο site tis arkane studios που έχει δημιουργήσει το Prey και αναφέρεται σε έναν τίτλο deathloop που λέει ότι ειναι only in PS5. Γίνεται αυτό ρε παιδιά; Θα βγεί μόνο για τους άλλους ενώ το στούντιο ειναι της Microsoft. Ούτε καν και για τις 2 κονσόλες;

https://bethesda.net/en/article/5a4nZaNLGTUjWdhp4LIp0M/deathloop-explained

Ναι ειχε γινει συζητηση και τοτε, ειπαν θα τηρησουν τη συμφωνια (οχι πως μπορουν και αλλιως) και θα βγει μονο για ps5 απο κονσολες αλλα το 2022 θα βγει και για xbox

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερωτηση επειδη εχω μπερδευτει με αυτα που διαβαζω,ειδικα τωρα τελευταια.

Για ποιο λογο ξαφνικα σνομπαρεται η αγορα ενος παιχνιδιου επειδη μπορει να μπει συντομα ή αργοτερα στο Gamepass??

Η ακομα και αν μπει το Χ παιχνιδι στο gamepass,για ποιο λογο απαξιωνεται η αγορα του επειδη ειναι στο gamepass?

Κυριολεκτικα μονο στο εδω θεμα τα διαβαζω αυτα τα πραγματα(οπως πχ διαβαζα παλιοτερα στο διπλα θεμα για κοσμο που πληρωνε μονο το Psplus για οτι παιχνιδι εδινε αυτο και δεν αγοραζε τιποτα αλλο).

Δηλαδη οκ και εγω χρησιμοποιω το gamepass,αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι συνεχιζω να αγοραζω παιχνιδια,και ουτε εχω πετυχει και απο αλλο κοσμο που εχει xbox+καποια αλλη πλατφορμα να λεει οτι δεν αγοραζει παιχνιδια(γενικα και αοριστα) περαν απο οτι δινει το gamepass.

Μου διαφευγει κατι ή αλλαξε τιποτα στην υπηρεσια τελευταια??

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...