armin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Lars and the Real Girl. Πολυ καλη ταινια,με δυνατες συναισθηματικες σκηνες,και με το χιουμορακι της. Η ερμηνεια του Ryan Gosling ηταν εξαιρετικη.Πολυ λιγοι ηθοποιοι του Hollywood θα δεχοντουσαν να παιξουν τον συγκεκριμενο ρολο,οχι μονο λογω της δυσκολιας,αλλα και του ρισκου που θα επαιρναν ως ηθοποιοι σε περιπτωση που η ταινια αυτη ηταν μια αποτυχια γεματη με κακο μαυρο χιουμορ.Ο Gosling οχι μονο δεχτηκε,αλλα κατα τη γνωμη μου δινει μαθηματα ερμηνειας,και ειναι ο βασικος λογος που δινω στην ταινια αυτη ενα 9/10. Αυτη μετα το θρυλικο Drive ειναι κατα τη γνωμη μου η καλυτερη ερμηνεια του Gosling εως τωρα.Ελπιζω να συνεχισει ετσι.
joakim Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Lars and the Real Girl. Πολυ καλη ταινια,με δυνατες συναισθηματικες σκηνες,και με το χιουμορακι της. Η ερμηνεια του Ryan Gosling ηταν εξαιρετικη.Πολυ λιγοι ηθοποιοι του Hollywood θα δεχοντουσαν να παιξουν τον συγκεκριμενο ρολο,οχι μονο λογω της δυσκολιας,αλλα και του ρισκου που θα επαιρναν ως ηθοποιοι σε περιπτωση που η ταινια αυτη ηταν μια αποτυχια γεματη με κακο μαυρο χιουμορ.Ο Gosling οχι μονο δεχτηκε,αλλα κατα τη γνωμη μου δινει μαθηματα ερμηνειας,και ειναι ο βασικος λογος που δινω στην ταινια αυτη ενα 9/10. Αυτη μετα το θρυλικο Drive ειναι κατα τη γνωμη μου η καλυτερη ερμηνεια του Gosling εως τωρα.Ελπιζω να συνεχισει ετσι. Ryan Gosling και καλος ηθοποιος;ρε που παμε;.Αυτος ο ανθρωπος(γιατι ηθοποιο δεν τον λες)ειτε κωμωδια παιζει ειτε δραμα παιζει ειτε θριλερ,δεν εχει προβλημα:παιζει (που λεει ο λογος παιζει) παντου το ιδιο.Ουτε καν στον Keanu Reeves δεν ριχνει.
armin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ryan Gosling και καλος ηθοποιος;ρε που παμε;.Αυτος ο ανθρωπος(γιατι ηθοποιο δεν τον λες)ειτε κωμωδια παιζει ειτε δραμα παιζει ειτε θριλερ,δεν εχει προβλημα:παιζει (που λεει ο λογος παιζει) παντου το ιδιο.Ουτε καν στον Keanu Reeves δεν ριχνει. Τι να πω αποψη σου προφανως και αποδεκτη.Αλλα σιγουρα εχεις δει τις 2 ταινιες που αναφερα παραπανω και αμφισβητεις το γεγονος οτι ειναι ηθοποιος?
joakim Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 το drive το εχω δει ,οπως και αρκετες αλλες δικες του.Οχι ομως το Lars...............O ανθρωπος εφτασε εκει που εχει φτασει μονο και μονο επειδη αρεσει στις γυναικες.Και φυσικα αν εσυ τον κατατασεις αυτη τη στιγμη στους κορυφαιους....δικαιωμα σου και γουστο σου. και επειδη δεν διαφωνω μονο και μονο για να διαφωνω,θα δω και αυτες τις δυο ταινιες που παιζει ο μορφονιος και αν ειναι αξιοπροσεκτος να ειστε σιγουροι οτι θα το γραψω.Δεν εχω ανοιξει πολεμο με τον ανθρωπο....απλα μεχρι τωρα δεν....... 2
gon1332 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Point Break 2015. Ανάλαφρη ιστορία, περνάει ωραίο μήνυμα (ό,τι η υπευθυνότητα είναι καθαρά ατομικό/προσωπικό ζήτημα), ωραία τοπία, διάφορα extreme sports και άρα αρκετή ένταση. Καλή ταινία για να δει κάποιος όταν δεν έχει κάτι άλλο να δει. Αγαπημένη σκηνή μεταξύ άλλων το rock climbing, όπου stuntman ήταν ένας από τους καλύτερους αναρριχητές στον κόσμο, ο Chris Sharma. Έκανε τις κινήσεις του Utah, κι έλεγα από μέσα μου πως μόνο ο Sharma τέτοιο στυλ αναρρίχησης. Full δυναμικό. 1
Dynamics Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 ειδα αυτες τις μερες το Site: Concussion βασιζεται πανω σε αληθινη ιστορια με αθλητες του "σοκερ" οπως το λενε τα αμερικανακια...Πολυ καλη ερμηνεια απο τον γουιλ που νομιζω οτι τα πανε τετοιου στιλ ταινιες καμια σχεση με το φοκους πολυ καλο σεναριο αξιζε το δυορακι!7/10 απο εμενα Επισης ειδα το Site: http://www.imdb.com/title/tt3460252/?ref_=nv_sr_1 ταινια η οποια ειναι αποκλειστικα για φαν του ταραντινο περιπου 3ωρες οπως ολες η ταινιες του πολυ καλη σκηνοθεσια φοβερα τοπια με τα χιονια κτλ...νομιζω οτι η μιση ταινια στην αρχη ειναι αρκετα βαρετη αλλα στο τελος ειναι το ζουμι!Αν και δεν ειμαι φαν του ταραντινο και μετα την αποτυχια(τα εχω ξανα πει) του τζανγκο η ταινια μου αρεσε παρα πολυ..πολυ εξυπνη και φοβερη ερμηνεια φυσικα απο τον σαμουελ τζακσον αξιζει καποιος να την δει!Αν δεν ειχε τους κουβαδες αιματα(και καλα) θα ηταν καλυτερα Απο εμενα 8,5/10 απο εμενα για τον τρελακια τον ταραντινο υ.γ αληθεια η ταινια ειναι η συνεχεια του τζανγκο?η εχει να κανει παλι με κυνηγους επικηρυγμενων? 1
Belisarius Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ξαναείδα το κορεάτικο έπος που λέγεται My Way, ό,τι πρέπει για λάτρεις ταινιών του 2ου παγκοσμίου πολέμου με εξαιρετικά εφέ και απεικόνιση περιστατικών που δεν έχουμε δει στον κινηματογράφο όπως την αρματομαχία μεταξύ Ιαπώνων και Σοβιετικών: Site: Site: http://www.imdb.com/title/tt1606384/ 1
mikeron Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Scoop χθες το βράδυ στη ΕΡΤ Το ίδιο πράγμα με όλες τις ταινίες του Woody Allen, καλές μεχρι ενα σημείο, αλλα πάντα κάτι θα συμβεί και θα στο χαλάσει. Η παρουσία του ίδιου σαν ερμηνεία ειναι καλή αλλα οι υπερβολές (στην ερμηνεία του, στο σενάριο, στη σκηνοθεσια) αχρείαστες. Η μόνη ταινία του που θεωρώ αριστούργημα είναι το Blue Jasmine.
Sellers Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Le Couperet του Κώστα Γαβρά. Μαυρη κωμωδία στα καλύτερα της. Ενας 40αρης, νεος στον χωρο της ανεργίας προσπαθεί να βρει καινούργια δουλειά. Δεν θα σποιλεριάσω παραπάνω. το 2ωρακι κυλάει νερό. 8αράκι έυκολο. 5
speedy23 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Rear Window (1954). Χιτσκοκ. Ωραιο εργο σε περιορισμενο σκηνικο και αρκετα κλειστοφοβικο το οποιο βεβαια του εδινε περισσοτερη αξια. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 1. ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΛΑ ΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΔΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ 2-3 ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ. 3 λέξεις και πολλές είναι 2
Sellers Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 3 λέξεις και πολλές είναι Πάντα έτσι φλύαρος είσαι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις