washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Χάρη, δε νομίζω το "μου αρέσει πολύ που κάποιος έχει την ευγενική διάθεση να χαρίσει [...] πρέπει μετά να δικαιολογηθεί " να το έγραψες για 'μένα που ρώτησα τον τάιγκερ αυτό που τον ρώτησα στο σπόιλερ.........; Τάι, το "Ασε που αμα το βλεπω μπροστα μου θυμαμαι τι λεφτα που εχω σπρωξει κατα καιρους και μου γυρναει το ματι αναποδα!!!!" ήταν πάντως όλα τα λεφτ.....ουπςςςςς λάθος λέξη!
haris_216 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγώ αναφέρθηκα στο ποστ του tigergreg και σε ότι ήταν αυτό που τον έκανε να ποστάρει "απολογούμενος". Τον βλέπω συνέχεια να δίνει (μάλιστα μια φορά είχα πάρει κι εγώ από αυτόν) και είναι μόνιμη η παράκλησή του για άμεση παραλαβή. Αν και μου φαίνεται απολύτως λογικό, ακόμα και παραξενιά να ήταν, είναι ξεκάθαρος από την αρχή. Το θέλεις; Έλα πάρτο από το συγκεκριμένο σημείο μέσα στο συγκεκριμένο χρόνο. Αν δεν αρέσει σε κάποιον, πολύ απλά δεν εκφράζει ενδιαφέρον. 1
washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ...ελπίζω πάντως να μην έμεινες με την εντύπωση ότι "του έκανα έλεγχο" για την "παραξενιά"... Η οποία, είναι ΟΝΤΩΣ τέτοια (εντός εισαγωγικών - και είναι και θεμιτότατη), όχι επειδή "επιθυμεί την άμεση παραλαβή", αλλά επειδή (ΟΣΟ "ξεκάθαρος" κι αν είναι - που ΕΙΝΑΙ αρκετά ξεκάθαρος στα ποστ του) εκείνο το "48ωρο", που τονίζει ΠΑΝΤΑ (σε ΚΑΘΕ περίπτωση δηλαδή), εγώ τουλάχιστον δεν μπορούσα να το καταννοήσω "σε τί αντιστοιχεί" - μια "χιουμοριστική" ερμηνεία, ήταν αυτή που έδωσα : περιμένει του ΕΡΘΟΥΝΕ τα πράγματα που θα χαρίσει...(σαν να, ας πούμε, παραγγέλνει με...σκοπό να χαρίσει...) * Και το..."βαθύτερο κίνητρο" που με ώθησε να του απευθύνω σχετική ερώτηση; Απλή και παντελώς άδολη π ε ρ ι έ ρ γ ε ι α... * ..επίσης ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ την πράισλες συμπληρωματική απάντηση (προφανώς επίσης χιουμοριστική) που έδωσε : "για να μην του θυμίζουν τί ξόδεψε γι' αυτά κάποτε".... 1
ppetr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δινει το 48ωρο, για να μη δεσμευτεί σε καποιον και δε γινει τελικα το ντιλ, στερώντας το από καποιον αλλο που μπορει να το θελει. Ετσι το καταλαβαινω εγω.
tigergreg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δινει το 48ωρο, για να μη δεσμευτεί σε καποιον και δε γινει τελικα το ντιλ, στερώντας το από καποιον αλλο που μπορει να το θελει. Ετσι το καταλαβαινω εγω. Tο ενα ειναι αυτο το αλλο οτι εφοσον το ανεβασα απο την αποθηκη δεν θελω να το βλεπω πανω απο 48 ωρες γατι φουντωνω.... Παρ ολα αυτα καποιοι χρηστες μου λενε οτι ευκαιρουν σαββατοκυριακο οποτε το κραταω παραπανω. υγ. ακομα περιμενω 3 χρηστες απο τον γεναρη.........σπαστικο ε?
deesnider Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ΠΑΛΙΑ ΧΑΡΙΖΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ..... Σιγά το υπερατλαντικό ταξίδι, ρε στριμμένο άντερο! Δεν τού έφταναν όλα του τα βάσανά του άλλου, όλη του η ντροπή που δεν είχε μία, είχε την ανάγκη σου και έψαχνε κινητό-χάρισμα, έπρεπε να τον τρέχεις κιόλας; Εγώ στη θέση σου, όχι μόνο θα τού το πήγαινα στο city, αλλά θα τού το φόρτωνα και με μονάδες. Όμως πού φιλότιμο...
tigergreg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Σιγά το υπερατλαντικό ταξίδι, ρε στριμμένο άντερο! Δεν τού έφταναν όλα του τα βάσανά του άλλου, όλη του η ντροπή που δεν είχε μία, είχε την ανάγκη σου και έψαχνε κινητό-χάρισμα, έπρεπε να τον τρέχεις κιόλας; Εγώ στη θέση σου, όχι μόνο θα τού το πήγαινα στο city, αλλά θα τού το φόρτωνα και με μονάδες. Όμως πού φιλότιμο... Σωστοςςςς!!!!! Ενας αλλος απο κρητη θα μου εστελνε τα 11 ευρω ταχυδρομικα που πληρωσα για να τον εξυπηρετησω.... Εκλεισε χρονος αλλα που.........
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 υγ. ακομα περιμενω 3 χρηστες απο τον γεναρη.........σπαστικο ε? Κι ακόμα δεν τα έδωσες αλλού; Ξαναβάλτα εδώ
tigergreg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Κι ακόμα δεν τα έδωσες αλλού; Ξαναβάλτα εδώ Tαδωσα ηδη. Απλα μετα το πρωτο μηνυμα εξαφανιστηκαν.....
kstgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Παιδιά το αρχαίο λάπτοπ δόθηκε, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Razor_7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Παιδιά το αρχαίο λάπτοπ δόθηκε, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Υπολογιστής Κυθήρων? :lol: 2
kstgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ελπίζω αυτό που έδωσα εγώ να έχει περισσότερες πιθανότητες να λειτουργήσει
pesis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 τροφοδοτικο για ps2 slim θεσσαλινικη. κορδελιο. δεν μπορω να μετακινουμαι πολυ ειμαι εγχειρισμενος. αιτηση εδω οχι pm για δικαια πραγματα. οποιος προλαβει πρωτος. pm μονο για συναντηση.
washcloud Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Tο αλλο οτι εφοσον το ανεβασα απο την αποθηκη δεν θελω να το βλεπω πανω απο 48 ωρες γατι φουντωνω.... ...τελικά μάλον δεν ήταν και τόσο "για την πλάκα" αυτό που είπες αρχικά ε ...στα πιο σοβαρά τώρα, θενκς που μου έλυσες την απορία. Πχ καλώς ή κακώς δεν μπόρεσα να φανταστώ ότι παίζει αρκετά σοβαρός πρακτικός λόγος, όπως διαδικασία "μετακίνηση από αποθήκη / "εντός των ποδιών μου" / ώστε να 'ναι άμεσα διαθέσιμο / και μετά "σκοντάφτω πάνω του" για καιρό επειδή τελικά αυτός που ήταν να 'ρθει, δεν έρχεται"... Από τη στιγμή που το έχεις "σύστημα" και χαρίζεις σωρηδόν, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι καλά κάνεις και θέτεις όρους που έχεις παρατηρήσει ότι χωρίς αυτούς θα βγάλεις κα'ναν καρκίνο. Ίσως αν ήταν διατυπωμένο αλλιώς, πχ "παραλαβή εντός ολίγων ημερών" αυτό που λες, ή "εντός εβδομάδος", να μην μου είχε κινήσει την περιέργεια και να μην είχα ρωτήσει...Να είχα σκεφτεί "ΟΚ, θέλει να τα δώσει γρήγορα να ξεμπερδεύει να μην τα έχει άγχος". Αλλά το πολύ συγκεκριμένο "48 ώρες", με κόλλησε...Και ξέρεις, όχι τίποτ' άλλο, αλλά όπως είπαμε το έχεις σε ΚΑΘΕ ποστ. Πχ τις προάλλες βλέπω ένα σου ποστ, και μετά από κάτι ώρες ή την επόμενη μέρα βλέπω νέο για κάποια άλλη σου προσφορά, και σκέφτομαι : "...άραγε το κάθε αντικείμενο ή έστω όσα περιλαμβάνονται σε κάθε ποστ, να έχουν την δικλείδα 48ώρου;". Δηλαδή ενώ θα μπορούσαν ας πούμε να...δοθούν όλα μαζί εντός 72ώρου πλέον πχ, από τη στιγμή που τα έχεις, υπέθεσα, όλα μαζί στον χώρο σου, συνέχιζα να βλέπω εκείνο το..."infamous" 48ωρo για τα πράγματα του κάθε ποστ...Μη σου πω ότι μου θύμισε και αυτό. Επίσης κάτι που παίζει να χειροτέρεψε το...ταραγμένο μου μυαλό και τις σκέψεις που κάνει το άτιμο από μόνο του, ήταν το ότι όπως ΝΟΜΙΖΩ, κάποιες φορές έχεις τονίσει "μετά πάει κάδο". Πχ κανένας μεγάλος εκτύπωτης φαντάζομαι και γενικά ογκώδες hardware, ίσως σε συνδυασμό με το να είναι αμφίβολης ή και δεδομένης μη-λειτουργικότητας. Και παίζει να το γενίκεψα, ότι δηλαδή "βρέξει-χιονίσει σε 48 ώρες θα φύγουν αυτά που έχω, από τα χέρια μου, ό,τι κι αν είναι αυτά"...Γι' αυτό και τις προάλλες αναρωτιόμουν αν εκείνο το "έφυγε ο επεξεργαστής", που ήταν να δώσεις στον Μουργόλυκο για 'μένα, μήπως και σήμαινε "έφυγε από το παράθυρο"... Καθώς δεν ήξερα αν είχε...προλάβει να πάει σε 'σένα ο Μούργος... Υπολογιστής Κυθήρων? :lol: "...δεν υπάρχουν τα Κύθηρα, Μανώλη..." ...τα ΑΝΤΙκύθηρα όμως, ναι . And that's no pun... αιτηση εδω οχι pm για δικαια πραγματα. οποιος προλαβει πρωτος. pm μονο για συναντηση. ...βεβαίως και είναι δικαίωμα του δωρίζοντα να θέτει όρους για το πώς, πότε, πού κτλ θα χαρίσει. ΟΠΟΙΟΥΣ θέλει. (...κι όποιος θέλει, είτε ακολουθεί και συμμετέχει στην διεκδίκηση, είτε όχι και μένει εκτός. όλα καλά λοιπόν μέχρι εδώ. Όμως,,,,,) ,,,,το "δίκαια πράγματα", παίρνει βέβαια (πολύ) νερό. Πού έγκειται η "μη-δικαιοσύνη των πραγμάτων"; Είτε ΠΜ στείλει κάποιος, είτε δημοσίως ποστάρει, εφ' όσον το κριτήριό σου είναι "η χρονική αίτηση", μια χαρά μπορείς να τσεκάρεις ΚΑΙ το θρεντ ΚΑΙ το inbox σου και να βγάλεις συμπέρασμα για το "ποιός ήταν πρώτος".... Όχι; Το να προτιμάει κάποιος να του στείλουν ΠΜ μόνο για την στιγμή της τελικής συνεννόησης/συνάντησης (και να το δηλώνει), καταννοητό και δεκτό και, και. Η διευκρίνηση περί "δικαίων πραγμάτων" όμως, δεν βλέπω να στέκει... 1
haris_216 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εγώ αντίθετα νομίζω ότι "στέκει". Για την ακρίβεια το έχω κάνει κι εγώ. Στο στυλ "πρώτα ποστ στο νήμα και μετά pm για τα σχετικά". Έχει το νόημα της "διάφανης διαδικασίας" καθώς έχω δει περιτπώσεις κόντρας ότι "εγώ έστειλα πρώτος pm" "ναι αλλά εγώ ποστάρησα στο θέμα πρώτος", κλπ. Και σε τελική ανάλυση το θεωρώ σωστό να φαίνεται και στο νήμα ποιος παίρνει κάτι αφού τελικά υπάρχουν ορισμένοι που σαρώνουν τα πάντα. Και μάλιστα έχω εντοπίσει και 1-2 περιπτώσεις ατόμων που στο καπάκι το βάζουν για πούλημα αυτό που τους χαρίστηκε. Βέβαια αυτό σηκώνει πολύ συζήτηση, αλλά το βρίσκω τουλάχιστον ανήθικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις