Chrisxxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Πανω στο θέμα του παρκινγκ θέλει πολυ προσοχή! Αν ειναι καπου παρανομα αφημένο έρχεται γερανος, αν τον προλάβεις πληρώνεις το στανταρ προστιμο και σε αφηνουν να φυγεις. Επίσης ένας φίλος ειχε σταματησει το αμαξι με αλαρμ έξω απο ενα μαγαζι για να ψωνίσει κατι η κοπέλα του και αυτός καθόταν μέσα και πάλι πήγε γερανός να το παρει, παλι προστιμο κλπ.
dtsberlin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Αν ακυρωθεί πτήση οπως ειπώθηκε παραπανω, χωρίς λόγο, τοτε δικαιουστε χρήματα ως αποζημίωση Εγω πηρα αποζημίωση απο την ryan air επειδη εκαναν απεργία οι πιλοτοι της και ακυρώθηκε η πτήση
Sadako Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Όπου αποζημίωση μιλάμε για επιστροφή του αντιτίμου του εισητηρίου; Γιατί αν εγώ χάσω πτήση και χάσω λεφτά από κάποια κράτηση που έκανα για ξενοδοχείο π.χ, έχω επιπλέον χασούρα..
yioula Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 στο θεμα με το συναλλαγμα , δωστε μια γρηγορη απαντηση ας πουμε δυο ατομα θελουν απο 600+600 λιρες για Αγγλια.. να τα παρουν ως ενα ποσο η χωριστα, δηλαδη σε ποιια τραπεζα και ποσο ειναι .. "η προμηθεια"...
leonidas_fs Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Απο διάφορες συζητήσεις εδω μεσα και γενικά απο την δική μου εμπειρία ( και αυτό κάνω πλεόν ) κάνω συνάλλαγμα σε ανταλλακτήρια που έχουμε εδω στην Ελλάδα ( σε συμφέρει πιο πολύ απο τράπεζες) και τα υπόλοιπα τα κάνω στην Αγγλία. Εκει εχει πάρα πολλά, και θα δεις διαφορετικές τιμές. Διάλεξε αυτη που σε συμφέρει. Πάντως δεν υπάρχει λόγος να πάρεις πολλές λίρες μαζί σου στο ταξίδι. Δηλαδή κάνε 100λίρες, ετσι για να εχεις για 1-1,5 μέρες..
tsipouro Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα, Μιας και α) το Πάσχα ψιλοπλησιάζει και β) αν δεν πάω μια πολυήμερη εκδρομή, θα σαλτάρω, θα ήθελα να μου παραθέσετε καμιά πρόταση για Βόρεια Ελλάδα. Μου αρέσουν πολύ οι παραδοσιακοί ξενώνες σε μέρη με καλό φαγητό. Π.χ. www.lanari.gr στο Λιβάδι Ολύμπου και www.agonari.gr στο Σκλήθρο Φλώρινας. Μιας και θα είμαι με την γυναίκα μου και τη μικρή μας ( 2,5 ετών ), με ενδιαφέρουν τα μέρη όπου θα υπάρχουν και κάποιες δραστηριότητες. Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Alchemist` Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρες... Σχεδιάζω να πάω Ιαπωνία με έναν φίλο μου το καλοκαίρι (άνευ γκρουπ). Έχει ταξιδέψει κανείς ώστε να ρωτήσω 5-6 πράγματα. Κυρίως όσον αφορά το transportation.
breezernik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα παιδια..μια ερωτηση..θελω το Μαρτιο να παω ενα ταξιδακι 4-5 μερες εξωτερικο με τη συζυγο..εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο και δοκιμασμενο τουριστικο πρακτορειο ? το λεω γιατι πολλα εχω ακουσει τελευταια
brickoman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρες... Σχεδιάζω να πάω Ιαπωνία με έναν φίλο μου το καλοκαίρι (άνευ γκρουπ). Έχει ταξιδέψει κανείς ώστε να ρωτήσω 5-6 πράγματα. Κυρίως όσον αφορά το transportation. Για πες.
capten- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είναι ακόμα σίγουρο,αλλά επειδή Απρίλιο και σίγουρα Μάιο θα έχω πολύ πίεση σε κάποια δουλειά σκέφτομαι να πάω είτε μόνος μου είτε με εναν ξάδελφο μου για ενα πενταήμερο ταξίδι εκτός Ελλάδα.Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια χώρα αλλά δεν θέλω να είναι τοπ προορισμός δηλαδή τουριστική.Αφετηρία είναι η Αθήνα. Λόγου χάρη έχω στο μυαλό μου Ισλανδία με μια νύχτα στο Λονδίνο {αν και ενας Σκωτσεζος που τον εκτιμώ απο ενα αλλο ταξιδιωτικό φόρουμ με έπεισε να το σκεφτώ να μην το κάνω} και σοβαρό αουτσάιντερ το Κίεβο{αν και μου κακοφαίνεται το 4 νύχτες εκεί}.
cris41 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είναι ακόμα σίγουρο,αλλά επειδή Απρίλιο και σίγουρα Μάιο θα έχω πολύ πίεση σε κάποια δουλειά σκέφτομαι να πάω είτε μόνος μου είτε με εναν ξάδελφο μου για ενα πενταήμερο ταξίδι εκτός Ελλάδα.Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια χώρα αλλά δεν θέλω να είναι τοπ προορισμός δηλαδή τουριστική.Αφετηρία είναι η Αθήνα. Λόγου χάρη έχω στο μυαλό μου Ισλανδία με μια νύχτα στο Λονδίνο {αν και ενας Σκωτσεζος που τον εκτιμώ απο ενα αλλο ταξιδιωτικό φόρουμ με έπεισε να το σκεφτώ να μην το κάνω} και σοβαρό αουτσάιντερ το Κίεβο{αν και μου κακοφαίνεται το 4 νύχτες εκεί}. Πας Πατρα, αεροδρομιου Αραξου με πανφθηνα τικετς και πας μιλανο με Ryanair. Πολυ καλα ειναι. 1
FilipposMD Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είναι ακόμα σίγουρο,αλλά επειδή Απρίλιο και σίγουρα Μάιο θα έχω πολύ πίεση σε κάποια δουλειά σκέφτομαι να πάω είτε μόνος μου είτε με εναν ξάδελφο μου για ενα πενταήμερο ταξίδι εκτός Ελλάδα.Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια χώρα αλλά δεν θέλω να είναι τοπ προορισμός δηλαδή τουριστική.Αφετηρία είναι η Αθήνα. Λόγου χάρη έχω στο μυαλό μου Ισλανδία με μια νύχτα στο Λονδίνο {αν και ενας Σκωτσεζος που τον εκτιμώ απο ενα αλλο ταξιδιωτικό φόρουμ με έπεισε να το σκεφτώ να μην το κάνω} και σοβαρό αουτσάιντερ το Κίεβο{αν και μου κακοφαίνεται το 4 νύχτες εκεί}. Εσθονία; Πας Ταλίν και κάνεις σίγουρα μια εκδρομούλα Ελσίνκι (2 ώρες απόσταση) κι αν έχεις όρεξη και σε καμιά γειτονική χώρα της Βαλτικής ή και Αγ.Πετρούπολη. 1
capten- Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Απο Αθήνα να π { αλλά και να επιστρέψω απ} Πάτρα δίνω το λιγότερο βενζίνη-διοδια κανα 50/60 γιουρο συν ταλαιπωρία δεν μου λέει.Ασε που είναι ευκολο να πετάξω με easy πολύ ευκολα και φτηνα απο Αθήνα.Πάντως καλή πρόταση και η εποχή το Μιλάνο που σου δίνει την δυνατότητα για ενδιαφέρουσες εκδρομές .Αλλά ψάχνω για οχι βαρβατο τουριστικό προορισμό. Φίλιππε τώρα η Βαλτική όντως ενδιαφέρουσα.Και το Ταλιν όντως καλή επιλογή με αουτσάιντερ Λιθουανία και λιγότερο Λετονία.Αμα βρώ καμία καλή προοσφορά τησ Air Baltic ισως την τιμήσω.
andreasl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Η air baltic τελευταία δεν βγάζει καλές προσφορές...
capten- Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Η air baltic τελευταία δεν βγάζει καλές προσφορές... Εχω μπόλικα μίλια που έχουν φορτωθεί στη κάρτα μου απο Aegean ομως. Αν δεν βρω καλή προσφορά με Αιρ Μπαλτικ τότε ισως πάω Αγια Πετρουπολη με Α3 και μετά Ταλιν.Με ενα σμαρο δυο τριγώνια. Εχω ακόμα χρόνο να αποφασίσω. Αλλο που σκέφτομαι και σε αυτό εφόσον έρθει ο ξάδελφος μου είναι να πάμε στο Μπέργκεν{Νορβηγία} και απο εκει Βος και Νορβικ{δεν θυμάμαι και πως το είπε}.Αλλα το όλο πακέτο είναι και λιγάκι ακριβό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις