Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Με Chrome δεν βλέπω να μπορω να ανοιξω θέμα σε υποενότητα, μονο απο την κεντρικη σελιδα έχω αυτη την επιλογη. Ειναι bug ή νεο feature ?

• Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε εγώ μπορώ να ανοίξω νέο θέμα με firefox. Με edge μπορώ να ανοίξω.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Με Chrome δεν βλέπω να μπορω να ανοιξω θέμα σε υποενότητα, μονο απο την κεντρικη σελιδα έχω αυτη την επιλογη. Ειναι bug ή νεο feature ?

29 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Ούτε εγώ μπορώ να ανοίξω νέο θέμα με firefox. Με edge μπορώ να ανοίξω.

Είδατε τα προηγούμενα μηνύματα περί ublock?

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Doubt είπε

Είδατε τα προηγούμενα μηνύματα περί ublock?

Σε incognito που δεν παιζει το Ublock Origin παλι δεν τα εμφανίζει. Οποτε εναι σιγουρο το ad blocker?  Και αν ειναι το adblocker γιατι να μην το εμφανιζει στις υποενοητες αλλα αν το βλεπω κανονικα στην κεντρικη;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Σε incognito που δεν παιζει το Ublock Origin παλι δεν τα εμφανίζει. Οποτε εναι σιγουρο το ad blocker?  Και αν ειναι το adblocker γιατι να μην το εμφανιζει στις υποενοητες αλλα αν το βλεπω κανονικα στην κεντρικη;

Για να δεις αν όντως είναι αυτό (μπορεί και να μην είναι)
δοκίμασε με το ublock off ή σε άλλο browser.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα το δημιουργει το GRC: Greek AdBlock Filter του ublock και συγκεκριμενα ο κανονας "insomnia.gr##.ipsSpacer_both"

Για να λυθει, πηγαινεται στο Μy filters του Ublock και προσθεστε το παρακατω :

insomnia.gr#@#.ipsSpacer_both

Πατηστε apply και τελος.

Επεξ/σία από panoc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mου έρχονται παλιές ειδοποιήσεις απο μηνύματα που έχω δει. Μου ήρθε ένα απο τον Κυριακή στο ξεκάρφωτο. Πάτησα πάνω στις ειδοποιήσεις, δεν φαίνεται καν. Σαν να μην  ήρθε

Επεξ/σία από pascalia2
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, σήμερα το πρόσεξα.

Στο προφίλ μου, στη δραστηριότητα, εμφανίζονται πρόσφατα ποστ, αντιδράσεις κλπ.

Αριστερά των πρόσφατων ποστ υπάρχει το γνωστό αστεράκι, αλλά είναι σε όλα τα ποστ το "αχνό" αστεράκι που υποδηλώνει πως το δικό μου ήταν και το τελευταίο. Δεν ισχύει όμως αυτό, είτε σε θέματα που παρακολουθώ είτε σε άλλα, υπάρχουν και πιο πρόσφατα ποστ από το δικό μου. Δεν θα έπρεπε το αστεράκι να είναι μαύρο σε αυτή την περίπτωση;

Δημοσ.
Στις 26/4/2021 στις 9:12 ΜΜ, petasis είπε

Γιατί σε κανένα φόρουμ δεν βλέπω κουμπί να ανοίξω νέο θέμα; Που είναι το κουμπί;

---->>>>>>>>>>>>

Στις 26/4/2021 στις 6:11 ΜΜ, panoc είπε

Το προβλημα το δημιουργει το GRC: Greek AdBlock Filter του ublock και συγκεκριμενα ο κανονας "insomnia.gr##.ipsSpacer_both"

Για να λυθει, πηγαινεται στο Μy filters του Ublock και προσθεστε το παρακατω :

insomnia.gr#@#.ipsSpacer_both

Πατηστε apply και τελος.

Δημοσ.

Όταν πατάω να ανοίξω το link να δω όλα τα άρθρα της κεντρικής σελίδας δε φορτώνει τίποτα. Από το Safari στο iPhone τα βλέπω όμως κανονικά. Έκανα clear browsing data, cache, cookies, στον Chrome στον υπολογιστή αλλά και πάλι τίποτα.

Απενεργοποίησα το uBlock Origin και τότε φόρτωσε τη σελίδα. Υπάρχει τρόπος να έχω ενεργό το uBlock και να ανοίγουν τα άρθρα;

Screenshot_1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Όταν πατάω να ανοίξω το link να δω όλα τα άρθρα της κεντρικής σελίδας δε φορτώνει τίποτα. Από το Safari στο iPhone τα βλέπω όμως κανονικά. Έκανα clear browsing data, cache, cookies, στον Chrome στον υπολογιστή αλλά και πάλι τίποτα.

Απενεργοποίησα το uBlock Origin και τότε φόρτωσε τη σελίδα. Υπάρχει τρόπος να έχω ενεργό το uBlock και να ανοίγουν τα άρθρα;

Screenshot_1.png

Διάβασε τα 10-15 τελευταία μηνύματα.

Επεξ/σία από Doubt
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Doubt είπε

Διάβασε τα 10-15 τελευταία μηνύματα.

Όλα καλά, σ'ευχαριστώ. Πρόσθεσα το filter και τώρα ανοίγει κανονικά το link με τις ειδήσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...