Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι ένα στιγμιότυπο του παραπάνω, εγώ πρόσεξα πρώτα τον αριθμό ειδοποιήσεων που έχει "κοπεί".

(αν και νομίζω πως είναι σε γνώση των υπεύθυνων)

Χωρίς τίτλο.jpg

Δημοσ.

Πως αλλάζω τις πληροφορίες που φαίνονται στο προφίλ μου κάτω κάτω στην κατηγορία "other" που περιλαμβάνει βιογραφικό, τοποθεσία (δεύτερη φορά), ενδιαφέροντα, απασχόληση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bayern7 είπε

Πως αλλάζω τις πληροφορίες που φαίνονται στο προφίλ μου κάτω κάτω στην κατηγορία "other" που περιλαμβάνει βιογραφικό, τοποθεσία (δεύτερη φορά), ενδιαφέροντα, απασχόληση.

Επιλέγοντας "Επεξεργασία Προφίλ" στο header δεξιά. Ωστόσο εδώ είναι thread για αναφορά bugs 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, M A T R I X said:

Επιλέγοντας "Επεξεργασία Προφίλ" στο header δεξιά. Ωστόσο εδώ είναι thread για αναφορά bugs 

Bug είναι και αυτό. Δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή για να αλλάξεις τις πληροφορίες που αναφέρομαι.
Εκεί που μου είπες δεν αλλάζουν αυτές οι πληροφορίες που θέλω (με κόκκινο στο Screenshot), αλλάζουν οι πάνω (με πράσινο στο screenshot).
Έχουν ξεμείνει από το παλιό φόρουμ και τώρα δεν βρίσκω πουθενά να τις αφαιρέσω/τροποποιήσω.
Ξανατονίζω, θέλω να αλλάξω τις πληροφορίες στο ΚΟΚΚΙΝΟ πλαίσιο.
Όταν πχ αλλάζω τοποθεσία από την τροποποίηση προφίλ, εμφανίζεται το πεδίο "τοποθεσία" στο πράσινο πλαίσιο, στο κόκκινο παραμένει η παλιά.

spacer.png

Επεξ/σία από Bayern7
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, Bayern7 said:

Bug είναι και αυτό.

Όχι ακριβώς, είναι παλιές πληροφορίες από προηγούμενες πλατφόρμες του forum (προ IPB) οι οποίες έμειναν με το migration. Η μόνη δυνατότητα πλέον γι' αυτές είναι αφαίρεση.

Δημοσ.
Just now, Thresh said:

Όχι ακριβώς, είναι παλιές πληροφορίες από προηγούμενες πλατφόρμες του forum (προ IPB) οι οποίες έμειναν με το migration. Η μόνη δυνατότητα πλέον γι' αυτές είναι αφαίρεση.

Ναι. Το κατάλαβα. Θα σας ήταν εύκολο να τις αφαιρέσετε από το προφίλ μου, μιας και δεν ισχύουν πια;
Ευχαριστώ.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Bayern7 είπε

Bug είναι και αυτό. Δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή για να αλλάξεις τις πληροφορίες που αναφέρομαι.
Εκεί που μου είπες δεν αλλάζουν αυτές οι πληροφορίες που θέλω (με κόκκινο στο Screenshot), αλλάζουν οι πάνω (με πράσινο στο screenshot).
Έχουν ξεμείνει από το παλιό φόρουμ και τώρα δεν βρίσκω πουθενά να τις αφαιρέσω/τροποποιήσω.
Ξανατονίζω, θέλω να αλλάξω τις πληροφορίες στο ΚΟΚΚΙΝΟ πλαίσιο.
Όταν πχ αλλάζω τοποθεσία από την τροποποίηση προφίλ, εμφανίζεται το πεδίο "τοποθεσία" στο πράσινο πλαίσιο, στο κόκκινο παραμένει η παλιά.

spacer.png

Έχεις δίκιο, αυτά που ανέφερα νωρίτερα είναι για ότι έχεις στο πράσινο. Δεν έχω καν αυτά τα fields. Δες μήπως σου δίνει κάποια τέτοια επιλογή ώστε να το αφαιρέσεις:
image.png.10bd712f39634d6327897b507bc105a7.png

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν είχε ούτε επιλογή για απενεργοποίηση του block.
Τις αφαίρεσε κάποιος mod/admin οπότε τέλος καλό, όλα καλά.😊

• Super Moderators
Δημοσ.

Τις αφαιρεί ο HAL9000, ξέχασα να το γράψω πριν περίπου 1.5 ώρα όταν το έκανε. :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω παρατηρήσει ότι εντός της αγγελίας, είναι broken η επιλογή "Κάνε μια ερώτηση", το οποίο πέφτει πάνω στα details. Το έχω παρατηρήσει μόνο σε mobile και πιο συγκεκριμένα σε iphone/chrome και safari. 
14.7.1
92.0.4515.90 

4211CF64-7A79-485A-8EFE-F90902E6845B.jpeg

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Members
Δημοσ.
23 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Καλησπέρα. Έχω παρατηρήσει ότι εντός της αγγελίας, είναι broken η επιλογή "Κάνε μια ερώτηση", το οποίο πέφτει πάνω στα details. Το έχω παρατηρήσει μόνο σε mobile και πιο συγκεκριμένα σε iphone/chrome και safari. 
14.7.1
92.0.4515.90 

4211CF64-7A79-485A-8EFE-F90902E6845B.jpeg

Καλησπέρα! Πρέπει να είναι εντάξει τώρα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...