Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, jimtriol είπε

δε το εχω παιξει και δε ξερω,,οταν το παιξω θα μπορω να πω με σιγουρια ..Αλλα αν ειναι μονο δυσκολο για να ειναι δυσκολο και να διατηρησει αυτη τη φημη δεν εχει νοημα..Το δυσκολο πρεπει να δενει και με την ιστορια και με την εξελιξη..Επισης αυτο με το arcade πχ σε σιμουλατορ παιχνιδια ειναι διαφορετικο εφοσον εχεις να κανεις με μηχανες .Πχ flight εξομοιωνεις μια πτηση κτλ,φυσικο να ειναι δυσκολο γιατι ειναι εξομοιωση πραγματικης μηχανης .Τι σχεση εχουν δλδ με εξομοιωση τα souls και τα λοιπα.τι εξομοιωνεις δλδ  ,το κομπο και τη σουπερ κινηση που δεν υπαρχει καν στη πραγματικοτητα.Για αυτο δεν ειναι ιδια η συγκριση με ενα flight η car simulator γιατι εκει εξομοιωνεις κατι πραγματικο.

Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι αυτά τα παιχνίδια δεν είναι δύσκολα για χάρην της δυσκολίας. Δένουν όλα πολύ όμορφα μεταξύ τους. Απλώς πρέπει να παίξεις με τον τρόπο που ανέφερα.

Αν πχ οι εχθροί ήθελαν 100 χτυπήματα για να πέσουν ή σου την έπεφταν 10 μαζί ταυτόχρονα τότε ναι, θα έλεγα ότι είναι "φθηνή δυσκολία". Αυτό δεν ισχύει εδώ.

Όσο αναφορά το παιχνίδι εξομοίωσης, παρεξήγησες το νόημα του παραδείγματος. Το ανέφερα για να δώσω έμφαση στην δυσκολία που πάει χέρι χέρι με την συνολική εμπειρία. Είναι μια ταυτότητα που αν την αφαιρέσουμε, χαλάει όλο το σύνολο. Η ταυτότητα αυτών των παιχνιδιών δεν είναι να εξομοιώσουν "κόμπο" και κινήσεις με σπαθιά. Είναι να σου δώσουν μια συγκεκριμένη εμπειρία. 

• Like 2
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Θα quoteαρω επιτηδες εσενα γιατι ξερεις οτι δεν εχω σκοπο να σε προσβαλω αλλα στη προκειμενη περιπτωση λες βλακεια και αδικεις το genre. Θεωρω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι δε τους εχεις δωσει ευκαιρια οπως δε τους ειχα δωσει και γω μεχρι πριν ενα χρονο θεωρωντας οτι ειναι ελιτιστικα super hard e-penis games τυπου meatboy κτλ.

Το ποσο λαθος εκανα δε λεγεται. Απαξ και τα επαιξα με το σωστο τροπο δυσκολευομαι να παιξω οποιοδηποτε παιχνιδι με melee μαχη γιατι μου φαινεται να εχει μηχανισμους snes.

Τα soulsborne δεν ειναι δυσκολα. Και αυτο στο λεει ενας 37χρονος με πολυ μετρια mechanics. Δεν ειναι καν απαιτητικα. Απαιτουν μονο να εχεις το σωστο mindset και τη σωστη προσεγγιση. Αν πας τσολιας σαν να παιζεις οποιοδηποτε αλλο game δε θα παει καλα. Με τον ιδιο τροπο που δε μπορεις να πας τσολιας 1v100 στο last of us η στο MGS.

Στο 1ο playthrough του Sekiro πχ που ακομη το μαθαινα αρκετα bosses τα εβγαλα με τη 10η η την 20η. Στο 2ο που εγινε 1,5 χρονο μετα και δε χρειαστηκε να μαθω τα mechanics λιγα bosses χρειαστηκαν πανω απο 2 προσπαθειες. Στο DS3 στο πρωτο και μοναδικο playthrough σπανια χρειαστηκα πανω απο 5 προσπαθειες και οταν δεν ειχα υπομονη εκανα απλα summon randomers(σαν co-op).

Τα παιχνιδια σου ζηταν να κανεις ειτε block η dodge επειδη οι εχθροι κανουν αρκετο damage οποτε δε μπορεις να το πας σου ριχνω μια εγω μου ριχνεις μια εσυ αλλα εγω βαραω πιο δυνατα και εχω endless heal. Σε ενα πιθανο easy mode αυτο θα πηγαινε περιπατο.

Το μονο απαιτητικο κομματι που εχουν για καποιον σαν εμας που δεν εχουμε απειρο χρονο ειναι ισως να δουμε κανα βιντεακι αν καπου κολλησουμε η καποιο map αν χαθουμε.

Σαν συνολικη εμπειρια αυτο που σου δινουν δε το βρισκεις αλλου. Και δε μιλαω για το ντεμεκ satisfaction οτι υπερπηδας καποιο βουνο. Μιλαω για το καθαρο gameplay. Ειναι απλα οτι καλυτερο κυκλοφορει με διαφορα χιλιομετρων απο το επομενο.

Στα λεω με πολυ σεβασμο. Δωσε μια ευκαιρια στο demon souls η στο DS3 που το ειχα βρει με κατω απο 20ευρω και ειναι και τα πιο ευκολα προσβασιμα και απο τα καλυτερα. Δε ξερεις τι χανεις music!!!!

Θα μπορουσα να στα στειλω και με pm αλλα ισως και καποιο απο τα αλλα παιδια που τα εχουν απορριψει χωρις να τα δοκιμασουν, να τους δωσουν μια ευκαιρια και να βιωσουν το μαγικο gameplay τους.

Πάντως το πιο φιλικό νομίζω ότι είναι το Sekiro, γιατί έχεις και 2η ευκαιρία στο death, έχεις άλμα και hook, έχεις 2η ευκαιρία στα πεσίματα από γκρεμούς κλπ,, έχει κορυφαίο και κατανοητό lore. Βέβαια έχει το πιο άδικο boss στην ιστορία των bosses...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jokul7 είπε

Πάντως το πιο φιλικό νομίζω ότι είναι το Sekiro, γιατί έχεις και 2η ευκαιρία στο death, έχεις άλμα και hook, έχεις 2η ευκαιρία στα πεσίματα από γκρεμούς κλπ,, έχει κορυφαίο και κατανοητό lore. Βέβαια έχει το πιο άδικο boss στην ιστορία των bosses...

Το boss που αναφερεις ειναι σε ολες τις λιστες με τα top 10 hard soulsborne games ever.

Εγω βρηκα πιο ευκολα τα Demon και Dark souls επειδη μπορεις να κρυφτεις πισω απο μια ασπιδα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Θα quoteαρω επιτηδες εσενα γιατι ξερεις οτι δεν εχω σκοπο να σε προσβαλω αλλα στη προκειμενη περιπτωση λες βλακεια και αδικεις το genre. Θεωρω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι δε τους εχεις δωσει ευκαιρια οπως δε τους ειχα δωσει και γω μεχρι πριν ενα χρονο θεωρωντας οτι ειναι ελιτιστικα super hard e-penis games τυπου meatboy κτλ.

Το ποσο λαθος εκανα δε λεγεται. Απαξ και τα επαιξα με το σωστο τροπο δυσκολευομαι να παιξω οποιοδηποτε παιχνιδι με melee μαχη γιατι μου φαινεται να εχει μηχανισμους snes.

Τα soulsborne δεν ειναι δυσκολα. Και αυτο στο λεει ενας 37χρονος με πολυ μετρια mechanics. Δεν ειναι καν απαιτητικα. Απαιτουν μονο να εχεις το σωστο mindset και τη σωστη προσεγγιση. Αν πας τσολιας σαν να παιζεις οποιοδηποτε αλλο game δε θα παει καλα. Με τον ιδιο τροπο που δε μπορεις να πας τσολιας 1v100 στο last of us η στο MGS.

Στο 1ο playthrough του Sekiro πχ που ακομη το μαθαινα αρκετα bosses τα εβγαλα με τη 10η η την 20η. Στο 2ο που εγινε 1,5 χρονο μετα και δε χρειαστηκε να μαθω τα mechanics λιγα bosses χρειαστηκαν πανω απο 2 προσπαθειες. Στο DS3 στο πρωτο και μοναδικο playthrough σπανια χρειαστηκα πανω απο 5 προσπαθειες και οταν δεν ειχα υπομονη εκανα απλα summon randomers(σαν co-op).

Τα παιχνιδια σου ζηταν να κανεις ειτε block η dodge επειδη οι εχθροι κανουν αρκετο damage οποτε δε μπορεις να το πας σου ριχνω μια εγω μου ριχνεις μια εσυ αλλα εγω βαραω πιο δυνατα και εχω endless heal. Σε ενα πιθανο easy mode αυτο θα πηγαινε περιπατο.

Το μονο απαιτητικο κομματι που εχουν για καποιον σαν εμας που δεν εχουμε απειρο χρονο ειναι ισως να δουμε κανα βιντεακι αν καπου κολλησουμε η καποιο map αν χαθουμε.

Σαν συνολικη εμπειρια αυτο που σου δινουν δε το βρισκεις αλλου. Και δε μιλαω για το ντεμεκ satisfaction οτι υπερπηδας καποιο βουνο. Μιλαω για το καθαρο gameplay. Ειναι απλα οτι καλυτερο κυκλοφορει με διαφορα χιλιομετρων απο το επομενο.

Στα λεω με πολυ σεβασμο. Δωσε μια ευκαιρια στο demon souls η στο DS3 που το ειχα βρει με κατω απο 20ευρω και ειναι και τα πιο ευκολα προσβασιμα και απο τα καλυτερα. Δε ξερεις τι χανεις music!!!!

Θα μπορουσα να στα στειλω και με pm αλλα ισως και καποιο απο τα αλλα παιδια που τα εχουν απορριψει χωρις να τα δοκιμασουν, να τους δωσουν μια ευκαιρια και να βιωσουν το μαγικο gameplay τους.

Κοίτα, το πρόβλημα μου δεν είναι η δυσκολία τους αυτή κάθε-αυτή, ούτε τα θεωρώ κακά παιχνίδια εξαιτίας αυτού, το αντίθετο μάλιστα, είναι εξαιρετικά και μάλιστα καταλαβαίνω το συναίσθημα της ικανοποίησης που έχουν όταν τα περάσεις σημείο-σημείο μετά από πόσο κόπο, το πρόβλημα μου είναι στο ότι αυτή η αυξημένη δυσκολία τους συνεπάγεται και περισσότερη προσπάθεια για να μάθεις τους μηχανισμούς τους, άρα και πολύ περισσότερη ώρα στο να προχωρήσεις παρακάτω και στην περίπτωση μου (και την δική σου) ο χρόνος είναι ελάχιστος. Για αυτό είπα ότι το υψηλό επίπεδο δυσκολίας τους και οι μεγαλύτερες απαιτήσεις σε χρόνο για την ολοκλήρωση τους είναι αποτρεπτικός παράγοντας για εμένα προσωπικά. Δεν θέλω, με 1-2 ώρες διαθέσιμου gameplay την ημέρα, να κάνω μήνες να τελειώσω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί είναι τόσα πολλά τα υπόλοιπα που θέλω να ασχοληθώ οπότε τώρα που ο χρόνος μου είναι λιγοστός τα προσπερνώ και ασχολούμαι με κάτι πιο εύκολο.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mitroglou7 είπε

Το boss που αναφερεις ειναι σε ολες τις λιστες με τα top 10 hard soulsborne games ever.

Εγω βρηκα πιο ευκολα τα Demon και Dark souls επειδη μπορεις να κρυφτεις πισω απο μια ασπιδα.

Μετά το Dark Souls 1, τα 2 και 3 είναι πιο βατά επειδή έχουν την ίδια λογική. Το Bloodborne μου είχε φανεί βουνό στην αρχή, αλλά μετά κύλησε εύκολα. Το Sekiro δίνει την ψευδαίσθηση της ελευθερίας και ότι συγχωρεί πιο εύκολα λάθη, αλλά τελικά θέλει να μάθεις πολλούς μηχανισμούς (hint: mikiri counter!) και να υπολογίζεις πολύ καλά τις αποστάσεις γιατί τον πίνεις στα bosses και mini bosses. Θα πρότεινα να τα παίξει κάποιος όλα!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, privateer είπε

Προσωπικα και εγω το βρισκω χασιμο χρονου παιχνιδια τετοιου στυλ παιχνιδια που πρεπει να πεθανεις 100 φορες για να περασεις ενα boss. Το να κερδιζω ενα Bot δεν μου δημιουργει κανενα αισθημα χαρας η καποιο αισθημα ανταμοιβης. Αν θελω δυσκολια και τετοια αισθηματα παιζω Online παιχνιδια με αντιπαλους ανθρωπους που δεν εχουν ουτε patterns ουτε σκριπτακια.

Αυτό ακριβώς. Δεν βρίσκω ιδιαίτερη ικανοποίηση στο να παίζω την ίδια μάχη 100 φορές μέχρι ωσότου καταλαβω με μηχανικό τρόπο/παπαγαλια πως πρέπει να κερδίσω.

ομοίως και αυτή η εμμονή με τα μεγάλα bosses/τερατα ποτε δεν με ενθουσίαζε στο gaming.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, music_lover είπε

Κοίτα, το πρόβλημα μου δεν είναι η δυσκολία τους αυτή κάθε-αυτή, ούτε τα θεωρώ κακά παιχνίδια εξαιτίας αυτού, το αντίθετο μάλιστα, είναι εξαιρετικά και μάλιστα καταλαβαίνω το συναίσθημα της ικανοποίησης που έχουν όταν τα περάσεις σημείο-σημείο μετά από πόσο κόπο, το πρόβλημα μου είναι στο ότι αυτή η αυξημένη δυσκολία τους συνεπάγεται και περισσότερη προσπάθεια για να μάθεις τους μηχανισμούς τους, άρα και πολύ περισσότερη ώρα στο να προχωρήσεις παρακάτω και στην περίπτωση μου (και την δική σου) ο χρόνος είναι ελάχιστος. Για αυτό είπα ότι το υψηλό επίπεδο δυσκολίας τους και οι μεγαλύτερες απαιτήσεις σε χρόνο για την ολοκλήρωση τους είναι αποτρεπτικός παράγοντας για εμένα προσωπικά. Δεν θέλω, με 1-2 ώρες διαθέσιμου gameplay την ημέρα, να κάνω μήνες να τελειώσω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί είναι τόσα πολλά τα υπόλοιπα που θέλω να ασχοληθώ οπότε τώρα που ο χρόνος μου είναι λιγοστός τα προσπερνώ και ασχολούμαι με κάτι πιο εύκολο.

Θα στο ξαναπώ.

Δεν είναι θέμα δυσκολίας. Έχει ένα λίγο πιο δύσκολο tutorial σε σχέση με το μέσο game και έπειτα έχει κανονική ροή έστω λίγο πιο αργή λόγω των αναμενόμενων death. Τους μηχανισμούς τους μαθαίνεις στις πρώτες ώρες και μετά ουσιαστικά απλά τους βελτιώνεις όπως σε κάθε game.

Η ικανοποίηση προέρχεται από το πόσο fun είναι όχι από τη δυσκολία.

Είσαι πιο ανοιχτόμυαλος από τους περισσότερους. Απλά αφαίρεσέ του τη ταμπέλα της δυσκολίας. Δεν είναι CupHead για παράδειγμα. Είναι πάρα πολύ forgiving και δίκαια games.

Anyway δε το πιέζω άλλο. Στείλε μου pm να σου δώσω το Sekiro που έχω σε hard copy να πάρεις μια ιδέα. Οκ σε πιέζω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Θα στο ξαναπώ.

Δεν είναι θέμα δυσκολίας. Έχει ένα λίγο πιο δύσκολο tutorial σε σχέση με το μέσο game και έπειτα έχει κανονική ροή έστω λίγο πιο αργή λόγω των αναμενόμενων death. Τους μηχανισμούς τους μαθαίνεις στις πρώτες ώρες και μετά ουσιαστικά απλά τους βελτιώνεις όπως σε κάθε game.

Η ικανοποίηση προέρχεται από το πόσο fun είναι όχι από τη δυσκολία.

Είσαι πιο ανοιχτόμυαλος από τους περισσότερους. Απλά αφαίρεσέ του τη ταμπέλα της δυσκολίας. Δεν είναι CupHead για παράδειγμα. Είναι πάρα πολύ forgiving και δίκαια games.

Anyway δε το πιέζω άλλο. Στείλε μου pm να σου δώσω το Sekiro που έχω σε hard copy να πάρεις μια ιδέα. Οκ σε πιέζω.

Μετά από πόσες ώρες τελείωσες το Shekiro? Διαβάζω πως έχει περίπου 30 ώρες μέσο όρο gameplay.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Μετά από πόσες ώρες τελείωσες το Shekiro? Διαβάζω πως έχει περίπου 30 ώρες μέσο όρο gameplay.

Δε το θυμάμαι να σου πώ την αλήθεια. Στο 1ο playthrough όντας τρομαγμένος το πήγαινα βήμα βήμα βλέποντας παράλληλα lets play video. Ηταν βλέπεις το 1ο soulsborne που πήρα σοβαρά.

Δε νομίζω ότι ήταν παραπάνω από τόσο αλλά τότε ήμουν χωρίς μωρό οπότε δε μου έκανε αίσθηση ο χρόνος.

2ο playthrough το πήγα τρένο. Αρκετά λίγότερο από 30 ώρες. Ίσως και κάτω από 15.

Το Sekiro από πολλούς θεωρείτε το δυσκολότερο επειδή είναι γρήγορο και δεν έχεις shield. Αν πρέπει να ξεκινήσεις από κάποιο και να δώσεις έστω 1€ θα σου πρότεινα άλλο.

Γενικά τα soulsborne που έπαιξα τους τελευταίους 5 μήνες κανένα δε μου πήρε παραπάνω χρόνο από πχ. το Tsushima ή το TLOU 2. 2-3 βδομάδες με 1-2 ώρες τη μέρα. Είναι μέτρια παιχνίδια σε διάρκεια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα πρότεινα το Dark Souls 3 σε όσους δοκιμάζουν για πρώτη φορά. Ένα build με Knight και ασπίδα είναι ό,τι πρέπει για αρχή. Το θεωρώ το πιο φιλικό της σειράς.

Το Demon's Souls ακόμα πιο εύκολο (αν έχει κάποιος PS5 :P).

Το Sekiro απαιτεί λίγο καλύτερα αντανακλαστικά από τα υπόλοιπα. Επειδή το σύστημα βασίζεται σε parry ίσως ξενίσει πολλούς. Η απλή άμυνα εδώ δεν βοηθάει καθόλου. Επίσης δεν υπάρχει επιλογή για build και ο χαρακτήρας δεν εξελίσσεται με stats και όπλα αλλά με move sets. Είναι το πιο διαφορετικό της "σειράς" λόγω των γρήγορων ρυθμών και ευκινησίας του χαρακτήρα. 

Bloodborne και Dark Souls 1 είναι λίγο απότομα στο ξεκίνημα. Θέλουν λίγο περισσότερη υπομονή στην αρχή αν είσαι αρχάριος. Φυσικά με το που μπεις τελικά στο κλίμα, η πρόοδος είναι βατή.

Το Dark Souls 2 είναι κάπου στη μέση μεταξύ όλων. 

Ένα ακόμα στοιχείο που μου αρέσει σε αυτή την σειρά εκτός της μάχης, είναι η εξερεύνηση και ο τρόπος με τον οποίο ενώνονται οι περιοχές. Υπάρχουν ένα σωρό μυστικά να βρεις με όπλα, shortcuts ακόμα και κρυμμένες περιοχές. Επίσης τα εικαστικά στοιχεία και η ατμόσφαιρα είναι σε κορυφαία επίπεδα. Σε όσους αρέσει το medieval dark fantasy, θα τα εκτιμήσουν αυτά. Το Bloodborne για μένα είναι το κορυφαίο σε αυτόν τον τομέα και το πιο προσεγμένο. Η ατμόσφαιρα του είναι μοναδική με μεγάλη επιρροή από Lovecraft.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ό,τι είπε ο Luffy.

Demon Souls και DS3 πολύ προσβάσιμα games για όλους. Εξαιρετικά για να μπει κάποιος στο mindset των soulsborne με πολύ βατό επίπεδο δυσκολίας. Το TLOU2 ειλικρινά μου φάνηκε δυσκολότερο από αυτά χωρίς υπερβολή.

Το DS3 λογικά μπορείτε να το βρείτε και σε χαμηλή τιμή εύκολα σε physical copy.

Το Bloodborne δε το κατάφερα. Δε με ζόρισε τόσο το combat όσο ο χάρτης του. Χανόμουν πολύ και αυτό πιο πολύ εξάντλησε την υπομονή μου παρά η δυσκολία του. Σίγουρα θα γίνει ένα revisit σε κάποιο remaster ή 60fps patch.

Και τώρα ένα μικρό rant πιο ontopic. Καλά πλάκα μας κάνουν στη Microsoft με το The Surge 2 που παίζει 30fps στο Series S και 60fps στο XSX και στο PS5? Έφαγε uninstall στο δίλεπτο. Τόσους μήνες διάβαζα τέρατα για το γαμάτο BC της Microsoft. Έλεος.

• Thanks 1
Δημοσ.

2 minutes ago, Mitroglou7 said:

Ό,τι είπε ο Luffy.

Demon Souls και DS3 πολύ προσβάσιμα games για όλους. Εξαιρετικά για να μπει κάποιος στο mindset των soulsborne με πολύ βατό επίπεδο δυσκολίας. Το TLOU2 ειλικρινά μου φάνηκε δυσκολότερο από αυτά χωρίς υπερβολή.

Το DS3 λογικά μπορείτε να το βρείτε και σε χαμηλή τιμή εύκολα σε physical copy.

Το Bloodborne δε το κατάφερα. Δε με ζόρισε τόσο το combat όσο ο χάρτης του. Χανόμουν πολύ και αυτό πιο πολύ εξάντλησε την υπομονή μου παρά η δυσκολία του. Σίγουρα θα γίνει ένα revisit σε κάποιο remaster ή 60fps patch.

Και τώρα ένα μικρό rant πιο ontopic. Καλά πλάκα μας κάνουν στη Microsoft με το The Surge 2 που παίζει 30fps στο Series S και 60fps στο XSX και στο PS5? Έφαγε uninstall στο δίλεπτο. Τόσους μήνες διάβαζα τέρατα για το γαμάτο BC της Microsoft. Έλεος.

Το series S τρεχει σε BC το προφιλ των παιχνιδιων του One S. To Series X χρησιμοποιει το προφιλ του ΟΝΕ Χ. Οποτε λογικο να τρεχει στα 30fps αν δεν εβγαλαν καποιο Patch.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, privateer είπε
Το series S τρεχει σε BC το προφιλ των παιχνιδιων του One S. To Series X χρησιμοποιει το προφιλ του ΟΝΕ Χ. Οποτε λογικο να τρεχει στα 30fps αν δεν εβγαλαν καποιο Patch.

Ναι αυτό ισχύει αλλά δε βλέπω γιατί είναι λογικό...

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Mitroglou7 said:

Ναι αυτό ισχύει αλλά δε βλέπω γιατί είναι λογικό...

Εαν το παιχνιδι ηταν στα 30fps στο One S το Series S δεν μπορει να κανει κατι αλλο. Πρεπει οι developers να επεμβουν.  Όσο γιατι διαλεξαν αυτο το προφιλ? Λογω χαμηλοτερης ιπποδύναμης μιας και το One X ετρεχε πολλα παιχνιδια σε 4Κ κατι για το οποιο το Series S δεν φτιαχτηκε.

Επεξ/σία από privateer
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...