Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να αναφέρεις αυτον τον κωδικό κάθε φορά που θα χρειαστεί να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Με βάση αυτο θα ενημερώνεται ο υπάλληλος που θα σου απαντήσει για το ιστορικό της υπόθεσης σου.

• Like 1
  • Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:-D  Μάλλον θα τους ευχηθώ και για το 2015 γιατί δε βλέπω να απαντούν καθόλου..Τους έστειλα και στο Fb μήνυμα - εκεί τουλάχιστον βλέπω ότι έχουν συχνή δραστηριότητα..Ααααν έχω νέα,θα σας ενημερώσω..Ίσως το βράδυ βάλω τον ξαδερφό μου να μου κάνει την παραγγελία από το δικό του. Μήπως κι έχουμε τα πράγματα για την Πρωτοχρονιά.. Έτσι κι αλλιώς, η δική μου παραγγελία δεν πρέπει να προχώρησε τελικά ποτέ..

Αν κάνεις την παραγγελία μέχρι την παρασκευή, στα μέσα/τέλη της επόμενης εβδομάδας θα τα έχεις. Οπότε μη σε αγχώνει αυτό.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να αναφέρεις αυτον τον κωδικό κάθε φορά που θα χρειαστεί να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Με βάση αυτο θα ενημερώνεται ο υπάλληλος που θα σου απαντήσει για το ιστορικό της υπόθεσης σου.

Ωραία, οπότε θα τον σημειώσω να τον έχω. Περιμένω μήπως μου απαντήσουν στο Fb.. Τί μπέρδεμα κι αυτό..

Αν κάνεις την παραγγελία μέχρι την παρασκευή, στα μέσα/τέλη της επόμενης εβδομάδας θα τα έχεις. Οπότε μη σε αγχώνει αυτό.

Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί έχω υποσχεθεί δωράκια σε ανηψάκια και λοιπούς και δε θέλω να τους αφήσω έτσι..

Δημοσ.

Μου απάντησαν (στο Facebook) λέγοντας τα εξής :

Hi,

Unfortunately, the transaction relates to no order in our system. Therefore we have had no option but to void the payment.

If the goods are still required, please place the order again via our website.

I sincerely apologise for the disappointment caused by this matter.

Kind regards,

Ξαναπροσπάθησα, όπως μου είπαν αλλά μία από τα ίδια...Πάλι order pending γράφει... Δεν είναι γραφτό φαίνεται να παραγγείλω από αυτό το site...

Υ.Γ : άσχετα από το ότι μάλλον δε θα καταφέρω να παραγγείλω, διαπίστωσα ότι για τα ίδια πράγματα, ενώ χτες μου χρέωναν 25 ευρώ, απόψε μου χρεώνουν 15!

Δημοσ.

Στην κάρτα έχεις λεφτά; μήπως έχει λήξει; αν και νομίζω και στις δύο περιπτώσεις θα σου ακυρωνε τελείως την πληρωμή.

Όσο για τα έξοδα αποστολής μάλλον κάποιο προϊόν που είχες στο καλαθι βγήκε oos (out of stock) γι αυτό μειώθηκαν τα μεταφορικά. Κοίταξες καλά και όλα σωστά; το καθαρό πόσο χωρίς τα μεταφορικά είναι ίδιο;

Δημοσ.

Εγώ τώρα που δοκίμασα από περιέργεια πάντως ξαναπήγαν 10 euro τα μεταφορικά, και σε πιο μεγάλες παραγγέλλεις πάει 15

Δημοσ.

Mια ακομα ερώτηση, στο χαρτι της επιστροφής δίνει αυτή τη διεύθυνση:

Customer Returns
Unit B
Brook Park East
Meadow Lane
Shirebrook
NG20 8RY

Δεν πρέπει να συμπληρώσω κατι αλλο; Π.Χ. United Kingdom?

Δημοσ.

Mια ακομα ερώτηση, στο χαρτι της επιστροφής δίνει αυτή τη διεύθυνση:

Customer Returns

Unit B

Brook Park East

Meadow Lane

Shirebrook

NG20 8RY

Δεν πρέπει να συμπληρώσω κατι αλλο; Π.Χ. United Kingdom?

Eγώ όταν έστειλα δέμα για επιστροφή κόλλησα το χαρτί με την διεύθυνση στο δέμα και συμπλήρωσα και το united kindom. Το δέμα έφτασε

• Like 1
Δημοσ.

Στην κάρτα έχεις λεφτά; μήπως έχει λήξει; αν και νομίζω και στις δύο περιπτώσεις θα σου ακυρωνε τελείως την πληρωμή.

Όσο για τα έξοδα αποστολής μάλλον κάποιο προϊόν που είχες στο καλαθι βγήκε oos (out of stock) γι αυτό μειώθηκαν τα μεταφορικά. Κοίταξες καλά και όλα σωστά; το καθαρό πόσο χωρίς τα μεταφορικά είναι ίδιο;

Καλημέρα,

η κάρτα έχει λεφτά και δεν έχει λήξει γιατί κάνω συχνά αγορές από το ίντερνετ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Βέβαια, σκέφτομαι μήπως επειδή είναι σχετικά μεγάλο το ποσό που πρέπει να πληρωθεί, μπλοκάρει με κάποιον τρόπο η κάρτα? Μήπως να έσπαγα την παραγγελία σε 2? Δε ξέρω τί άλλο να δοκιμάσω..

Όσο για τα μεταφορικά, όχι δεν άλλαξε κάποιο από τα προιόντα μου, τα κοίταξα ένα - ένα. Όπως είπε και το άλλο παιδί, έπεσαν :-)

Δημοσ.

Καλημέρα,

η κάρτα έχει λεφτά και δεν έχει λήξει γιατί κάνω συχνά αγορές από το ίντερνετ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Βέβαια, σκέφτομαι μήπως επειδή είναι σχετικά μεγάλο το ποσό που πρέπει να πληρωθεί, μπλοκάρει με κάποιον τρόπο η κάρτα? Μήπως να έσπαγα την παραγγελία σε 2? Δε ξέρω τί άλλο να δοκιμάσω..

Όσο για τα μεταφορικά, όχι δεν άλλαξε κάποιο από τα προιόντα μου, τα κοίταξα ένα - ένα. Όπως είπε και το άλλο παιδί, έπεσαν :-)

Μήπως η κάρτα είναι προπληρωμένη και έχει μέσα ακριβώς το ποσό της αξίας της αγοράς; Βάλε ένα 20άρικο ακόμα μέσα.

Επίσης αν δεν είσαι verified user και έχεις κάνει αρκετές αγορές μέχρι τώρα, ίσως σου μπλοκάρει την αγορά το paypal, επειδή δεν έχεις αποδείξει ότι η κάρτα σου ανήκει.

Δημοσ.

Μήπως η κάρτα είναι προπληρωμένη και έχει μέσα ακριβώς το ποσό της αξίας της αγοράς; Βάλε ένα 20άρικο ακόμα μέσα.

Επίσης αν δεν είσαι verified user και έχεις κάνει αρκετές αγορές μέχρι τώρα, ίσως σου μπλοκάρει την αγορά το paypal, επειδή δεν έχεις αποδείξει ότι η κάρτα σου ανήκει.

Την κάρτα αυτή την έχω αρκετό καιρό - κανά 3άρι χρόνια. Κι επειδή δεν αγοράζουμε μόνο αλλά πουλάμε κιόλας στο ebay, η κάρτα αυτή τη στιγμή έχει χρήματα για πολύ μεγαλύτερη αγορά από αυτή που (μάταια) προσπαθώ να κάνω.  Tώρα θα στείλω και στο paypal 1 mail μήπως και βγάλω καμμιά άκρη...τί μπλέξιμο κι αυτό..

Δημοσ.

Δόξα τω Θεώ, η παραγγελία έγινε!!! :-)  :-)

Τί έφταιγε??? Είχα επιλέξει ως νόμισμα το ευρώ. Στο paypal όμως, τα χρήματα ήταν σε δολλάρια κι έτσι ο λογαριασμός φαινόταν άδειος.  Ουφφ...Δόξα τω Θεώ!

Σας ζάλισα κιόλας τόσες μέρες...Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια και το ενδιαφέρον σας παιδιά!!! Τώρα, θα ησυχάσετε από μένα!

Θα επανέλθω όταν λάβω την παραγγελία, να σας πω αν ήταν όλα οκ!

Δημοσ.

Άρα τα λεφτά σου ήταν στο PayPal balance σε διαφορετικό νόμισμα και όχι στην κάρτα. Λογικό λοιπόν. Με το καλό να τα παραλάβεις.

Δημοσ.

Άρα τα λεφτά σου ήταν στο PayPal balance σε διαφορετικό νόμισμα και όχι στην κάρτα. Λογικό λοιπόν. Με το καλό να τα παραλάβεις.

Ναι, ηταν σε δολλάρια γιατί πουλάμε πραγματάκια και κυρίως μας πληρώνουν σε δολλάρια. Τα χρήματα σε ευρώ που υπήρχαν μέσα, προφανώς δεν έφταναν. Ήμουν χαζή που δεν το σκέφτηκα αυτό 3 μέρες τώρα..

Σε ευχαριστώ για όλα Questionner και τη Μαγδαληνή !!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...