papajo_r Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Καταλογαρα 11880. Ναι πιστεύω ότι ο φίλος μας δεν θέλει σκέτα τηλεφωνα ξενοδοχείων η ταβερνών... αλλα feedback.. πχ εγώ πήγα στην τάδε ταβέρνα και ήταν χαλια... η εγώ έμεινα στο τάδε ξενοδοχείο που ήταν οικονομικό αλλα είχε απίστευτη θεα και βόλευε πολύ στο να παο στις κοντινές παραλιες γιατί πχ είναι κοντά μια στάση λεωφορείων
DEL MAR Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Το 11880 ειναι σιγουρα η επομενή μου κίνηση! Σκοπός μου είναι να μάθω κυρίως απο αυτούς που έχουν πάει και γνωρίζουν τι παίζει στο Λουτράκι και να μου δώσουν πληροφορίες-επιλογές εμπειρικά (ακριβώς *feedback) πράγμα που δεν σου λεει το 11880.. Οσο για τα τηλεφωνα εννοω οτι αν υπαρχει καποιο αξιόλογο μέρος που να ανταποκρίνεται σε αυτα που ζητάω θα μου φαινοταν χρήσιμο.
e_lena Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μιας και είμαι από κόρινθο και το λουτράκι είναι κλασσικός προορισμός μου, νομίζω πως μπορώ να σου πω 2 - 3 πραγματάκια! Σε γενικές γραμμές μην περιμένεις να βρεις τρομερές επιλογές, ειδικά στο θέμα ξενοδοχείων επίσης το Λουτράκι σαν περιοχή έχει αρκετά τσιμπημένες τιμές. Από όσα ξενοδοχεία έχω μείνει το καλύτερο(ανάμεσα στα πιο οικονομικά) ήταν το Hotel Cristina Maris. Αλλιώς μπορώ να σου προτείνω κι άλλα, αλλά αρκετά πιο ακριβά Τώρα για καφέ,αν βγείτε παραλιακά θα δεις διάφορα μαγαζιά,όπως κ κάτι λίγα στον κεντρικό δρόμο. Όλα είναι κοντά σχετικά, καθώς το κέντρο δεν έχει κ τόσο μεγάλη έκταση. Ωραία είναι να πάτε και στο πευκάκι,έχει ωραία θέα και γενικά είναι χαλαρό σκηνικό. Τώρα για φαγητό τα πιο "γνωστά" μαγαζιά είναι το Μαιστράλι (ταβέρνα), Η στρουγκα (ταβέρνα) , Ο Μουστάκας (πιτσαρία), Ιχθυόεσσα. Αυτά για αρχή!!
DEL MAR Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 εσυ που εισαι απο Κορινθο εχεις να μου προτείνεις κατι απο τα δικά σου μέρη? Και οταν λες απο τα πιο οικονομικα στο Λουτρακι πως κυμαίνονται οι τιμές?
Alxnks Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 για ξενοδοχειο δεν μπορω να πω γιατι δεν μου χρειαζεται, οποτε δεν ξερω τι παιζει με τιμες. ταβερνες οντως η στρουγκα (κρεατικα - νορμαλ τιμες) και το μαιστραλι (θαλασσινα - νορμαλ τιμες), ο γιαννης (θαλασσινα - μεγαλες μεριδες, πολυ καλες τιμες http://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g644224-d1054589-Reviews-Giannis-Loutraki_Peloponnese.html ) ειναι απο τις καλυτερες επιλογες. ο μουστακας ειναι ακριβος, αλλα σε πιτσαρια δεν εχεις και πολλες επιλογες. και τα τεσσερα αυτα ειναι πανω στην παραλια...η στρουγκα ειναι στον κεντρικο παραλιακο δρομο οπως και το μαιστραλι, ενω στο τερμα του πεζοδρομου ειναι ο γιαννης και ο μουστακας περιπου στη μεση του (γωνιακο και στην αμεσως προηγουμενη γωνια ειναι η καφετερια Sax που συνηθως προτιμω). το κτελ σε αφηνει στα goodys και ευθεια κατω απο τα goodys σκας στην παραλια στον πεζοδρομο εχοντας στα δεξια σου το μουστακα και αριστερα το sax. αν προχωρησεις αριστερα..και κατευθυνθεις προς στουγκα και μαιστραλι, παρακατω θα βρεις το cocoon (παραλιακο κλαμπομπαρακι-καφετερια) http://el-gr.facebook.com/pages/Cocoon-Cafe-Bar-Restaurant/199990583362063 και αμεσως μετα το waves http://www.facebook.com/wavesloutraki . α...αν θες ωραιο παγωτο, χειροποιητο, θα πας στην οδο αιγαιου - μελινας μερκουρη (η τελευταια που κατεβαινει μεχρι παραλια πριν αρχισει ο πεζοδρομος) και θα βρεις το μαγαζι στο δεξι σου χερι κατεβαινοντας, λιγο πριν την παραλια (ανοιγει καθε απριλη-μαη και κλεινει σεπτεμβρη-οκτωβρη) απο κορινθο δεν θα μπορεσω να σε βοηθησω ιδιατερα για φαγητο γιατι περιοριζω τις επισκεψεις μου κυριως στα καλαμια για μπανιο και καφε (φλοκα κτλ) εκει στον παραλιακο πεζοδρομο.
e_lena Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ALX..είσαι καλύτερος και απο εμένα ξέρω ότι μας έρχεσαι συχνά, αλλά εσύ δίνεις ρέστα Από τιμές σκέψου ότι μέχρι πέρσι πχ ήταν γύρω στα 50-80 τα δίκλινα με πρωινό. Επειδή είναι και η δουλειά μου οι ξενοδοχειακές επιχ. κτλ, θέλω να πιστεύω πως επειδή φέτος κλείσανε αρκετά ξενοδοχεία στο Λουτράκι,ίως κατάφέρεις να βρεις καλύτερη τιμή. Το μεγάλο αρνητικό είναι πως ενώ είναι τουριστικό μέρος, τα ξενοδοχεία δεν είναι σε κάλή κατάσταση σε γενικές γραμμές. Έψαχνα πρόσφατα δουλειά εκεί και ειλικρινά αναρωτιέμαι πως πάνε και μένουν σε κάποια απ'αυτά και τα πληρώνουν κιόλας.. PS το μαγαζί για το χειροποίητο παγωτό πραγματικά μην το χάσεις..είναι γνωστοί του αδελφού μου και είναι όλα τα λεφτά και απο γεύση και από ποιότητα!
Alxnks Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ALX..είσαι καλύτερος και απο εμένα ξέρω ότι μας έρχεσαι συχνά, αλλά εσύ δίνεις ρέστα εμ...απο πιτσιρικι, απο το 87 στα μερη αυτα γυρναω καλοκαιρια, λοιπες διακοπες αλλα και π/σ/κ...να μην ξερω;! εσυ ποσο ησουν τοτε ειπαμε; αγεννητη εως στην καλυτερη νεογεννητη;;
e_lena Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 εμ...απο πιτσιρικι, απο το 87 στα μερη αυτα γυρναω καλοκαιρια, λοιπες διακοπες αλλα και π/σ/κ...να μην ξερω;! εσυ ποσο ησουν τοτε ειπαμε; αγεννητη εως στην καλυτερη νεογεννητη;; Αν ήταν καλοκαίρι, μόλις είχα σκάσει μύτη στο τοπίο Ιούλιος μήνας, μεγααάλο γεγονός!
jmallen3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 έχει κλείσει κανεις αεροπορικά εισιτήρια μέσω του airtickets.gr?
jmallen3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Βεβαίως. έκλεισα και εγω καποια αεροπορικα εισιτήρια για τον ιουλιο αλλα δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να εκτυπωσω για να εχω μαζι μου.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Το εισητηρίο που θα σου στείλουν. Βεβαια και αυτό τυπικό ειναι αφού σχεδόν σε όλες τις εταιρίες πλην τις easy κ ryanair απλά πας στα εκδοτηρια με ταυτότητα (χωρις να χρειάζεται αλλο εγγραφο) και σου δινουν εκει το εισητηριο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Η διαρκής προώθηση συγκεκριμένων blogs δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή. Το έχω εξηγήσει κατ' επανάληψη. Ειδικά blogs που σηκώνουν κείμενα από όπου βρουν, τα υπογράφουν και για "δικά τους" και έρχονται εδώ να μαζέψουν clicks. Αν θέλετε να μας πείτε για μια όμορφη πόλη που επισκεφτήκατε, κάντε το με δικά σας λόγια. Πείτε μας τις δικές σας εντυπώσεις, όχι τι γράφει η Ελληνική έκδοση της wikipedia. Το έχω εξηγήσει κατ' επανάληψη και ορισμένοι επιμένουν. Νομίζουν ότι δημιουργώντας "νέους" λογιαριασμούς (όπου χρησιμοποιούν για email τα προηγούμενα nick τους ή το όνομα του blog που σπαμάρουν) θα ξεγελάσουν τον οποιονδήποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις