xp-user Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Κολαει οταν πατας ....φορτωση προσθετης δραστηριοτητας
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Εδώ και μήνες έχω κάνει συνδρομή στη καρτέλα ''Νέα'', αλλά δεν μου έχει έρθει καμία ειδοποίηση. Σε οποιοδήποτε άλλο θέμα κάνω συνδρομή έρχεται κανονικά, ακόμα και στα ''NewsPoints''. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
manolis940 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Ένα visual bug το οποίο δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το θυμάμαι να υπάρχει αρκετό καιρό ίσως και πριν την αλλαγή του νέου θέματος. Το πρόβλημα είναι ότι το "x" (εικονίδιο για κλείσειμο) του multi quote πέφτει πάνω στο εικονίδιο back to top με αποτέλεσμα 1. Το back to top να μην φαίνεται 2. Να πρέπει πρώτα να φτάσεις την κορφή και ύστερα να πατήσεις κλείσιμο. Το css αρχείο που φαίνεται να επηρεάζει την κατάσταση είναι το https://cdn2.insomnia.gr/uploads/css_built_11/341e4a57816af3ba440d891ca87450ff_framework.css?v=52eba00a901632391662 html[dir="ltr"] #ipsMultiQuoter { right: 20px; } Το οποίο αν αλλάξει σε 50 px λύνει το πρόβλημα. Βέβαια οπτικά δεν φαίνεται και πολύ όμορφο Ακόμη το εικονίδιο του back to top θα πρέπει να αλλάξει χρώμα ή να αλλάζει δυναμικά όταν πέφτε πάνω στο footer διότι φαίνεται ελάχιστα.
SabotazNic Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Πως κανω αναφορα ενα dm? Δεν βλεπω καποιο εικονιδιο flag or smth
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πως κανω αναφορα ενα dm? Δεν βλεπω καποιο εικονιδιο flag or smth Νομίζω αναφέρθηκε παλαιότερα. Οι mods δεν μπορούν να επέμβουν στα μηνύματά μας.
manolis940 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Βρε σατανάδες δεν προλάβατε καλά καλά να φτιάξατε το πρόβλημα με την παράθεση και το back to top και πήγατε από πάνω και πετάξατε τα "ΑΝΟΙΚΤΑ SPOILLERS" ; Spoiler Θα πρότεινα να τα βάλετε όλα αυτά σε ένα div μέσα στο footer της σελίδας ( εκεί νομίζω συνηθίζεται να γίνεται ) όπου ο μπαμπάς Div να έχει fixed potition και κάποιο max-width.Tα elements μέσα να κάνουν κάποιο float : right για παράδειγμα να έχουν και ένα μικρό margin για να ξεχωρίζουν και έτσι να μην πέφτει το ένα πάνω στο άλλο. <!--Παράδειγμα HTML--> <div class="bottomPopUps"> <div id="ipsMultiQuoter" animating="false" class=""> ..... </div> <a id="backtoTop" href="#top" title="back_to_top" style="display: inline;"><i class="fa fa-chevron-circle-up"></i></a> <button class="insomniaToggleSpoilers">ANOIXTA SPOILERS</button> </div> Το παραπάνω ωστόσο θα λύσει το πρόβλημα στα Desktops και στα tablets . Στην mobile version το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει και θεωρώ ότι και από άποψη λειτουργικότητας αλλά και αισθητικής πρέπει στο μέλλον να αλλάξει. Spoiler Προτείνω όταν υπάρχουν πάνω από 1 εικονίδια του bottomPopUps, να μετατρέπεται σε κάτι όπως το παρακάτω εικονίδιο: https://www.iconfinder.com/icons/2240884/additional_bar_functions_gear_menu_operation_settings_icon Δεν είμαι και καλός στην επιλογή εικονιδίων. Σίγουρα υπάρχει κάποιος εκεί έξω που θα έχει μία καλύτερη πρόταση. Επιπλέον θα μπορούσε να συνδυαστεί και με ένα ή παραπάνω animations. Για παράδειγμα όταν υπάρξουν πάνω από 2 εικονίδια με animation να πηγαίνει απ το 1 εικονίδιο στην ομαδοποιημένη μορφή και θα μπορούσε να γίνεται και μία ελαφριά αναπήδηση έτσι ώστε να τραβάει την προσοχή του χρήστη. Ακόμη όταν πατάμε μία νέα παράθεση θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο animation που να ξεκινάει απ το εικονίδιο "+ " και να καταλήγει στην κάτω δεξιά γωνία που θα βρίσκεται το εικονίδιο "bottonPopUps" και έτσι να γνωρίζει ο χρήστης που θα βρει τις παραθέσεις. Spoiler Καταλαβαίνω ότι οι Devs δικαιολογημένα με βρίζουν
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Όταν ένα τόπικ μεταφέρεται από ένα subforum σε ένα άλλο, σταματάει να θυμάται ποιο μήνυμα ήταν το τελευταίο αναγνωσμένο. Πατώντας στην κουκκίδα που σε πάει στην πρώτη μη αναγνωσμένη ανάρτηση, σε πάει απλά στο πρώτο ποστ
Trigger Happy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 αλλάξαμε πρώτη σελίδα; φόρτωσε και κάθε tile `έπιανε όλη την σελίδα το ένα κάτω από το άλλο
corsair04 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ξανά αλλά όταν για κάποιο λόγο έχεις ορίσει κάποιο μέλος στην ενότητα "χρήστες προς αγνόηση" δεν εμφανίζει σωστά τις επιλογές τόσο της παύσης όσο και αλλαγής του περιεχομένου … Ευχαριστώ Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από corsair04 01 1
Doubt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Είχα βάλει κι εγώ κάποιον "ignore list" και μου έστειλε π.μ. κανονικά. Απαράδεκτον..
pavloa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Έχει αλλάξει κάτι στις σελίδες ή μόνο σε εμένα εμφανίζονται τα θέματα έτσι σαν λίστα?
M A T R I X Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, pavloa είπε Καλησπέρα. Έχει αλλάξει κάτι στις σελίδες ή μόνο σε εμένα εμφανίζονται τα θέματα έτσι σαν λίστα? Μάλλον το έχεις επιλέξει καταλάθος από πάνω δεξιά μόνος σου. Μόλις τώρα, M A T R I X είπε Μάλλον το έχεις επιλέξει καταλάθος από πάνω δεξιά μόνος σου.
pavloa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Μάλλον το έχεις επιλέξει καταλάθος από πάνω δεξιά μόνος σου. Ναι έχεις δίκιο... Δεν το είχα προσέξει... Ευχαριστώ για την βοήθεια..
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Ενω η αγγελια αφορα ζητηση, οι 2 παρακατω επιλογες εξακολουθουν να ειναι για την πωληση αντικειμενου. Δηλαδη θα επρεπε να λεει "Ολοκληρωση ζητησης/αγορας (?)" και "προσθηκη πωλητη". Τι ψαχνω και εγω τωρα...
Doubt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Σε κινητό Firefox όταν γράψεις @melostade κολλάει το σύμπαν μετά. Ούτε να το σβήσεις μπορείς, ούτε κενό να αφήσεις ούτε σειρά να αλλάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις