Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/7/2021 στις 12:59 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Δεν υπαρχει πλεον το να βαζουμε σε εκκρεμοτητα μια αγγελια μας.

Μολις ειδα και αυτο απο δεξια γραφουμε; 😂

Screenshot 2021-07-27 125931.jpg

Αυτό με τις αγγελίες και το pending status, ισχύει αν μπορεί να γίνει ένα hotfix. Εξυπηρετούσε πάρα πολύ. 
Καλημέρες! 

• Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• News Editors
Δημοσ.

Η σχετική δυνατότητα αφαιρέθηκε αφού δημιουργούσε αρκετές παρεξηγήσεις ενώ καλύπτεται στο μεγαλύτερο μέρος από άλλη λειτουργία. Από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία μεταξύ πωλητή και αγοραστή, προτείνουμε τη δήλωση της αγγελίας ως ολοκληρωμένη από τον πωλητή και παράλληλη δήλωση του αγοραστή για την δημοσίευση αξιολογήσεων.

Δημοσ.

Έλεος με το "δεν έχετε άλλες αντιδράσεις για σήμερα" Δεν γίνεται ένας νορμάλ χρήστης να πιάνει το όριο τόσο εύκολα, έχει γίνει πάμπολλες φορές βλέποντας τα τελυεταία F1 GP και γράφοντας/αντιδρώντας στο θέμα που υπάρχει στο μπλαμπλα/αθλητικά. Νομίζω πρέπει να διπλασιαστεί το επιτρεπόμενο όριο ή τουλάχιστον να γίνει μόνο για senior members 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/8/2021 στις 7:57 ΜΜ, insomnia.gr είπε

Η σχετική δυνατότητα αφαιρέθηκε αφού δημιουργούσε αρκετές παρεξηγήσεις ενώ καλύπτεται στο μεγαλύτερο μέρος από άλλη λειτουργία. Από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία μεταξύ πωλητή και αγοραστή, προτείνουμε τη δήλωση της αγγελίας ως ολοκληρωμένη από τον πωλητή και παράλληλη δήλωση του αγοραστή για την δημοσίευση αξιολογήσεων.

Κατανοητό αλλά μιλάμε για τελείως διαφορετικό status και οι περισσότεροι users στις αγγελίες κάνουν πολλές φορές πίσω, ενώ μπορεί να έχεις συμφωνήσει με τον αγοραστή. Έτσι άμα ολοκληρώσουμε μία αγγελία (για την αποφυγή spam), χάνουμε την αγγελία αν κάνει ο αγοραστής πίσω.
Μήπως να είχαμε τη δυνατότητα να επαναφέρουμε μία ολοκληρωμένη αγγελία στην οποία δεν έχει ματσαριστεί user/review ή χλωμό;

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Super Moderators
Δημοσ.
On 02/08/2021 at 00:26, Dinos_12345 said:

Έλεος με το "δεν έχετε άλλες αντιδράσεις για σήμερα" Δεν γίνεται ένας νορμάλ χρήστης να πιάνει το όριο τόσο εύκολα, έχει γίνει πάμπολλες φορές βλέποντας τα τελυεταία F1 GP και γράφοντας/αντιδρώντας στο θέμα που υπάρχει στο μπλαμπλα/αθλητικά. Νομίζω πρέπει να διπλασιαστεί το επιτρεπόμενο όριο ή τουλάχιστον να γίνει μόνο για senior members 

Επαγγελματίας "αντιδραστης"? 😛 

Δημοσ.

Στο enter αντί να αλλάξει σειρά πηδάει μια σειρά ακόμα, είναι αρκετό καιρό έτσι , δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, android firefox, mac safari.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Minor αλλά να ξαναδούμε λίγο το θέμα με τις completed αγγελίες σε light/dark mode στο type=classifieds_advert? Το ίδιο και στο otherAdverts μιας αγγελίας. Παλαιότερα θυμάμαι ότι υπήρχε ένα locked icon, το οποίο έχει εξαφανιστεί. Επίσης στο light mode δε βλέπεις τίποτα. 
image.png.0b63cf04a98cbd5c9658b108bbdc713f.png

image.png.fc61b5688883162693f216ea01c669b1.png

Το icon: image.png.a27aaff0aa434da82ce4588b26fca4c7.png

Επεξ/σία από M A T R I X
Δημοσ.

μονο εμενα δεν μου εμφανιζει τις πληροφοριες στις αγγελιες ?

δοκιμασα και υπολογιστη και κινητο και παλι τα ιδια 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

μονο εμενα δεν μου εμφανιζει τις πληροφοριες στις αγγελιες ?

δοκιμασα και υπολογιστη και κινητο και παλι τα ιδια 

Τα ιδια και εμενα φιλε, υπαρχει καποιο προβλημα.....

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Mου φαίνονται ok και σε dark και σε light mode σε desktop και mobile. Ublock Origin + Edge με Balanced Tracking Prevention.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, Thresh said:

Mου φαίνονται ok και σε dark και σε light mode σε desktop και mobile. Ublock Origin + Edge με Balanced Tracking Prevention.

Δοκίμασα και edge τα ίδια. Έχω δοκιμάσει chrome/firefox dev/safari/edge σε desktop + mob τα ίδια βλέπω παντού με τις φωτογραφίες παραπάνω 👾👾

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...