Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

@soholis @tollisth @kxtsao

Aκολουθήστε τις οδηγίες που ανέλυσα πάνω. Επίσης έχει ενδιαφέρον να γράψετε:

- Αν είστε ΕΔΑ Αττικής ή Θεσσαλονίκης / Θεσσαλίας

- Αν έχετε αναλογικό μετρητή η τηλεμετρούμενο

για να συμπεράνουμε αν φταίει η ΕΔΑ  ή αν είναι πάλι "κλασική περίπτωση βλάβης" της ΔΕΗ.

Κλασική περίπτωση της ΔΕΗ είναι δεν χρειάζεται καν ερώτημα

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά το ΑΦΜ του παρόχου της ΔΕΗ υπάρχει κάπου πρόχειρο για να μπει στην κατάσταση επιδότησης των δαπανών φυσικού αερίου;

Δημοσ.
5 minutes ago, PedroG said:

Παιδιά το ΑΦΜ του παρόχου της ΔΕΗ υπάρχει κάπου πρόχειρο για να μπει στην κατάσταση επιδότησης των δαπανών φυσικού αερίου;

Για επίδομα θέρμανσης εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kxtsao είπε

παρομοίως, ΔΕΗ κανένα λογαριασμό για κατανάλωση στο 2024

Δύο φορές ,16/01 και 19/03 έδωσα ένδειξη για το 2024, στην έδα Θεσσαλονίκης και εκδόθηκαν αντίστοιχα λογαριασμοι. Μάλιστα στις 29/03 που ήρθε η ΕΔΑ για την κλασσικη ετήσια καταγραφή εκδόθηκε συμπληρωματικός λογαριασμος.

Επεξ/σία από libera
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχώρησα σε σύναψη σύμβασης αερίου για τα 120 ευρω.......σε συνέχεια του δώρου Χ5 μηνες της ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ στο ρευμα αφου δεν θα παιξει ενεργειακος τουρισμος 3-4 μηνες μιας κ καλυπτόμαστε απο αυτα για την ώρα. 

Ευχαριστω για την ενημέρωση όλους εδω.

Επεξ/σία από S90
Δημοσ.
19 hours ago, tollisth said:

Κλασική περίπτωση της ΔΕΗ είναι δεν χρειάζεται καν ερώτημα

Εγώ σε αναλογικό μετρητή (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) με καταμέτρηση στις 31/3 (αλλαγή παρόχου), έλαβα λογαριασμό σήμερα.

Άμα δε γράψετε και οι τρεις σας τα παρακάτω... για να διαπιστωθεί πραγματικά αν είναι τυχαίο ή όχι, δεν υπάρχει νόημα.

19 hours ago, ekrepali said:

@soholis @tollisth @kxtsao

Aκολουθήστε τις οδηγίες που ανέλυσα πάνω. Επίσης έχει ενδιαφέρον να γράψετε:

- Αν είστε ΕΔΑ Αττικής ή Θεσσαλονίκης / Θεσσαλίας

- Αν έχετε αναλογικό μετρητή η τηλεμετρούμενο

για να συμπεράνουμε αν φταίει η ΕΔΑ  ή αν είναι πάλι "κλασική περίπτωση βλάβης" της ΔΕΗ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Εγώ σε αναλογικό μετρητή (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) με καταμέτρηση στις 31/3 (αλλαγή παρόχου), έλαβα λογαριασμό σήμερα.

Άμα δε γράψετε και οι τρεις σας τα παρακάτω... για να διαπιστωθεί πραγματικά αν είναι τυχαίο ή όχι, δεν υπάρχει νόημα.

τηλεμέτρηση σε μένα οπότε δεν έχει νόημα να δώσω ενδείξεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

που πηγες, για τουρισμο με δωρακι;

Δημοσ.
Στις 8/4/2024 στις 12:36 ΜΜ, soholis είπε

Όσοι είστε στη ΔΕΗ, έχετε κι εσείς καθυστέρηση στην έκδοση λογαριασμού ?

Μου εκδόθηκε λογαριασμός 1-2-24 ( για καταναλωση μηνός Δεκεμβρίου ) κι απο τότε τίποτα ( η ΔΕΔΑ μου λέει ότι στέλνει μηνιαία την κατανάλωση )

Σ εμένα απο την ΔΕΗ έχουν εκδοθεί κανονικά οι λογαριασμοί  

Ημερονημιες έκδοσης....   10/11/2023 (καταμέτρηση  8/11/2023) ,    24/01/2024 (καταμέτρηση  3/01/2024)  και  6/03/2024 (καταμέτρηση  02/03/2024)  .

ΕΔΑ  Θεσσαλίας

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

29 λεπτά πριν, kxtsao είπε

Επίσης τηλεμέτρηση,έστειλα και email πριν στην ΔΕΔΑ για επιβεβαίωση για άλλη μια φορά και μετά ΡΑΕ 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, S90 είπε

Προχώρησα σε σύναψη σύμβασης αερίου για τα 120 ευρω.......σε συνέχεια του δώρου Χ5 μηνες της ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ στο ρευμα αφου δεν θα παιξει ενεργειακος τουρισμος 3-4 μηνες μιας κ καλυπτόμαστε απο αυτα για την ώρα. 

Ευχαριστω για την ενημέρωση όλους εδω.

επιβεβαίωσες οτι δεν έχει ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιο ?

Μάλλον την κάνω και εγώ σε λίγες μέρες

Δημοσ.
1 hour ago, kxtsao said:

47 minutes ago, tollisth said:

Επίσης τηλεμέτρηση,έστειλα και email πριν στην ΔΕΔΑ για επιβεβαίωση για άλλη μια φορά και μετά ΡΑΕ 

Και οι 2 με το πρόβλημα, τηλεμετρηση λοιπόν... Δε Γράψα τα όμως αν είστε Αττική ή ΕΔΑ Θεσσ... ένα ένα τα λέτε. 

1 hour ago, atpanos said:

που πηγες, για τουρισμο με δωρακι;

Ήρων και τέλος του μήνα μάλλον θα κάνω Double στην ΕΛΠΕ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ήρων και τέλος του μήνα μάλλον θα κάνω Double στην ΕΛΠΕ.

θα εχεις φαει τα 50 € για να φυγεις;

Δημοσ.
14 minutes ago, atpanos said:

θα εχεις φαει τα 50 € για να φυγεις;

Mπα... το πολύ να έχω κάψει 20 ευρώ. Θα αφήσω το πιστωτικό κουμπαρά για τον χειμώνα.

Δεν είχα σκοπό να φύγω τόσο γρήγορα αλλά αφού προέκυψε το 120αρι της ΕΛΠΕ χωρίς ρήτρα, κρίμα να πάει χαμένο.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Και οι 2 με το πρόβλημα, τηλεμετρηση λοιπόν... Δε Γράψα τα όμως αν είστε Αττική ή ΕΔΑ Θεσσ... ένα ένα τα λέτε

Και στους γονείς μου, Δράμα, τηλεμετρηση, αφού βγήκε ο πρώτος για λίγες μέρες του Δεκεμβρίου ύστερα από τρελή πίεση και μπαλάκι από δεδα σε ΔΕΗ, δεν ξαναβγηκε τίποτα. Η ΔΕΗ λέει ότι δεν έχουν λάβει μετρήσεις, με τη δεδα δεν μίλησα, υποθέτω θα πουν πάλι ότι αυτοί τα πέρασαν στο σύστημα. 

Επεξ/σία από marinna
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...