Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βερολινο που να μεινω? 50-70 ευρω η βραδια, παω Χριστουγεννα

κλικ. Δοκιμασμένο, πολύ καλό και σε καλό σημείο.Ανάλογα και τι ζητάς βεβαίως βεβαίως...

Δημοσ.

βερολινο που να μεινω? 50-70 ευρω η βραδια, παω Χριστουγεννα

Εγω εμεινα εδω http://www.booking.com/hotel/de/park-inn-berlin-alexanderplatz.en-gb.html?sid=cce8596b1ab678447554e6607b3180b8;dcid=1

που ειχα παει. Αξιζει. Μεσα στο κεντρο εισαι και διπλα σε ολα.

Δημοσ.

18/9-18/10 πάω Αμερικη!

San Fransisco - (με αυτοκίνητο) Los Angeles - Las Vegas

Ιδέες για το που να πάω τι να δω τι να κάνω!!

Τίποτα τεχνολογικά events, κανα τραινακι να πηγαινει κανά χιλιομετρο (!!:ρ) ψηλα και τέτοια!

Τι θέλει να δει ένας Ελληνας στην Αμερική!

Δημοσ.

Πόσες μέρες;

3 μερούλες

Sent from my iPhone using InsomniaΑ υποψιν ειναστε 2 οικογένειες απο 3 άτομα ( οχι μωρα , φοιτητες ) και ψαχνόμαστε για ξενοδοχείο αλλά ολα ειναι ακριβα φακ

Δημοσ.

Μια λίγο κουλή ερώτηση. Θέλω να μεταφέρω κάτι πιάτα και ποτήρια από Ελλάδα σε Αγγλία. Πετάω με Aegean. Σε χειραποσκευή θα μ' αφήσουν να τα πάρω μέσα σε βαλιτσούλα κατάλληλου μεγέθους; Εννοείται δε μιλάω για μαχαιροπίρουνα!

Αν τα σερβίτσια τα βάλω σε βαλίτσα που θα την παραδώσω, υπάρχει περίπτωση να φτάσουν σώα;

Δημοσ.

Μια λίγο κουλή ερώτηση. Θέλω να μεταφέρω κάτι πιάτα και ποτήρια από Ελλάδα σε Αγγλία. Πετάω με Aegean. Σε χειραποσκευή θα μ' αφήσουν να τα πάρω μέσα σε βαλιτσούλα κατάλληλου μεγέθους; Εννοείται δε μιλάω για μαχαιροπίρουνα!

Αν τα σερβίτσια τα βάλω σε βαλίτσα που θα την παραδώσω, υπάρχει περίπτωση να φτάσουν σώα;

Εγω πηρα κατι ποτηρια μπυρας απο βερολινο και τα εβαλα στη βαλιτσα μεσα τυλιγμενα σε μπλουζες κλπ και ευτυχως εφτασαν σοα. Τωρα σε χειραποσκευη μηπως θεωρηθει επικινδυνο φοβαμαι. Γιατι και καλα αν το σπασεις μπορεις να τραυματισεις καποιον. Παρε τηλεφωνο στην Aegean και ρωτα.

Δημοσ.

Εβλεπα την σειρά Hawaii Five-0 στο Σκάι και είδα κάτι εξαιρετικά τοπία και μέρη!!

Πως σας φαίνεται ένα ταξίδι στην Χαβάη;

Εγώ θα ήθελα πάντως να την επισκεπτώ.

Τι λέτε ;

Δημοσ.

Εβλεπα την σειρά Hawaii Five-0 στο Σκάι και είδα κάτι εξαιρετικά τοπία και μέρη!!

Πως σας φαίνεται ένα ταξίδι στην Χαβάη;

Εγώ θα ήθελα πάντως να την επισκεπτώ.

Τι λέτε ;

E χάλια, τι να πούμε, η Χαβάη είναι γνωστή χαβούζα παγκοσμίως. Πλάκα μας κάνεις ρε συ;

• Like 3
Δημοσ.

Ειρωνικά το είπα! Όλος ο κόσμος θέλει να πάει διακοπές στη Χαβάη! Τι να σου πω, μακάρι να σου πετύχει. 35 ώρες το ταξίδι από Αθήνα και καμιά 1200 ευρώ το εισιτήριο μόνο.

Δημοσ.

Ειρωνικά το είπα! Όλος ο κόσμος θέλει να πάει διακοπές στη Χαβάη! Τι να σου πω, μακάρι να σου πετύχει. 35 ώρες το ταξίδι από Αθήνα και καμιά 1200 ευρώ το εισιτήριο μόνο.

Καλά ας είχα τα φράγκα και ποιός μαμάει τις ώρες....εδώ κάνω 12 ώρες να κατέβω από Κομοτηνή-Αθήνα με το τσαφ-τσουφ :ph34r:

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...