basilis_k6 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 το logo του ινσομνια πανω αριστερα εχει εξαφανιστει και δεν υπαρχει τροπος να πας στην αρχικη σελίδα 1
Doubt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Κι ένα στιγμιότυπο του παραπάνω, εγώ πρόσεξα πρώτα τον αριθμό ειδοποιήσεων που έχει "κοπεί". (αν και νομίζω πως είναι σε γνώση των υπεύθυνων)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Επανήλθε. 2
Bayern7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Πως αλλάζω τις πληροφορίες που φαίνονται στο προφίλ μου κάτω κάτω στην κατηγορία "other" που περιλαμβάνει βιογραφικό, τοποθεσία (δεύτερη φορά), ενδιαφέροντα, απασχόληση.
M A T R I X Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Bayern7 είπε Πως αλλάζω τις πληροφορίες που φαίνονται στο προφίλ μου κάτω κάτω στην κατηγορία "other" που περιλαμβάνει βιογραφικό, τοποθεσία (δεύτερη φορά), ενδιαφέροντα, απασχόληση. Επιλέγοντας "Επεξεργασία Προφίλ" στο header δεξιά. Ωστόσο εδώ είναι thread για αναφορά bugs
Bayern7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, M A T R I X said: Επιλέγοντας "Επεξεργασία Προφίλ" στο header δεξιά. Ωστόσο εδώ είναι thread για αναφορά bugs Bug είναι και αυτό. Δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή για να αλλάξεις τις πληροφορίες που αναφέρομαι. Εκεί που μου είπες δεν αλλάζουν αυτές οι πληροφορίες που θέλω (με κόκκινο στο Screenshot), αλλάζουν οι πάνω (με πράσινο στο screenshot). Έχουν ξεμείνει από το παλιό φόρουμ και τώρα δεν βρίσκω πουθενά να τις αφαιρέσω/τροποποιήσω. Ξανατονίζω, θέλω να αλλάξω τις πληροφορίες στο ΚΟΚΚΙΝΟ πλαίσιο. Όταν πχ αλλάζω τοποθεσία από την τροποποίηση προφίλ, εμφανίζεται το πεδίο "τοποθεσία" στο πράσινο πλαίσιο, στο κόκκινο παραμένει η παλιά. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από Bayern7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 7 minutes ago, Bayern7 said: Bug είναι και αυτό. Όχι ακριβώς, είναι παλιές πληροφορίες από προηγούμενες πλατφόρμες του forum (προ IPB) οι οποίες έμειναν με το migration. Η μόνη δυνατότητα πλέον γι' αυτές είναι αφαίρεση.
Bayern7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Just now, Thresh said: Όχι ακριβώς, είναι παλιές πληροφορίες από προηγούμενες πλατφόρμες του forum (προ IPB) οι οποίες έμειναν με το migration. Η μόνη δυνατότητα πλέον γι' αυτές είναι αφαίρεση. Ναι. Το κατάλαβα. Θα σας ήταν εύκολο να τις αφαιρέσετε από το προφίλ μου, μιας και δεν ισχύουν πια; Ευχαριστώ.
M A T R I X Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 11 λεπτά πριν, Bayern7 είπε Bug είναι και αυτό. Δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή για να αλλάξεις τις πληροφορίες που αναφέρομαι. Εκεί που μου είπες δεν αλλάζουν αυτές οι πληροφορίες που θέλω (με κόκκινο στο Screenshot), αλλάζουν οι πάνω (με πράσινο στο screenshot). Έχουν ξεμείνει από το παλιό φόρουμ και τώρα δεν βρίσκω πουθενά να τις αφαιρέσω/τροποποιήσω. Ξανατονίζω, θέλω να αλλάξω τις πληροφορίες στο ΚΟΚΚΙΝΟ πλαίσιο. Όταν πχ αλλάζω τοποθεσία από την τροποποίηση προφίλ, εμφανίζεται το πεδίο "τοποθεσία" στο πράσινο πλαίσιο, στο κόκκινο παραμένει η παλιά. Έχεις δίκιο, αυτά που ανέφερα νωρίτερα είναι για ότι έχεις στο πράσινο. Δεν έχω καν αυτά τα fields. Δες μήπως σου δίνει κάποια τέτοια επιλογή ώστε να το αφαιρέσεις: 1
Bayern7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Όχι δεν είχε ούτε επιλογή για απενεργοποίηση του block. Τις αφαίρεσε κάποιος mod/admin οπότε τέλος καλό, όλα καλά.😊
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Τις αφαιρεί ο HAL9000, ξέχασα να το γράψω πριν περίπου 1.5 ώρα όταν το έκανε. 1
Hal9000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Πλέον μπορείτε να τις αλλάζετε/αφαιρείτε κι'εσείς 1
M A T R I X Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω παρατηρήσει ότι εντός της αγγελίας, είναι broken η επιλογή "Κάνε μια ερώτηση", το οποίο πέφτει πάνω στα details. Το έχω παρατηρήσει μόνο σε mobile και πιο συγκεκριμένα σε iphone/chrome και safari. 14.7.1 92.0.4515.90 Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από M A T R I X
Members tnakk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Members Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, M A T R I X είπε Καλησπέρα. Έχω παρατηρήσει ότι εντός της αγγελίας, είναι broken η επιλογή "Κάνε μια ερώτηση", το οποίο πέφτει πάνω στα details. Το έχω παρατηρήσει μόνο σε mobile και πιο συγκεκριμένα σε iphone/chrome και safari. 14.7.1 92.0.4515.90 Καλησπέρα! Πρέπει να είναι εντάξει τώρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις