chefakis Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Δε καταλαβαίνω τι λες, ειλικρινά. Έχεις λάβει έναντι που να περιέχει περίοδο κατανάλωσης μετά τις 11/1 ναι ή όχι; Ναι Λοιπόν,12/01/2024 είμαι οριστικά στη ΔΕΗ Ο Ήρων μέχρι και τον Μάρτιο έχει βγάλει άλλους δύο λογαριασμούς που είναι έναντι
ekrepali Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 1 minute ago, chefakis said: Ναι Γράψε λίγο αναλυτικά παρακαλώ τους τελαυταίους λογαριασμούς πχ Εκκαθαριστικός Ημερομηνία έκδοσης: Περίοδος κατανάλωσης: ------ Έναντι Ημερομηνία έκδοσης: Περίοδος κατανάλωσης: ------- Έναντι Ημερομηνία έκδοσης: Περίοδος κατανάλωσης: ------- Έναντι Ημερομηνία έκδοσης: Περίοδος κατανάλωσης: ------- 1
korakios Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε Γράψε λίγο αναλυτικά παρακαλώ τους τελαυταίους λογαριασμούς πχ Εκκαθαριστικός Ημερομηνία έκδοσης: Περίοδος κατανάλωσης: ------ Έναντι Ημερομηνία έκδοσης: Περίοδος κατανάλωσης: ------- Έναντι Ημερομηνία έκδοσης: Περίοδος κατανάλωσης: ------- Έναντι Ημερομηνία έκδοσης: Περίοδος κατανάλωσης: ------- και να χαλάσει το σασπένς ? άστο για τη 2η σεζόν 😂 2
chefakis Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Εκκαθαριστικό Ήρων Ημερομηνία έκδοσης 04/01/2024 Περίοδος κατανάλωσης 20/10/23 - 20/12/23 Έναντι Ήρων Ημερομηνία έκδοσης 05/02/2024 Περίοδος κατανάλωσης 21/12/2023 - 11/01/2024 Εκκαθαριστικό ΔΕΗ Ημερομηνία έκδοσης 27/02/2024 Περίοδος κατανάλωσης 12/01/2024 - 23/02/2024 Έναντι Ήρων Ημερομηνία έκδοσης 04/03/2024 Περίοδος κατανάλωσης 12/01/2024 - 09/02/2024 Έναντι Ήρων Ημερομηνία έκδοσης 01/04/2024 Περίοδος κατανάλωσης 10/02/2024 - 11/03/2024
ekrepali Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) @chefakis Στείλε email στο [email protected] αν είσαι Αττική, ή στο [email protected] και στο [email protected] (διπλός παραλήπτης στο ίδιο mail) αν είναι Θεσσαλονίκη / Θεσσαλία. Γράψε στο email ακριβώς το παρακάτω κείμενο, συμπληρώνοντας και τα στοιχεία σου. Quote Oνοματεπώνυμο: ΑΦΜ: ΗΚΑΣΠ: Διεύθυνση, Πόλη: Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Ζητώ γραπτή βεβαίωση των 3ων τελευταίων επιτόπιων καταμετρήσων με αναλυτικό πίνακα (ημερομηνίες, ενδείξεις, μέθοδος μέτρησης, αποστολή ενδείξεων στους χρήστες διανομής), καθώς ο προηγούμενος πάροχος εξακολουθεί να εκδίδει έναντι λογαριασμούς για περίοδο κατανάλωσης μετά τη λήξη εκπροσώπησης. Παρακαλώ η απάντηση να κοινοποιηθεί και στον πάροχο ΗΡΩΝ Ενεργειακή ΑΕ Θα σου στείλουν είτε αρχείο PDF. Είτε γραπτή απάντηση σε email που θα την κάνεις εκτύπωση σε PDF (print to pdf) και θα την αποθηκεύσεις. Παράδειγμα: Spoiler Κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες θα σε πάρει ο ΗΡΩΝ τηλέφωνο αναφορικά με το αίτημα στη ΡΑΕ. Θα σου πούνε σαχλαμάρες πως είτε η ΕΔΑ δεν έχει κοινοποιήσει τις τελικές ενδειξεις, είτε ότι τις έχουν λάβει και ότι θα εκδώσουν προσεχώς λογαριασμό. Σε κάθε περίπτωση θα πεις στην εκπρόσωπο ότι το αίτημα στο myrae θα το διατηρήσεις ανοιχτό μέχρι να εκδωθεί Τελικός. Σε καμία περίπτωση μη πατήσεις το πράσινο κουμπί στο myrae, αν δεν έχει εκδωθεί τελικός και μην αποδεχτείς τηλεφωνικά ότι το ζήτημα θεωρείται λήξαν. Όταν ο ΗΡΩΝ απαντήσει γραπτώς στο αίτημα σου στο myrae, θα πατήσεις το κόκκινο κουμπί. Θα κάνεις upload το παραπάνω αρχείο (απάντηση της ΕΔΑ) και θα γράψεις: "Σας επισυνάπτω την απάντηση της ΕΔΑ σχετικά με την τελική ένδειξη την οποία σάς έχει αποστείλει. Θα ολοκληρώσω το αίτημα, μόνο όταν εκδώσετε Τελικό Λογαριασμό". 35 minutes ago, korakios said: και να χαλάσει το σασπένς ? άστο για τη 2η σεζόν 😂 Εεε ήθελα να βεβαιωθώ πριν κάτσω να γράψω το σεντόνι. 😝 Επεξ/σία 4 Απριλίου 2024 από ekrepali 4
chefakis Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε @chefakis Στείλε email στο [email protected] αν είσαι Αττική, ή στο [email protected] και στο [email protected] στο ίδιο mail αν είναι Θεσσαλονίκη / Θεσσαλία. Γράψε στο email ακριβώς το παρακάτω κείμενο, συμπληρώνοντας και τα στοιχεία σου. Θα σου στείλουν είτε αρχείο PDF. Είτε γραπτή απάντηση σε email που θα την κάνεις εκτύπωση σε PDF (print to pdf) και θα την αποθηκεύσεις. Παράδειγμα: Απόκρυψη περιεχομένων Κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες θα σε πάρει ο ΗΡΩΝ τηλέφωνο αναφορικά με το αίτημα στη ΡΑΕ. Θα σου πούνε σαχλαμάρες πως είτε η ΕΔΑ δεν έχει κοινοποιήσει τις τελικές ενδειξεις, είτε ότι τις έχουν λάβει και ότι θα εκδώσουν προσεχώς λογαριασμό. Σε κάθε περίπτωση θα πεις στην εκπρόσωπο ότι το αίτημα στο myrae θα το διατηρήσεις ανοιχτό μέχρι να εκδωθεί Τελικός. Σε καμία περίπτωση μη πατήσεις το πράσινο κουμπί στο myrae, αν δεν έχει εκδωθεί τελικός και μην αποδεχτείς τηλεφωνικά ότι το ζήτημα θεωρείται λήξαν. Όταν ο ΗΡΩΝ απαντήσει γραπτώς στο αίτημα σου στο myrae, θα πατήσεις το κόκκινο κουμπί. Θα κάνεις upload το παραπάνω αρχείο (απάντηση της ΕΔΑ) και θα γράψεις: "Σας επισυνάπτω την απάντηση της ΕΔΑ σχετικά με την τελική ένδειξη την οποία σάς έχει αποστείλει. Θα ολοκληρώσω το αίτημα, μόνο όταν εκδώσετε Τελικό Λογαριασμό". Okay, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
citiz Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Με αυτά που γράφετε για τον Ήρων χαράς τα κουράγια σας και την υπομονή σας όσοι μπλέκεται με τον ενεργειακό τουρισμό. 1
satyllas Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Ερώτηση. Γιατί στο εδώ νήμα δεν γίνεται κουβέντα να κλειδώσουμε σε σταθερο, όπως γίνεται στο δίπλα που αφορά το ρεύμα; Δεν θεωρείτε ότι είμαστε ήδη πολύ χαμηλά;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 29 minutes ago, satyllas said: Ερώτηση. Γιατί στο εδώ νήμα δεν γίνεται κουβέντα να κλειδώσουμε σε σταθερο, όπως γίνεται στο δίπλα που αφορά το ρεύμα; Δεν θεωρείτε ότι είμαστε ήδη πολύ χαμηλά; Στη ΔΕΗ το GasControl είναι σχεδόν 2x σε σχέση με το κυμαινόμενο. 1
ekrepali Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, satyllas said: Ερώτηση. Γιατί στο εδώ νήμα δεν γίνεται κουβέντα να κλειδώσουμε σε σταθερο, όπως γίνεται στο δίπλα που αφορά το ρεύμα; Δεν θεωρείτε ότι είμαστε ήδη πολύ χαμηλά; Γιατί ΔΕΗ (50 ευρώ δώρο στο control) και Elpedison (120ευρώ δώρο στο αέριο αν έχεις και οποιοδήποτε πρόγραμμα στο ρεύμα), ξήλωσαν τη ρήτρα αποχώρησης στα σταθερά του αερίου συμμορφώμενοι (επιτέλους) με τη νομοθεσία. Δε λέμε να κάτσουμε επ'αόριστον... εννοείται σύντομο πέρασμα το καλοκαίρι που δεν έχουμε μεγάλη καταναλωση. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2024 από ekrepali
lordvec Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Σχετικά off topic, αλλά εδώ υπάρχει η γνώση ... Μου έκσασε ένα χαρτί από ΕΔΑ (πλέον enaon) να τους στείλω φύλλο ελέγχου καυσαερίων σε ισχύ γιατί αλλιώς θα μου κόψουν το αέριο (λέμε τώρα). Αν λέει το έχουν ήδη να αγνοήσω την επιστολή. Και πού διάολο ξέρω εγώ τι έχουν και τι δεν έχουν; Επειδή δε θέλω να κάνω τη συντήρηση τώρα, αλλά μετά το καλοκαίρι, (άσε που δε γουστάρω και τα νταβατζιλίκια), γνωρίζει κάποιος την ισχύ του προηγούμενου φύλλου; Ή παίζει να μην το έστειλε ποτέ ο καυστηρατζής; Ψιλλιάζομαι πάντως πως έχουν στείλει μαζικά τέτοιες επιστολές σε όσους δεν έχουν πρόσφατο φύλλο.
ruudy Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Καλησπέρα, το double fix της ελπε προϋποθέτει να πας σαν νεος πελατης στο ρευμα? γιατί στο ρεύμα είμαι ηδη Ελπε έχοντας προλάβει τα 50 + 20x5
ekrepali Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ruudy said: Καλησπέρα, το double fix της ελπε προϋποθέτει να πας σαν νεος πελατης στο ρευμα? γιατί στο ρεύμα είμαι ηδη Ελπε έχοντας προλάβει τα 50 + 20x5 Πάρε τηλεφωνο και ρώτα (η befon θα το σηκώσει). Aυτό που σε νοιάζει είναι να σου σου στείλουν στο email αυτό το έντυπο... ώστε να το συμπληρώσεις, να το υπογράψεις και να το στείλεις πίσω. Κι εννοείται κρατάς τα email και το εισερχόμενο και το απεσταλμένο και καλό είναι να εκτυπωσεις τα email σε pdf, για να μη τα σβήσεις κατά λάθος. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2024 από ekrepali 1
kxtsao Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 20 ώρες πριν, lordvec είπε Σχετικά off topic, αλλά εδώ υπάρχει η γνώση ... Μου έκσασε ένα χαρτί από ΕΔΑ (πλέον enaon) να τους στείλω φύλλο ελέγχου καυσαερίων σε ισχύ γιατί αλλιώς θα μου κόψουν το αέριο (λέμε τώρα). Αν λέει το έχουν ήδη να αγνοήσω την επιστολή. Και πού διάολο ξέρω εγώ τι έχουν και τι δεν έχουν; Επειδή δε θέλω να κάνω τη συντήρηση τώρα, αλλά μετά το καλοκαίρι, (άσε που δε γουστάρω και τα νταβατζιλίκια), γνωρίζει κάποιος την ισχύ του προηγούμενου φύλλου; Ή παίζει να μην το έστειλε ποτέ ο καυστηρατζής; Ψιλλιάζομαι πάντως πως έχουν στείλει μαζικά τέτοιες επιστολές σε όσους δεν έχουν πρόσφατο φύλλο. κάτι ανάλογο μου είχαν στείλει για διαφορετικό έλεγχο και επικοινώνησα με ΔΕΔΑ και τον μηχανικό εγκατάστασης. τελικά, δεν ήταν τπτ ανησυχητικό και το διαπίστωσαν καθυστερημένα στη ΔΕΔΑ. γι αυτό λένε αγνοήστε την επιστολή. 1
doomnx Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Οπότε τα 120 με το σταθερό αέριο της ΕΛΠΕ χωρίς ρήτρα αποχώρησης σε συνδυασμό με το Smart στο ρεύμα είναι το τελευταίο καλό δώρο για τουρισμό που μας απέμεινε. Πάρτε όσο προλαβαίνετε. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2024 από doomnx 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις