gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ και τους 3 σας, για Βαρκελώνη 5 μέρες τελικά, έτσι για την απληστία! Εντάξει η προσοχή είναι ίδια παντού. Και πριν πάω Πράγα μας τρομοκρατούσαν όλοι οτι πέφτει τρελό κλέψιμο, αλλά ήταν μια κανονική κατάσταση. Όσο προσέχω στην Αθήνα άλλο τόσο προσέχω και έξω. αυτο ειναι το θεμα να εισαι alert.προς θεου δεν θελω να σε τρομοκρατησω αλλα τη κλεψια εκει και τη βιωσα και την ειδα.εφοσον προσεχεις το χωρο σου θα περασεις 5 μερες τελεια. πωω κουνουποπριγκιπεσα τρομερες πληροφοριες.θελω και εγω καποια στιγμη να παω ιμπιζα 1
andreasl Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Η Pegasus Airlines από τις 29 Ιουνίου θα συνδέει καθημερινά Αθήνα με Κωνσταντινούπολη από 88 ευρώ. Δεν ακούγεται καθόλου άσχημο... http://www.flydeals.gr/η-pegasus-συνδέει-καθημερινά-αθήνα-με-κωνστα/
FilipposMD Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Φίλοι πολυταξιδεμένοι. Βρήκα κάτι προσφορές και, χωρίς να το πολυψάξω, έβγαλα εισιτήρια. Αποτέλεσμα, προσγειώνομαι Μιλάνο και 6 μέρες αργότερα φεύγω από Κόμο (με τρένο). Δεν έχω πάει ποτέ κατά κει και δεν ξέρω και σχεδόν τίποτα. Μιλάνο έχω ακούσει ότι πάνω από 2 μέρες βαριέσαι (και είναι και πανάκριβα τα ξενοδοχεία βλέπω). Για πείτε καμιά συμβουλή. Πού μένουμε και τι βλέπουμε; Υπόψιν πάω με τη σύζυγο, οπότε μιλάμε για αξιοπρεπή καταλύματα και χαλαρές καταστάσεις. Αυτό που έχω στο νου μου είναι βόλτες δίπλα στη λίμνη (και να την κρατήσω μακριά από τα μαγαζιά του Μιλάνου, λέμε τώρα), αλλά ειλικρινά δεν ξέρω. Ευχαριστώ!
andreapaog328 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 duomo di milano, θέατρο la scala αν τ'αχντεχει η τσέπη σου και εχει τιποτα καλό (αξίζει πιστευω), san siro αν πετύχεις καναν αγώνα inter/milan και σαρεσει η μπαλα. ε και μετα τα μαγαζια της γυναικας δε θα τα γλιτωσεις γενικά 6 μέρες είναι αρκετές για το μιλανο οπότε μπορεις να πεταχτείς μια μονοήμερη στο τορίνο, 1.5 ώρα με τρένο. αρκετά γραφικό και ωραίο. como περασα μια μέρα περσι. εκτός απο τις βολτες στη λίμνη δεν έχει τίποτα άλλο κει γύρω...
insomniaK Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Σύζυγε Φίλιππε, θες να γίνεις και πατέρας; Αν ναι, το μιλάνο είναι εξαιρετικό μέρος για να νοίκιάσεις αυτοκίνητο και να γυρίσεις τις εξοχές της Β. Ιταλίας. 1
leonidas_fs Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Επίσης πετάξου και μια Βενετία! Είναι 1-1.5 ώρες με το τρένο και το εισιτήριο είναι γύρω στα 20€ αν θυμάμαι καλα! Μιλάνο γενικά μην περιμένεις πολλά...2 βόλτες το κέντρο θα κάνεις και αυτο είναι. Δεν έχει κάτι αξιόλογο να δεις.Επίσης ναι ειναι πανάκριβο!
MostDef Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Σκευτόμαστε με ένα φίλο αφού έχουμε μαζέψει ένα καλό ποσό να πάμε για κανένα 20ήμερο (Ιούνιο/ιούλιο) κέντρο και νότια Ιταλία με το αμάξι με το ενδεχόμενο να έχουμε και τη βάρκα μαζί.Έχει κάνει κάποιος ανάλογη κατάσταση;Με το free κάμπινγκ πως τα πάνε οι Ιταλοί;Τουρισμός;Πάντως είναι πανέμορφα.Οποιαδήποτε εμπειρία συμβουλή ευπρόσδεκτη.
cris41 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Αμαξι που να μην καιει πολυ βενζινη (δες αν σε συμφερει να νοικιασεις) και να οδηγατε και οι 2 για ξεκουραση. Εχει πολλα μερη να δεις και απο τη στιγμη που θα εισαι με το αμαξι θα κανεις οτι θες. Ποσα ατομα θα εισαστε; 2;
panos_6 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Καλησπερα στην παρεα. Εχω μερικες ερωτησεις. Φετος το καλοκαιρι σχεδιαζω να παω διακοπες αρχες ιουλιου και για καμπινγκ μεσα ιουλιου. Εκτος απο σκιαθο ξερετε καποιο αλλο μερος π να ειναι στην μεση περιπου απο αθηνα και θεσσαλονικη;Για να παω σκιαθο εκτος να πηγαινω μεχρι τον αγιο κωνσταντινο με κτελ μπορω να παω και μεχρι τον βολο και απο εκει να παρω το πλοιο; Και αν ναι ποσα εχει το κτελ μεχρι βολο το φοιτητικο πηγαινε ελα;Και ποσες ωρες κανει περιπου αν ξερετε;Το ξερω οτι σας επρηξα Εχω και συνεχεια ομωωωως. Κανενα καλο καμπινγκ ξερετε; Φθηνο και με νεολαια; Να παμε εκει απο αθηνα.Ευχαριστω εκ των προτερων
Pa0ki Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μην πας Σκιάθο, δεν αξίζει Πήγαινε καλύτερα Πάρο/Μύκονο αν ψάχνεις τέτοιου είδους νησί Και πιο φθηνά θα σου βγει και καλύτερες υποδομές έχουν
leftermann Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Στην μέση περίπου από Αθήνα-Θεσσαλονίκη παίζει το περισσότερο Ιόνιο. Αν κατάλαβα καλά πώς το εννοείς ε (ίδια απόσταση στο περίπου). Το Αιγαίο δεν παίζει ντιπ, γιατί από Θεσσαλονίκη Αιγαίο πας σχεδόν αποκλειστικά μέσω Πειραιά πλέον...
dreaming123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Aν αποφασίσεις να πάς Σκιάθο απο βόλό χωρίς αμάξι όμως στείλε μου pm να σου στείλω τηλ να πας απο χωριό της μαγνησίας με 20ευρώ πήγαινε έλα... Eγω πάω κάθε χρόνο έτσι και γλιτώνω χρήματα αρκετά όταν πήγαινα απο Αγ Κωνσταντίνο... 1
panos_6 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μεση αποσταση ψαχνουμε κ αν γινεται να ταξιδεψουμε μαζι-ειμαστε 2 παρεες, οι μισοι αθηνα και οι μισοι θεσσαλονικη-. Για αυτο λεγαμε σκιαθο. Παντως κανεις δεν ξερεις για κτελ αθηνα-βολο;Απο ιονιο τι λετε; Μπορουμε να ταξιδεψουμε ολοι μαζι ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις