Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, M A T R I X said:

Δοκίμασα και edge τα ίδια. Έχω δοκιμάσει chrome/firefox dev/safari/edge σε desktop + mob τα ίδια βλέπω παντού με τις φωτογραφίες παραπάνω 👾👾

Screenshot? Πχ από την δικιά σου.

• Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Thresh said:

Screenshot? Πχ από την δικιά σου.

Στις αγγελίες μου: image.png.2be29bd4f1c142cf118b9953c6f640b2.png

image.png.6e9cc22da5687ca89587654ccbc20f4b.png

Και εντός αγγελίας:
Και θυμάμαι και ότι εντός αγγελίας, έδειχνε τις ολοκληρωμένες με lock icon αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό. 
image.png.ffe99939bda60aa9211d7d039e41a7eb.png

Με check οι ολοκληρωμένες

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι φτιάχτηκε, πχ στην αγγελία σου με το Apple Watch βλέπω το λουκετάκι, βλέπω ότι banner ότι είναι completed καθώς κι όλο το κείμενο με τις πληροφορίες που γράφεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Thresh said:

Νομίζω ότι φτιάχτηκε, πχ στην αγγελία σου με το Apple Watch βλέπω το λουκετάκι, βλέπω ότι banner ότι είναι completed καθώς κι όλο το κείμενο με τις πληροφορίες που γράφεις.

Αν αναφέρεσαι εντός της αγγελίας, ναι εκεί εμφανίζονται όλα (σωστό lock icon, banner & details). Αλλά στο κάτω μέρος μιας αγγελίας που βλέπεις άλλες, δεν έχεις κανένα info. Επίσης στο content/?type=classifieds_advert δεν εμφανίζεται τίποτα εμένα, όπως έχω επισυνάψει παραπάνω. 

Επεξ/σία από M A T R I X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε edge, brave, firefox, chrome  βλέπω διπλά τα avatars. δε συμβαίνει όταν κάνω logout. συμβαίνει και σε dark και σε light mode όταν είμαι signed in. Κανένας άλλος; Έχω τα ίδια addons στους browsers, ίσως να φταίει κάποιο από αυτά - δε δοκίμασα να τα κλείσω-, αλλά θεωρώ το πρόβλημα θα υπήρχε συνέχεια, είτε είμαι signed in είτε όχι. 

image.png

Επεξ/σία από spirit)earth)aflame
Δημοσ.
9 hours ago, spirit)earth)aflame said:

σε edge, brave, firefox, chrome  βλέπω διπλά τα avatars. δε συμβαίνει όταν κάνω logout. συμβαίνει και σε dark και σε light mode όταν είμαι signed in. Κανένας άλλος; Έχω τα ίδια addons στους browsers, ίσως να φταίει κάποιο από αυτά - δε δοκίμασα να τα κλείσω-, αλλά θεωρώ το πρόβλημα θα υπήρχε συνέχεια, είτε είμαι signed in είτε όχι. 

image.png

Από mobile στα βγάζει διπλά; 

Δημοσ.

Σε iOS με dark mode επιλογή μέσω του site , σέρνεται αρκετά .

Είναι εμφανές σε scrolling ,ειδικά σε παλαιότερες συσκευές (Air2)

Γενικότερα σε dark mode δε φαίνεται ο φακός αναζήτησης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η νέα γραμματοσειρά, π.χ. στο όνομα του μέλους σε κάθε post, είναι εσκεμμένη; Μου φαίνεται υπερβολικά bold.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Η νέα γραμματοσειρά, π.χ. στο όνομα του μέλους σε κάθε post, είναι εσκεμμένη; Μου φαίνεται υπερβολικά bold.

Θα συμφωνήσω. Δεν ταιριάζει καθόλου με τα υπόλοιπα πέρα απ' το ότι είναι λίγο υπερβολικό. Αλλά οκ minor 

Δημοσ.

Καλησπέρα έχει κάποιος άλλος πρόβλημα στα ποστ από Android + Firefox?

Ξαφνικά από εχθές δεν μπορώ να κάνω κανένα ποστ δεν εμφανίζεται καθόλου το κουτί για να γράψεις.

Δεν παρατήρησα αν έγινε κάποιο update του Firefox , με chrome παίζει κανονικά

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλησπέρα έχει κάποιος άλλος πρόβλημα στα ποστ από Android + Firefox?

Ξαφνικά από εχθές δεν μπορώ να κάνω κανένα ποστ δεν εμφανίζεται καθόλου το κουτί για να γράψεις.

Δεν παρατήρησα αν έγινε κάποιο update του Firefox , με chrome παίζει κανονικά

Μόλις τώρα το άνοιξα, όλα καλά. Έκδοση 91.3.0 Άντροιντ 10

• Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μόλις τώρα το άνοιξα, όλα καλά. Έκδοση 91.3.0 Άντροιντ 10

Android 11

Firefox

91.3.0 (Build #2015829075)

AC: 91.0.15, 4d1fc09462

GV: 91.0.2-20210819103104

AS: 79.0.0

Δημοσ.

Από κινητό android με chrome προσπαθώ να βάλω σε συντόμευση τη ροή δραστηριοτήτων,όταν πατάω το εικονίδιο να μπω όμως (κατευθείαν στη ροή) με βγάζει στην αρχική σελίδα.Help.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...