Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Σκεπαστή / πίτα κλαμπ. Υπερμπιφτέκι, μπέηκον, πρασινάδα, ντομάτα, ζαμπόν, σως, 2 τόννοι τυρί. Fuck your world:
Praetorianos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Θεικός. Αλλά μας έφτιαξες βραδιάτικα κι έχω μόνο πρασινάδα στο ψυγείο. Παρεπιπτόντως, έχω φτιάξει το ίδιο με κοντοσούβλι, εκεί να δεις πανηγύρια.
Impious Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Θεικός. Αλλά μας έφτιαξες βραδιάτικα κι έχω μόνο πρασινάδα στο ψυγείο. καλα εισαι εσυ...εγω εχω μονο κετσαπ και σταφιδες
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Παρεπιπτόντως, έχω φτιάξει το ίδιο με κοντοσούβλι, εκεί να δεις πανηγύρια. Ωραιότατος θάνατος
traganeus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 αγορασα πριν λιγες μερες ροζ αλατι ιμαλαιων. εχω να πω οτι εχω παθει την πλακα μου και δεν μπορω να φαω αλλο αλατι εκτος απ αυτο κανει κατι το περιεργο στα φαγητα, αλλαζουν ποιοτητα. έκλαψα απλάααααααα
billkost Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Τούφα με το τιραμισού σου γούσταρα κάργα. Τα κυβάκια ήταν καραμέλα; Την κάνατε με τον γνωστό τρόπο που κάνεις στερεοποίηση (gellan gum, ζελατίνη και άμυλο; ) ή είναι κάτι τελείως άλλο; Ρε συ Εύα, το αλάτι Ιμαλαίων το έτρωγα συνέχεια στο Αμέρικα γιατί μου είχαν πει πως δεν ανεβάζει την πίεση όσο το άλλο, αλλά δε μπορώ να πω πως καταλάβαινα διαφορά, και όχι μόνο εγώ, γενικά όσοι έχουν δοκιμάσει, εκτός αν το τρως ωμό σε σαλάτες και σε μικρές μπουκιές που να φαίνεται. Το να λες πως στο μαγείρεμα δίνει άλλη γεύση μου φαίνεται περίεργο ως απίθανο. Λούσιφερ αυτό που έφτιαξες, στο μάτι είναι τελείως χάλια. Δηλαδή μπορώ να βρω άπειρα λάθη, αλλά ΟΚ, σημασία έχει να σου αρέσει εσένα. Τώρα, στη γεύση, είμαι σίγουρος πως είναι ένα Ελληνικό μπιφτέκι, εξαιρετικά ψημένο, σκληρό, ξερό, με λιγωτικά πολύ τυρί, άνοστη ντομάτα (αφού δεν είναι εποχής) και πίτα που κάνει τη γεύση ακόμα πιο θολή. Ναι ναι, είμαι πολύ αυστηρός κριτής, καλά καλά.
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Λούσιφερ αυτό που έφτιαξες, στο μάτι είναι τελείως χάλια. Δηλαδή μπορώ να βρω άπειρα λάθη, αλλά ΟΚ, σημασία έχει να σου αρέσει εσένα. Τώρα, στη γεύση, είμαι σίγουρος πως είναι ένα Ελληνικό μπιφτέκι, εξαιρετικά ψημένο, σκληρό, ξερό, με λιγωτικά πολύ τυρί, άνοστη ντομάτα (αφού δεν είναι εποχής) και πίτα που κάνει τη γεύση ακόμα πιο θολή. Βρες γκόμενο.
evabb Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ρε συ Εύα, το αλάτι Ιμαλαίων το έτρωγα συνέχεια στο Αμέρικα γιατί μου είχαν πει πως δεν ανεβάζει την πίεση όσο το άλλο, αλλά δε μπορώ να πω πως καταλάβαινα διαφορά, και όχι μόνο εγώ, γενικά όσοι έχουν δοκιμάσει, εκτός αν το τρως ωμό σε σαλάτες και σε μικρές μπουκιές που να φαίνεται. Το να λες πως στο μαγείρεμα δίνει άλλη γεύση μου φαίνεται περίεργο ως απίθανο κοιτα η αληθεια ειναι οτι στην σαλατα κανει την μεγαλη διαφορα. εκει δεν καταλαβενεις διαφορα;
slygeo87 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Τι είδους διαφορά δηλαδή; Σοβαρά ρωτάω. Πιάνει καλύτερα; Τι; Το κάνει λύσσα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις