Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, easyriderktm είπε

Αυτό έχει 3 εισόδους και 1 έξοδο. Είναι για να συνδέεις διαφορετικές πηγές σε 1 οθόνη. Splitter με 4κ και 120hz, απ'οσο θυμάμαι δεν υπάρχει σε νορμάλ τιμή. Θα πρέπει να ρίξεις ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης.

Για τη μια οθόνη δε νοιαζει το 4k και τα 120hz γιατι δεν υποστηριζει τιποτα απο τα δυο παρα μονο 1080p και 60 hz, η δευτερη οθονη υποστηριζει 1440p και 120hz, απλα μη μου χαλασει τη ποιοτητα και στις 2 οθονες, υπαρχει κατι που μπορω να αγορασω να μου κανει τη δουλεια?

Διαβασα για αυτο πολυ καλες αξιολογησεις, το εχει δοκιμασει κανεις?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skiabox είπε

Το Grant Theft Auto V είναι καλό παιχνίδι;

παλιό αλλά καλό, ανάλογα τα γούστα. έχει πολυεπίπεδο gaming αν αυτό σ ενδιαφέρει. Ληστείες, έγκλημα κλπ η φάση αν δεν έχεις ξαναδεί κάποιο παλιό. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rodosf1 είπε

παλιό αλλά καλό, ανάλογα τα γούστα. έχει πολυεπίπεδο gaming αν αυτό σ ενδιαφέρει. Ληστείες, έγκλημα κλπ η φάση αν δεν έχεις ξαναδεί κάποιο παλιό. 

Δεν έχω παίξει ποτέ.

Από ότι καταλαβαίνω είναι κάτι σαν το cyberpunk?

Δημοσ.
Στις 1/1/2023 στις 1:14 ΜΜ, argate7 είπε

Καλή Χρονιά σε όλους!!

Εχω να κάνω μια ερώτηση. Βρήκα από eneba παιχνίδι, αλλά λέει ότι δε μπορεί να ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα. Υπάρχει τρόπος να γίνει η εγκατάσταση ή όχι; Θα πρέπει να κοιτάζω μόνο όσα είναι συμβατά με Ελλάδα;

γίνεται,, ναι, αλλά αν δεν έχεις ασχοληθεί ψάξτο λίγο πρώτα. 

4 λεπτά πριν, skiabox είπε

Δεν έχω παίξει ποτέ.

Από ότι καταλαβαίνω είναι κάτι σαν το cyberpunk?

οχι δεν είναι σαν το cyberpunk. 

Είναι ένα χαρακτηριστικό game, ρίξε μια ματιά σε βίντεο στο youtube να δεις αν σ αρέσει πρώτα, 3ου προσώπου κ open world με πολλές αποστολές, online κομμάτι, stunts κ ότι άλλο θες. Πατάει στα  χνάρια των πιο παλιών gta san andreas, vice city, gta iv κλπ κ το εξελίσσει. Βέβαια είναι χρόνια που έχει βγει και κάπως... γέρασε θα έλεγα. Θέμα γούστου όμως, αν σ αρέσει προχώρα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Δεν έχω παίξει ποτέ.

Το story αξιζει να το παιξεις. Ωστοσο, το Online δεν νομιζω να καταφερει να σε κερδισει, ειδικα σαν ασχετος απο GTA. Το λεω γιατι πλεον στο Online εχουν βαλει τοσα πολλα, που απλα χανεσαι αν δεν εχεις ακολουθησει την εξελιξη του απο την αρχη. Αν εχεις παρεα, πιο πιθανο μιας και βασιζεται στο να εχεις "clan" ας πουμε.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Υπάρχει περίπτωση να βρω το wireless controller της Microsoft για το Series X σε προσφορά ;; Ξέρει κανείς πού να ρίχνω ματιές κατά καιρούς ;;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jimbarca είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Υπάρχει περίπτωση να βρω το wireless controller της Microsoft για το Series X σε προσφορά ;; Ξέρει κανείς πού να ρίχνω ματιές κατά καιρούς ;;

Αν εχεις Πειραιως και winbank, δες εδω. Ιδια διαδικασια και για το controller.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Αν εχεις Πειραιως και winbank, δες εδω. Ιδια διαδικασια και για το controller.

Έχει πάρει κανεις τα yellow;Γιατί εμένα ακόμα τίποτα…

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 26ska είπε

Έχει πάρει κανεις τα yellow;Γιατί εμένα ακόμα τίποτα…

Έως 15 ημέρες μετά το πέρας της προωθητικής φίλτατε θα τα πάρουμε όλοι.

• Like 2
Δημοσ.

Ακόμη περιμένω να κάνει restock ο Γερμανός για να παραγγείλω το XSX.

Κάτι μου λέει ότι με την προσφορά της Payzy έκανε ντου το forum και δεν έμεινε ούτε φωτογραφία του X😅

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, VaggD είπε

Ακόμη περιμένω να κάνει restock ο Γερμανός για να παραγγείλω το XSX.

Κάτι μου λέει ότι με την προσφορά της Payzy έκανε ντου το forum και δεν έμεινε ούτε φωτογραφία του X😅

ντου από παντού κανονικά με την προσφορά, μόνο οι... μπαταρίες για ελικόπτερο του έμειναν στα ράφια, όπως το κόβω! 

Δημοσ.
1 minute ago, rodosf1 said:

ντου από παντού κανονικά με την προσφορά, μόνο οι... μπαταρίες για ελικόπτερο του έμειναν στα ράφια, όπως το κόβω! 

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν περίμεναν να γίνει χαμός! Το αστείο είναι ότι είχα βρει διαθέσιμο Χ αλλά δεν ειχε ενεργοποιηθεί ακόμη το payzy ακκαου μου και το έχασα 😮💨 όποτε αγόρασα μια e-gift card για να μην χάσω και την επιστροφή.

Στα θετικά ότι το payzy λειτούργησε υποδειγματικά!

• Thanks 1
Δημοσ.

Series X καινουργιο, το χειριστηριο ειναι ελλατωματικο, κολλαει στο κουμπι Χ απο την αριστερη πλευρα αν το πατησεις λιγο προς τα εκει.
Εχουμε προχειρο το τηλ επικοινωνιας για το σερβις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...