Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεπαστή / πίτα κλαμπ.

 

Υπερμπιφτέκι, μπέηκον, πρασινάδα, ντομάτα, ζαμπόν, σως, 2 τόννοι τυρί.

 

Fuck your world:

 

P1019776.jpg

 

P1019788.jpg

 

P1019793.jpg

 

P1019792.jpg

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θεικός. Αλλά μας έφτιαξες βραδιάτικα κι έχω μόνο πρασινάδα στο ψυγείο.

 

Παρεπιπτόντως, έχω φτιάξει το ίδιο με κοντοσούβλι, εκεί να δεις πανηγύρια.

Δημοσ.

Θεικός. Αλλά μας έφτιαξες βραδιάτικα κι έχω μόνο πρασινάδα στο ψυγείο.

καλα εισαι εσυ...εγω εχω μονο κετσαπ και σταφιδες

Δημοσ.

αγορασα πριν λιγες μερες ροζ αλατι ιμαλαιων. εχω να πω οτι εχω παθει την πλακα μου και δεν μπορω να φαω αλλο αλατι εκτος απ αυτο :wub: κανει κατι το περιεργο στα φαγητα, αλλαζουν ποιοτητα.

 

έκλαψα απλάααααααα

Δημοσ.

Τούφα με το τιραμισού σου γούσταρα κάργα. Τα κυβάκια ήταν καραμέλα; Την κάνατε με τον γνωστό τρόπο που κάνεις στερεοποίηση (gellan gum, ζελατίνη και άμυλο; ) ή είναι κάτι τελείως άλλο;

 

Ρε συ Εύα, το αλάτι Ιμαλαίων το έτρωγα συνέχεια στο Αμέρικα γιατί μου είχαν πει πως δεν ανεβάζει την πίεση όσο το άλλο, αλλά δε μπορώ να πω πως καταλάβαινα διαφορά, και όχι μόνο εγώ, γενικά όσοι έχουν δοκιμάσει, εκτός αν το τρως ωμό σε σαλάτες και σε μικρές μπουκιές που να φαίνεται. Το να λες πως στο μαγείρεμα δίνει άλλη γεύση μου φαίνεται περίεργο ως απίθανο.

 

Λούσιφερ αυτό που έφτιαξες, στο μάτι είναι τελείως χάλια. Δηλαδή μπορώ να βρω άπειρα λάθη, αλλά ΟΚ, σημασία έχει να σου αρέσει εσένα.

Τώρα, στη γεύση, είμαι σίγουρος πως είναι ένα Ελληνικό μπιφτέκι, εξαιρετικά ψημένο, σκληρό, ξερό, με λιγωτικά πολύ τυρί, άνοστη ντομάτα (αφού δεν είναι εποχής) και πίτα που κάνει τη γεύση ακόμα πιο θολή.

 

Ναι ναι, είμαι πολύ αυστηρός κριτής, καλά καλά.

Δημοσ.

Λούσιφερ αυτό που έφτιαξες, στο μάτι είναι τελείως χάλια. Δηλαδή μπορώ να βρω άπειρα λάθη, αλλά ΟΚ, σημασία έχει να σου αρέσει εσένα.

Τώρα, στη γεύση, είμαι σίγουρος πως είναι ένα Ελληνικό μπιφτέκι, εξαιρετικά ψημένο, σκληρό, ξερό, με λιγωτικά πολύ τυρί, άνοστη ντομάτα (αφού δεν είναι εποχής) και πίτα που κάνει τη γεύση ακόμα πιο θολή.

 

Βρες γκόμενο.

Δημοσ.

Ρε συ Εύα, το αλάτι Ιμαλαίων το έτρωγα συνέχεια στο Αμέρικα γιατί μου είχαν πει πως δεν ανεβάζει την πίεση όσο το άλλο, αλλά δε μπορώ να πω πως καταλάβαινα διαφορά, και όχι μόνο εγώ, γενικά όσοι έχουν δοκιμάσει, εκτός αν το τρως ωμό σε σαλάτες και σε μικρές μπουκιές που να φαίνεται. Το να λες πως στο μαγείρεμα δίνει άλλη γεύση μου φαίνεται περίεργο ως απίθανο

 

 

κοιτα η αληθεια ειναι οτι στην σαλατα κανει την μεγαλη διαφορα. εκει δεν καταλαβενεις διαφορα;

Δημοσ.

Τι είδους διαφορά δηλαδή; Σοβαρά ρωτάω. Πιάνει καλύτερα; Τι; Το κάνει λύσσα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...