Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 2 minutes ago, M A T R I X said: Δοκίμασα και edge τα ίδια. Έχω δοκιμάσει chrome/firefox dev/safari/edge σε desktop + mob τα ίδια βλέπω παντού με τις φωτογραφίες παραπάνω 👾👾 Screenshot? Πχ από την δικιά σου.
M A T R I X Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Thresh said: Screenshot? Πχ από την δικιά σου. Στις αγγελίες μου: Και εντός αγγελίας: Και θυμάμαι και ότι εντός αγγελίας, έδειχνε τις ολοκληρωμένες με lock icon αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό. Με check οι ολοκληρωμένες Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από M A T R I X
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Νομίζω ότι φτιάχτηκε, πχ στην αγγελία σου με το Apple Watch βλέπω το λουκετάκι, βλέπω ότι banner ότι είναι completed καθώς κι όλο το κείμενο με τις πληροφορίες που γράφεις.
M A T R I X Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Thresh said: Νομίζω ότι φτιάχτηκε, πχ στην αγγελία σου με το Apple Watch βλέπω το λουκετάκι, βλέπω ότι banner ότι είναι completed καθώς κι όλο το κείμενο με τις πληροφορίες που γράφεις. Αν αναφέρεσαι εντός της αγγελίας, ναι εκεί εμφανίζονται όλα (σωστό lock icon, banner & details). Αλλά στο κάτω μέρος μιας αγγελίας που βλέπεις άλλες, δεν έχεις κανένα info. Επίσης στο content/?type=classifieds_advert δεν εμφανίζεται τίποτα εμένα, όπως έχω επισυνάψει παραπάνω. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από M A T R I X
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) σε edge, brave, firefox, chrome βλέπω διπλά τα avatars. δε συμβαίνει όταν κάνω logout. συμβαίνει και σε dark και σε light mode όταν είμαι signed in. Κανένας άλλος; Έχω τα ίδια addons στους browsers, ίσως να φταίει κάποιο από αυτά - δε δοκίμασα να τα κλείσω-, αλλά θεωρώ το πρόβλημα θα υπήρχε συνέχεια, είτε είμαι signed in είτε όχι. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από spirit)earth)aflame
M A T R I X Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 9 hours ago, spirit)earth)aflame said: σε edge, brave, firefox, chrome βλέπω διπλά τα avatars. δε συμβαίνει όταν κάνω logout. συμβαίνει και σε dark και σε light mode όταν είμαι signed in. Κανένας άλλος; Έχω τα ίδια addons στους browsers, ίσως να φταίει κάποιο από αυτά - δε δοκίμασα να τα κλείσω-, αλλά θεωρώ το πρόβλημα θα υπήρχε συνέχεια, είτε είμαι signed in είτε όχι. Από mobile στα βγάζει διπλά;
korakios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Σε iOS με dark mode επιλογή μέσω του site , σέρνεται αρκετά . Είναι εμφανές σε scrolling ,ειδικά σε παλαιότερες συσκευές (Air2) Γενικότερα σε dark mode δε φαίνεται ο φακός αναζήτησης
infin1tyGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Η νέα γραμματοσειρά, π.χ. στο όνομα του μέλους σε κάθε post, είναι εσκεμμένη; Μου φαίνεται υπερβολικά bold. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από infin1tyGR 1
M A T R I X Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 26 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Η νέα γραμματοσειρά, π.χ. στο όνομα του μέλους σε κάθε post, είναι εσκεμμένη; Μου φαίνεται υπερβολικά bold. Θα συμφωνήσω. Δεν ταιριάζει καθόλου με τα υπόλοιπα πέρα απ' το ότι είναι λίγο υπερβολικό. Αλλά οκ minor
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Στον υπολογιστή φαίνεται αυτό, στο κινητό δεν έχει αλλάξει κάτι.
infin1tyGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Παροδικό ήταν, και στον υπολογιστή φαίνεται τώρα όπως παλιά.
tsofras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα έχει κάποιος άλλος πρόβλημα στα ποστ από Android + Firefox? Ξαφνικά από εχθές δεν μπορώ να κάνω κανένα ποστ δεν εμφανίζεται καθόλου το κουτί για να γράψεις. Δεν παρατήρησα αν έγινε κάποιο update του Firefox , με chrome παίζει κανονικά
Doubt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλησπέρα έχει κάποιος άλλος πρόβλημα στα ποστ από Android + Firefox? Ξαφνικά από εχθές δεν μπορώ να κάνω κανένα ποστ δεν εμφανίζεται καθόλου το κουτί για να γράψεις. Δεν παρατήρησα αν έγινε κάποιο update του Firefox , με chrome παίζει κανονικά Μόλις τώρα το άνοιξα, όλα καλά. Έκδοση 91.3.0 Άντροιντ 10 1
tsofras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 24 λεπτά πριν, Doubt είπε Μόλις τώρα το άνοιξα, όλα καλά. Έκδοση 91.3.0 Άντροιντ 10 Android 11 Firefox 91.3.0 (Build #2015829075) AC: 91.0.15, 4d1fc09462 GV: 91.0.2-20210819103104 AS: 79.0.0
pier88 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Από κινητό android με chrome προσπαθώ να βάλω σε συντόμευση τη ροή δραστηριοτήτων,όταν πατάω το εικονίδιο να μπω όμως (κατευθείαν στη ροή) με βγάζει στην αρχική σελίδα.Help.
Προτεινόμενες αναρτήσεις