Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, vasilisga είπε

Εγώ είχα πάρει την reflex d πέρυσι τέτοια εποχή

Η εντύπωση που έχω είναι η ίδια ακριβώς με αυτή που είχα την πρώτη στιγμή

Βέβαια δεν τη χρησιμοποιώ καθημερινά για να εμφανίσει φθορές και διάφορα άλλα θέματα

Ποιοτικά προσωπικά μου φαίνεται σε αρκετά καλό επίπεδο

Ένα καλό ερώτημα για όσους την έχουν καιρό, ίσως είναι το εξής: Με το δεδομένο μπάτζετ διαθέσιμο για καρέκλα, θα την αγόραζαν ξανά;

23 ώρες πριν, valantis123 είπε

Καλησπέρα, έχω καεί και εγώ να ψάχνω για καρέκλα γραφείου είχα κατασταλάξει στην Secretlab Titan Evo 2022 Fabric αλλά είδα και 2 μοντέλα της εταιρείας ergoaction την μία την έχει προσφορά το πλαίσιο (https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/karekla-grafeiou-pofit-mauri_3052117)  και την άλλη την είδα στο site της εταιρείας μοιάζει λίγο απομίμηση απο HM (https://ergoaction.gr/product/ergonomiki-karekla-grafeiou-ergoflex-white/

Και μία ερώτηση για καρέκλες Herman Miller στην χώρα μας μιλάμε στο κατάστημα πού δείχνει σαν αντιπροσωπεία με της τιμές +500-700€ παραπάνω απο αυτές του ευρωπαϊκού site; 😆

Όντως έχει τόση διαφορά;;; 🤓

• Απαντ. 704
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Ένα καλό ερώτημα για όσους την έχουν καιρό, ίσως είναι το εξής: Με το δεδομένο μπάτζετ διαθέσιμο για καρέκλα, θα την αγόραζαν ξανά;

🤓

Στα 220 που την είχα αγοράσει πέρυσι θα την ξανά αγόραζα κάθε μέρα

Στα 400 που την έχουν τώρα για κανένα λόγο

Δε μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η αύξηση

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις είδα τη reflex d την πήγαν στα 270 ευρώ οπότε σίγουρα είναι καλύτερα από 400 που ήταν

Ακόμη και σε αυτή τη τιμή θα έλεγα ότι σίγουρα αξίζει απλά προσοχή στα μεταφορικά, εμένα μου είχε κοστίσει 40-50 ευρώ, δε θυμάμαι ακριβώς

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Έχει κανείς εικόνα απο την συγκεκριμένη καρέκλα πόσο κόστιζε προ black fridays προσφορών?

https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/karekla-grafeiou-ergohuman-plus-luxury-gkri_1725696

Δημοσ.

Μεχρι και την Παρασκευη θα πρεπει να εχω αγορασει την καρεκλα γραφειου που επιθυμω

ειμαι Μεταξυ των 

https://ergoaction.gr/product/ergonomiki-karekla-grafeiou-ergoflex-white/

https://www.skroutz.gr/s/19338952/Anda-Seat-Dark-Knight-Καρέκλα-Gaming-Μαύρη.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/19338952/Anda-Seat-Dark-Knight-Καρέκλα-Gaming-Μαύρη.html

και

https://eshop.dromeas.gr/dieythintikes-karekles-grafeiou/138-reflex-d.html

Τεινω προς την anda γιατι διαβαζω απειρες 5αστερες κριτικες απο οσους την εχουν αγορασει!!!

Την reflex d της δρομεας με 4 αστερια την βλεπω στο σκρουτζ με αρκετες κριτικες που υποστηριζουν οτι δεν αξιζει τα λεφτα της. Η εργονομικη οπτικα ειναι ομορφη αλλα δεν υπαρχει ουτε μια κριτικη για να σχηματισω γνωμη απο οσους την εχουν δοκιμασει και την εχουν αγορασει. H τιμη και των 3 ειναι περιπου η ιδια.

Δεν εχω καθισει σε καμια για να δω ποια μου ταιριαζει αλλα ουτε εχω την δυνατοτητα να το κανω λογο της περιοχης που ζω οπου δεν υπαρχει εκθεσιακη ουτε για δειγμα.

Εαν υπαρχει καποιος που να τις εχει δοκιμασει και μπορει να βοηθησει για το αν αξιζουν τα λεφτα τους ή εαν καποια ειναι καλυτερη απο τις αλλες ας βοηθησει γραφοντας την αποψη του.

Δημοσ.

@Δημητρης Τ.  Εγώ μετά από αρκετό κάψιμο της τελευταίες μέρες πήγα σε secret lab. 

Η ergoflex που μου άρεσε και εμένα από ότι κατάλαβα είναι απομίμηση της autonomous egrochair pro+ ή αλλιώς autonomous keen που είναι απομίμηση της Herman Miller embody και δεν με ενθουσίασαν τα review της autonomous άρα φαντάζομαι για την egroflex..

Οι anda seat ποτέ δεν μου άρεσαν στο μάτι οπότε δεν έχω άποψη απλά μου φαίνονται πολύ μπαμπατσικες 

Η δρομέας από ότι διάβασα και κατάλαβα στα λεφτά πού είναι τώρα (270€) αν και έχει υπάρξει χαμηλότερα (220€) πέρσι νομίζω, αλλά δυστυχώς όλα έχουν ακριβυνει πλέον είναι καλά. 

Έψαξα και για Herman Miller αλλα απο Ελλάδα πανε 1700€+ και εξωτερικό δεν συμφέρει λόγω εγγυήσεων. 

Οπότε πήρα secret lab που έψηνα απο την αρχή.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, valantis123 είπε

@Δημητρης Τ.  Εγώ μετά από αρκετό κάψιμο της τελευταίες μέρες πήγα σε secret lab. 

Η ergoflex που μου άρεσε και εμένα από ότι κατάλαβα είναι απομίμηση της autonomous egrochair pro+ ή αλλιώς autonomous keen που είναι απομίμηση της Herman Miller embody και δεν με ενθουσίασαν τα review της autonomous άρα φαντάζομαι για την egroflex..

Οι anda seat ποτέ δεν μου άρεσαν στο μάτι οπότε δεν έχω άποψη απλά μου φαίνονται πολύ μπαμπατσικες 

Η δρομέας από ότι διάβασα και κατάλαβα στα λεφτά πού είναι τώρα (270€) αν και έχει υπάρξει χαμηλότερα (220€) πέρσι νομίζω, αλλά δυστυχώς όλα έχουν ακριβυνει πλέον είναι καλά. 

Έψαξα και για Herman Miller αλλα απο Ελλάδα πανε 1700€+ και εξωτερικό δεν συμφέρει λόγω εγγυήσεων. 

Οπότε πήρα secret lab που έψηνα απο την αρχή.

Tη νέα Titan πήρες;

Περιμένουμε review.

Δημοσ.

Έχοντας περάσει από διάφορες καρέκλες (ikea Markus, dromeas,κλπ), κάντε μια χάρη στο σώμα σας και δείτε τη steelcase leap. Ναι είναι ακριβή αλλά θα με θυμηθείτε. Κάθομαι καθημερινά εδώ και χρόνια 8-10 ώρες σε υπολογιστή.

Δημοσ.
Στις 10/2/2021 στις 6:22 ΜΜ, bebius είπε

Πριν από λίγο παρέλαβα και συναρμολόγησα την Smart D του Δρομέα. Την είχα παραγγείλει πριν 3 βδομάδες περίπου σε προσφορά στα €256,68 με ύφασμα κατηγορίας 4 (+€15 περίπου), το οποίο μου άρεσε στην υφή περισσότερο. Ήταν η μόνη καρέκλα που μπόρεσα να δοκιμάσω από κοντά από αυτές που είχα βάλει στο μάτι και γι' αυτό την τσίμπησα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Η συναρμολόγηση αστεία. Ποιοτική και στιβαρή κατασκευή εκτός από τα μπράτσα που δεν είναι τόσο στιβαρά αλλά ρυθμίζονται προς όλες τις διευθύνσεις. Έχει μεταλλική βάση βαμμένη, άνετη και υποστηρικτική έδρα και πλάτη και επίσης μου άρεσε η υποστήριξη της μέσης η οποία δεν είναι πολύ επιθετική και ρυθμίζεται καθ΄ ύψος. Σε σχέση με την Reflex D που έχουμε στη δουλειά, μου φαίνεται καλύτερη καθώς έχει πιο ορθολογική καμπύλη πλάτης. Αν παρατηρήσω κάτι επιπλέον τις επόμενες μέρες θα επανέλθω.

Μήπως έχεις κανένα νεότερο για τη Smart D?
Πως σου εχει κάτσε μεχρι τώρα?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, e-giannis είπε

Μήπως έχεις κανένα νεότερο για τη Smart D?
Πως σου εχει κάτσε μεχρι τώρα?

Λίγο παρακάτω έγραψα και την κατάληξη της ιστορίας.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, bebius είπε

Tη νέα Titan πήρες;

Περιμένουμε review.

Ναι την Titan Evo 2022 Fabric θα ενημερώσω γιατί μου ήρθε και tracking και λεει ότι μέχρι 5 Δεκέμβρη θα την έχω.

8 ώρες πριν, tasanton είπε

Έχοντας περάσει από διάφορες καρέκλες (ikea Markus, dromeas,κλπ), κάντε μια χάρη στο σώμα σας και δείτε τη steelcase leap. Ναι είναι ακριβή αλλά θα με θυμηθείτε. Κάθομαι καθημερινά εδώ και χρόνια 8-10 ώρες σε υπολογιστή.

Μίλησα και με τον αντιπροσωπο της steelcase μου είπαν οτι πουλάνε μόνο χονδρική (τιμολόγια) και για την Gesture που ρώτησα βγαίνει στα 850€ + αν θές να προσθέσεις κάτι άλλο (Headrest Κτλ..) αλλα δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να κάνεις παραγγελεια απο το ίδιο το site της steelcase για Ελλάδα κάτι έβγαζε σαν επιλογή αλλά δεν το προχώρησα. Ωραία επιλογή φαίνεται και η Steelcase Series 2.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, valantis123 είπε

Ναι την Titan Evo 2022 Fabric θα ενημερώσω γιατί μου ήρθε και tracking και λεει ότι μέχρι 5 Δεκέμβρη θα την έχω.

Μίλησα και με τον αντιπροσωπο της steelcase μου είπαν οτι πουλάνε μόνο χονδρική (τιμολόγια) και για την Gesture που ρώτησα βγαίνει στα 850€ + αν θές να προσθέσεις κάτι άλλο (Headrest Κτλ..) αλλα δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να κάνεις παραγγελεια απο το ίδιο το site της steelcase για Ελλάδα κάτι έβγαζε σαν επιλογή αλλά δεν το προχώρησα. Ωραία επιλογή φαίνεται και η Steelcase Series 2.

Ναι όντως έτσι την είχα αγοράσει (με τιμολόγιο ως ελεύθερος επαγγελματίας). 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/7/2021 στις 8:41 ΠΜ, nik5163 είπε

Τελικά πήρα την Actiu Trim και με ευγνωμονεί η μέση μου 🙂. Περισσότερες εντυπώσεις εν καιρώ.

Οι sigma που δοκίμασα είναι τεράστιες και πανάκριβες (γι αυτό που προσφέρουν).

Η ergopro έχει λάθος προδιαγραφές στο site και έκανα το μόνο λάθος που δεν επιτρέπεται σε καρέκλα γραφείου: πρώτα την δοκιμάζεις και μετά την αγοράζεις.

Έχει βάθος έδρας 48 ενώ αναφέρει 44, οπότε ίσως να ταιριάζει σε ύψη 1,80+.

Επίσης το μαξιλάρι στη μέση μετά από λίγη ώρα γίνεται ανυπόφορα ενοχλητικό.

Για να βοηθήσω την συζήτηση επειδή χρησιμοποιώ την καρέκλα Ergopro η εδρα ρυθμίζεται και επομένως το βάθος της κυμαινεται απο 44-48cm όπως αναγραφεται και στο site. Ο μηχανισμός οσφυϊκής υποστήριξης (το μαξιλάρι που αναφέρεις) είναι ρυθμιζόμενο και μπορείς  ρυθμίσεις την πίεση που θέλεις να σου ασκέι στην μέση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...