donpaganistis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καποιος Βολιωτης για προτασεις φαγητου; Θα βρισκομαι στο Βολο τον Ιουλιο. Περα απο Rainbow και τα κλασικα τσιπουραδικα μπροστα στο λιμανι (δεν πινω τσιπουρο), εχετε να προτεινετε κανενα καλο (στη γευση και στην τσεπη) εστιατοριο εντος Βολου;
flo1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ Δημητριάδος 186 Η ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ Δημάρχου Γεωργιάδου 156 Πλαγίως Κονταράτου & Σκύρου Χαλιαμπάλιας Κονταράτου 8 Σου εγραψα για εστιατορια, οχι οπως rainbow ομως
Rabican Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 υπαρχει καποιος που να εχει παει προσφατα USA να μου πει ποσο καιρο θελει περιπου για να βγει αυτη η ETSA (που ειναι ουσιαστικα η αδεια αντι για βιζα)...
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 υπαρχει καποιος που να εχει παει προσφατα USA να μου πει ποσο καιρο θελει περιπου για να βγει αυτη η ETSA (που ειναι ουσιαστικα η αδεια αντι για βιζα)... χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω την κανεις ηλεκτρονικα τις τελευταιες μερες πριν το ταξιδι (72 ωρες πριν)
Porg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 αθήνα κέντρο που να ψάξω για οικονομικό ξενοδοχείο σε "ασφαλή" περιοχή; έχω χρόνια να πάω
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αθήνα κέντρο οικονομικά και ασφαλή περιοχή δεν γίνεται
Pa0ki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ομόνοια και μεταξουργείο είναι φθηνά και βολικά λόγω μετρό Τώρα το "ασφαλή περιοχή" είναι υποκειμενικό, δεν πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα πάντως
Porg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 ομόνοια είχα πάει και δεν με ενθουσιάσε... μεταξουργείο καλύτερα; πλάκα να φανταστώ πολύ πιο καλά ε;
donpaganistis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ Δημητριάδος 186 Η ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ Δημάρχου Γεωργιάδου 156 Πλαγίως Κονταράτου & Σκύρου Χαλιαμπάλιας Κονταράτου 8 Σου εγραψα για εστιατορια, οχι οπως rainbow ομως Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση!
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 ομόνοια είχα πάει και δεν με ενθουσιάσε... μεταξουργείο καλύτερα; πλάκα να φανταστώ πολύ πιο καλά ε; Ναι, αλλα δε νομιζω να ειναι πολυ φθηνα..
christiana78 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 ε όχι ομόνοια... για ψάξε πχ κάτω Ιλίσια ή αρχές Συγγρού-Κουκάκι ή Πεδ.Αρεως κάπου περιφεριακα.. 1
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ποσα δινεις; Το Σεπτεμβρη που χρειαστηκε να παω βρήκα μεσω Booking 4στερο (Ιλισός νομίζω λεγόταν), στο κουκάκι με 30 αν θυμαμαι καλα τη βραδιά. Γενικότερα σου προτεινω να τσεκαρεις συχνα το booking και να κανεις εγγραφη για να εχεις προσβαση στις μυστικές προσφορες, εχει μερικες ευκαιριες. Εχει και αλλα ξενοδοχεία προς τα εκει και αν θυμαμαι καλά ενα αρκετα πιο φθηνο, πιο κοντα στην Ακροπολη σε στυλ hostel.
Porg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 έχει αρκετά δίκλινα με 50Ε στην Πλάκα, αρκετά καλά. μυστικές προσφορές;
capten- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 αθήνα κέντρο που να ψάξω για οικονομικό ξενοδοχείο σε "ασφαλή" περιοχή; έχω χρόνια να πάω Ελα στη Κηφισιά. Με το τρένο σε 40 λεπτά είσαι στην Αθήνα.Αλλά και στο κέντρο γιατί να πας. Εδώ στα βόρεια έχουμε πολύ καλή κουζίνα,καφετέριες μπαράκια θα είσαι βασιλιάς. Και αν θές να πας Πλάκα,Ακρόπολη όπως προανέφερα σε 40 λεπτά είσαι στο κέντρο.
insomniaK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 ντρέπομαι αλλά ρωτάω: Ποια περιοχή έχει αντικαταστήσει το γκάζι όπως ήταν πριν από 2-3 χρόνια; όχι άλλο μπουρνάζι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις