Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις πληροφορίες.

Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για το δικό μου πρόβλημα;

- Στις 23/10 μου ενεργοποείται η παροχή στο νέο σπίτι που μετακόμισα με my home online.

-  Στις 4/11 εντάσσομαι στο ΚΟΤ-Β, και με γυρνάνε σε Γ1Ν.

Έχω καλέσει 3 φορές να δω γιατί γίνεται αυτό, καθώς με είχαν ενημερώσει ότι συνεργάζεται ΚΟΤ-Β και my home online. Και τις 3 φορές μου είπαν οτι έχει γίνει λάθος και πως θα με καλέσουν απόν το αρμόδιο τμήμα για να το διορθώσουμε, όμως ποτε δεν με κάλεσε κανείς.

Καλώ και 4η φορά και με ενημερώνουν ότι δεν συνδυάζεται ΚΟΤ  με my home online.

Τελικά τι ισχύει; Τι πρέπει να κάνω;

Σας ευχαριστώ πολύ 

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ είμαι από 11/11/2021 Στο on line και απο αρχές του 2022 είναι δικαιούχος ΚΟΤ ,δεν μουωηρθε λογαριασμός για να σου πω σίγουρα αλλά μόλις τώρα μου απάντησαν και γραπτώς ότι συνδυάζονται 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, spirosk1314 είπε

Τελικά τι ισχύει;

το παλιό online έπαιρνε σίγουρα ΚΟΤ μιας και το έχουν επαληθεύσει και άτομα που το έχουν

25 λεπτά πριν, spirosk1314 είπε

Τι πρέπει να κάνω;

να σταματήσεις να παίρνεις τηλέφωνα σαν πρώτη κίνηση . Έστω οτι χρεώνουν 10€/δευτερόλεπτο αν πάρεις ή σε πάρουν απο ΔΕΗ, κάπως έτσι να το σκέφτεσαι απο δω και πέρα

εγγραφή στο myrae και αίτημα/παράπονο

Δημοσ.

Από την ΔΕΗ μου είπαν πως μπορεί να γίνει αίτηση για το enter και τηλεφωνικά εκτός από κατάστημα της ΔΕΗ και το e contract. 

Να το κάνω λέτε τηλέφωνικα η είναι καλύτερο να κλείσω ραντεβού να πάω στην ΔΕΗ? 

Δημοσ.

Μπορει να εχει απαντηθει αλλα μια ερωτηση να κανω.Μολις εκανα το home enter plus.Βασικα ηθελα το home enter αλλα εκει στην δεη με ειπαν προωθουν αυτο.Με ειπαν δεν εχει extra χρεωση απλως εχεις ασφαλιστρο μεχρι 100 ευρω ζημιες Ηθελα να ρωτησω ετσι ειναι η την πατησα και εχει τιποτα κρυφο σε σχεση με το enter

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iliast33 είπε

Από την ΔΕΗ μου είπαν πως μπορεί να γίνει αίτηση για το enter και τηλεφωνικά εκτός από κατάστημα της ΔΕΗ και το e contract. 

Να το κάνω λέτε τηλέφωνικα η είναι καλύτερο να κλείσω ραντεβού να πάω στην ΔΕΗ? 

επιτόπου

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθε ο πρώτο λογαριασμός με ρήτρα. Δεν έχω enter/online κλπ. Απο την προηγουμενη μετρηση εκαψα 1900 kwh.

Κατι διαβασα για αμφισβητηση. Είμαι συνδρομητης από το 14. Διαβασα για παλιο online, για καινουριο, για λαθος τιμιλογηση...χαθηκα λιγο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, georgemvg είπε

Κατι διαβασα για αμφισβητηση.

η μόνη αμφισβήτηση είναι για να εφαρμοστεί η ρήτρα 60 μέρες μετά την ειδοποίηση και όχι απο 5/8/2021

3 λεπτά πριν, georgemvg είπε

Ήρθε ο πρώτο λογαριασμός με ρήτρα. Δεν έχω enter/online κλπ. Απο την προηγουμενη μετρηση εκαψα 1900 kwh.

απλές πράξεις, ότι δεν καταλαβαίνεις απο το παρακάτω ρώτα

Αναφορά σε κείμενο

copy-paste
πλέον εξαρτάται απο το αν σε καλύπτει η επιδότηση

0,30 η τελική στα ρητροπρογράμματα
έχεις επιδότηση

Spoiler

0,03€/kw Σεπ
0,06€/kw Οκτ 0,08 KOT
0,13€/kw Νοε 0,16 KOT
0,165€/kw Δεκ 0,185 KOT
Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw
μέχρι 300kw/μήνα

Ιαν : 0,16€/kw<150kw/μήνα και 0,12€/kw 150kw έως 300kw , 0,18€/kw για ΚΟΤ

άγνωστο τον επόμενο μήνα πόση , μέχρι πόσο χρόνο, για πόσα kw και με τι κριτήρια θα δίνεται

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Πρώτος εκκαθαριστικός MyHomeEnter για κατανάλωση ενός μηνός.

Είναι και τα +100€ της εγγύησης μέσα.

Παρόλα αυτά, πολλά δεν είναι;

Spoiler

Dei_myhomeenter_1.jpg.ebb0023e21dfd7856e67eba6bd18d6f3.jpgDei_myhomeenter_2.jpg.188f50f2c0e22efdc1bb77e2289f33c0.jpg

Επεξ/σία από Alexcxvtr
Δημοσ.
6 ώρες πριν, washcloud είπε

Aν όντως θα φτάνει να τραβάει ~200W/h ένα τέτοιο 9άρι για να έχει 22 βαθμούς στο δικό του σπίτι (το δικό σου πάντως πιθανώς να είναι ιδανικά μονωμένο ή ίσως και να είσαι σε όχι τόσο κρύα περιοχή, γιατί 200W παραείναι γενικώς λίγα) ο Grim Riper, ας τα βάλει κάτω και αν είναι ας επενδύσει σε ένα τέτοιας ποιότητας (500-600€ νομίζω) κλιματιστικό. Εγώ πάντως που θυμάμαι ένα 9άρι inverter που είχαμε προ 10ετίας με ονομαστική ισχύ 1.200 νομίζω, ήξερα πως έκανε περίπου ένα 30% οικονομία, γι' αυτό και του είπα αυτό που του είπα.

Θα σου πω τι γίνεται. Τα παιδιά στο νήμα με τα κλιματιστικά το έχουν ανάγει σε επιστήμη (και μπράβο τους).

Η πλειοψηφία δε μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο (λογικό) και άρα η πραγματικότητα για την πλειοψηφία μπορεί να είναι αρκετά διαφορετική από 150W και 200W/μονάδα.

Η πλειοψηφία έχει απλά κάποια κλιματιστικά στο σπίτι της, όπως να 'ναι επιλεγμένα, όπως να 'ναι τοποθετημένα, και τα λειτουργούν όπως να 'ναι.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, korakios είπε

η μόνη αμφισβήτηση είναι για να εφαρμοστεί η ρήτρα 60 μέρες μετά την ειδοποίηση και όχι απο 5/8/2021

απλές πράξεις, ότι δεν καταλαβαίνεις απο το παρακάτω ρώτα

Εννοεις οτι η τελικη τιμη με ρητρα ειναι 0.3/kwh?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Alexcxvtr είπε

Καλησπέρα σας.

Πρώτος εκκαθαριστικός MyHomeEnter για κατανάλωση ενός μηνός.

Είναι και τα +100€ της εγγύησης μέσα.

Παρόλα αυτά, πολλά δεν είναι;

Σου απαντήσαμε και στο άλλο νήμα. Δεν είναι πολλά. Έχεις πολύ μεγάλη κατανάλωση και αυτό ανεβάζει τις ρυθμιζόμενες άρα και το τελικό κόστος. 

Σε παρακαλώ λύσε μου μια απορία. γνωρίζεις πως προκύπτουν οι 1550 kwh σε 1 μήνα?

Πρέπει να δεις πως μπορείς να μειώσεις την κατανάλωση. Είναι υπερβολική. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα delete στο άλλο νήμα.

Έχω συνέχεια ανοιχτά αντλία θερμότητας, 2 ψυγεία και υπολογιστή.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιπες συσκευές λειτουργούν κατ' ανάγκη.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω τι "καίει" πολύ;

Σίγουρα κάτι συμβαίνει.

Επεξ/σία από Alexcxvtr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...