Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα να ρωτήσω στη vodafone τηλεφωνικώς:

με ρωτάει, -έχετε κάνει την παραγγελία σας πρίν τις 7/11?

-ναι την έκανα 3/11.

-τότε θα παραλάβετε αύριο

-μα δεν μου έχετε στείλει κάποια ειδοποίηση ούτε εσείς ούτε κάποια μεταφορική

-θα σας στείλουν μόλις είναι έτοιμη για παράδοση η παραγγελία.

νομίζω οτι έχω αρχίσει και ανησυχώ...

• Confused 3
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, larryourwaiter είπε

όχι, δεν δέχονται προπαραγγελίες, για να αποφύγουν αυτό το χαμό που γίνεται τώρα. τουλάχιστον αυτό μου είπαν

Sorry αν γίνομαι σπαστική αλλά σου είπαν ξεκάθαρα ότι έχουν τεμάχια έτοιμα για παράδοση;έτσι όπως έχω καει φυσάω κ τ γιαούρτι

Επεξ/σία από Thatblondegirl1999
Δημοσ.

Στο Media Markt μας τρολάρουν. Μόλις μου έστειλαν mail για δήλωση ενδιαφέροντος για PS5. Δεν ξέρω αν θα παίξει άνοιγμα νέων προπαραγγελιων σε λίγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε

Μλκ χαμος γινεται εδω μεσα χαχαχα

μόνο τώρα;; έτσι είμαστε εδώ και 2-3 μέρες... χύνουμε ιδρώτα στα πληκτρολόγια και τα κινητά... 😅

Επεξ/σία από nikosgr
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikosgr είπε

Προς όσους έχουν λάβει το sms του Κώτσου... σε εσάς έγραφε εκεί ποιά εταιρεία courrier το έχει; Σε μένα δεν γράφει ποιά είναι, ούτε στο sms ούτε στο site... μόνο το voucher στείλανε... Τι έγραφε ρε παιδιά σε εσάς;;;

image.png.fa15f1108fa195848b1113d49b9b255f.png

Εγώ τον αριθμό πάτησα και μου ανοιξε το site της γενικής ταχυδρομικής 

Δημοσ.

ρε μαγκες εσεις που εχετε προπαραγγειλει απο σεπτεμβρη αραξτε θα παραλαβετε πολυ συντομα τι να πουμε λαι εμεις που περιμενουμε γιορτες και αν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ReaperComes1179 είπε

Εγώ τον αριθμό πάτησα και μου ανοιξε το site της γενικής ταχυδρομικής 

Μάλιστα...!! Εμένα πατώντας τον αριθμό με πάει σε tracking του Κωτσόβολου... μπας και το φέρουν τελικά οι ίδιοι με δικό τους φορτηγό... θα δούμε...

Επεξ/σία από nikosgr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stratoskar96 είπε

Βοήθησε αυτό; 

Φυσικά φίλε μου και σε ευχαριστώ. Θέλω να το χρησιμοποιήσω για να δω τι θα σκαρφιστούν για να δικαιολογήσουν πως γίνεται να παραλαμβάνουν πελάτες με παραγγελία ούτε μια εβδομάδα πριν από το release, κι οι μαλακες που δεσμεύτηκαν εδώ και 2 μήνες, να περιμένουν ακόμα για ενημέρωση.

Δεν έχει να κάνει ούτε με ότι θα πάθω κάτι αν δεν παραλάβω αύριο ή Παρασκευή, αλλά με ότι ήξεραν να σηκώσουν το τηλέφωνο μόνο για να πάρουν την προκαταβολή. Μετά μην τους είδατε. Οι εγγυήσεις για day one κι η αυστηρή σειρά προτεραιότητας τους μάρανε. 

Όποιος έχει αναγκαστεί να μιλήσει μαζί τους για να βγάλει άκρη καταλαβαίνει. Αστεία πράγματα. 

Δημοσ.

σε εμενα δυστηχως απο κοτσοβολο ακομα σε Συλλογή-Προετοιμασία το βγαζει, δυστηχως οπως φαινεται δεν θα παραλαβω αυριο

Δημοσ.

Εσκασε sms και tracking της ταχυδρομικης και ειναι στο δρομο προς θεσ/νικη. Οπως το βλεπω αυριο θα ειναι εδω. Στην χειρότερη θα παω να την παρω απο κεντρικα οπως το Χ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...