Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το έψαξα λίγο. Συνιστάται και για κολπικό ντους. Θενξ Εύα, θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.
Ελληνικό μπιφτέκι

 

άνοστη ντομάτα (αφού δεν είναι εποχής)

 

δεν την πιανουν ολοι.

 

Λοιπόν, αν παιχτεί ζήτημα ποτέ σε αυτό το θρεντ, φροντίστε να κάνετε ρηπόρτ γιατί αλλιώς δεν παίζει να 'μαι ξανά μέσα να το δω.

Δημοσ.

Λοιπόν, αν παιχτεί ζήτημα ποτέ σε αυτό το θρεντ, φροντίστε να κάνετε ρηπόρτ γιατί αλλιώς δεν παίζει να 'μαι ξανά μέσα να το δω.

 

εγω δεν εβρισα στην σκεπαστη σου. απλα οταν την ειδα σκεφτηκα οτι με το 1/4 απ αυτη θα τεζαρα απο εκρηξη στομαχου (αν υπαρχει κατι τετοιο)λογο ποσοσητας.

Δημοσ.

εγω δεν εβρισα στην σκεπαστη σου. απλα οταν την ειδα σκεφτηκα οτι με το 1/4 απ αυτη θα τεζαρα απο εκρηξη στομαχου (αν υπαρχει κατι τετοιο)λογο ποσοσητας.

Άλλο αυτό ρε Εύα και άλλο αυτό:

 

Τώρα, στη γεύση, είμαι σίγουρος πως είναι ένα Ελληνικό μπιφτέκι, εξαιρετικά ψημένο, σκληρό, ξερό, με λιγωτικά πολύ τυρί, άνοστη ντομάτα (αφού δεν είναι εποχής) και πίτα που κάνει τη γεύση ακόμα πιο θολή.

Δηλαδή εκτός αν έκανε τελείως πλάκα, είναι τώρα το από πάνω σοβαρή περιγραφή-συμβουλή για σκεπαστή? Για σπιτική γιγαντιαίων διαστάσεων σκεπαστή?

 

Το επόμενο βήμα είναι να ποστάρω φώτο από μια τηγανάρα χοχλιούς μπουμπουριστούς και να μου λένε ότι έβαλα πολύ λάδι και θα βγουν άνοστοι.

Δημοσ.

Άλλο αυτό ρε Εύα και άλλο αυτό:

 

 

Δηλαδή εκτός αν έκανε τελείως πλάκα, είναι τώρα το από πάνω σοβαρή περιγραφή-συμβουλή για σκεπαστή? Για σπιτική γιγαντιαίων διαστάσεων σκεπαστή?

 

Το επόμενο βήμα είναι να ποστάρω φώτο από μια τηγανάρα χοχλιούς μπουμπουριστούς και να μου λένε ότι έβαλα πολύ λάδι και θα βγουν άνοστοι.

 

νομιζω δεν εκανε πλακα. :fear:

Δημοσ.

Τι έγινε ρε σεις παίδες; Δε καταλαβαίνω που κολλήσατε και γιατί έγινε τόσος ντόρος;

 

Αφού ποστάρετε τις φώτο σας σε κοινή θέα, σημαίνει πως δέχεστε κριτική, έτσι δεν είναι; Άρα είστε και προετοιμασμένοι για κακές κριτικές, που είναι το κακό; Άλλωστε, αφού σας άρεσε το φαγητό, τι σας νοιάζει τι είπε ο άλλος;

 

Δε σε καταλαβαίνω Λούσιφερ, τι πρόβλημα έχεις εσύ αν εμένα δε μου άρεσε το φαγητό όπως το έφτιαξες; Γιατί είναι κακό αυτό που έκανα και θύμωσες; Θες μόνο να σου λένε πως αυτό που έκανες είναι γαμάτο.

 

Εύα, πράγματι, όπως έγραψα, το αλάτι Ιμαλαίων το καταλαβαίνεις μόνο ωμό, εσύ όμως, έχω την εντύπωση πως έγραψες για μαγειρευτό. Εκεί είναι η ένστασή μου και αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη.

Δημοσ.

νομίζω ότι, απλά, όπως εσύ κριτικάρεις το δημιούργημα του Λούσιφερ ως τραγικό, έτσι και ο Λούσιφερ (και όχι μόνο αυτός) κριτικάρει την κριτική σου ως τραγική. Περιμένεις να σου πούνε όλοι ότι η κριτική σου είναι γαμάτη;

Δημοσ.

Εγώ έδινα τα πάντα να είχα μισή πίτα απο του lucifer παρά κάτι γκουρμέ με αλάτι ιμαλαΐων. (παραμένει ακόμα αστείο, γιατί παίζει να το είχα πει στην τύχη μια φορά που κορόιδευα για τα αλάτια)

Δημοσ.

Τι έγινε ρε σεις παίδες;

Ώπα πσηλε, για κατσκαλα. Τι νταηλίκια ειναυτά;; [έχω στραβώσει και λαιμό τώρα που τα γράφω.]

Δημοσ.

Αρχίσαμε με τα αλατια πάλι. Άντε και μια για την θερμική συμπεριφορά του χαλκού να στανιαρουμε.

 

Τεσπα αν και είμαι σκατα ας βάλω το βραδυνο μου εδώ και 3 βδομάδες περίπου:

Φρυγανιζουμε 2 φέτες ψωμί του τοστ

Έχουμε ανάψει το γκριλ

Βουτυρωνουμε το ψωμί και βάζουμε μερικές σταγόνες worchestire sauce, και απο πάνω βάζουμε αρκετες λεπτές φέτες τυρί που λιωνει καλά (cheddar Gouda Edam κασερι κλπ) και το χωνουμε κατω απο το γκριλ

 

Προσέχουμε να το βγάλουμε όταν θα έχει λιωσει όλο το τυρί και να μην το αφήσουμε πολυ ώρα απο κατω ώστε να μην αλλάξει υφή το τυρί.

 

Cheese on toast done

 

Sent from my iPhone using Insomnia

 

εγω δεν εβρισα στην σκεπαστη σου. απλα οταν την ειδα σκεφτηκα οτι με το 1/4 απ αυτη θα τεζαρα απο εκρηξη στομαχου (αν υπαρχει κατι τετοιο)λογο ποσοσητας.

eat-till-you-hate-yourself.jpg

Δημοσ.

ω ρε Τουφ, αυτό μας το έφκιανε μικρούς ο πατέρας ναουμ, στο χωριό, στον φούρνο της ξυλόσομπας. Ψωμί χωριάτικο ζυμωτό, λίγο με ένα αλουμινόχαρτο πάνω στην σόμπα να ψηθεί, βούτυρο/κασέρι (καμιά φορά έβαζε και λεπτή φέτα ντομάτα), και μετά στον φούρνο. Δεν έβαζε βέβαια αυτό το worchestire sauce. Γιατί διάλο ψήνει τόσο γαμάτα η ξυλόσομπα;

 

Τελικά ήταν τίγκα γκουρμεδιάρης ο πατέρας και δεν το ήξερε :mrgreen:

Δημοσ.

νομίζω ότι, απλά, όπως εσύ κριτικάρεις το δημιούργημα του Λούσιφερ ως τραγικό, έτσι και ο Λούσιφερ (και όχι μόνο αυτός) κριτικάρει την κριτική σου ως τραγική. Περιμένεις να σου πούνε όλοι ότι η κριτική σου είναι γαμάτη;

Κάνεις λάθος.

 

Δε με πειράζει να κριτικάρει την κριτική μου, αλλά δεν είπα αυτό, δε διάβασες καν τι έγραψα. Λάθος.

 

Ο τύπος ΘΥΜΩΣΕ που έκανα κακή κριτική, άλλο το να κριτικάρει την κριτική μου και άλλο να θυμώσει για την κριτική μου.

 

Κατάλαβες τώρα; Δε μπορώ να το εξηγήσω πιο εύκολα.

 

Και στο κάτω κάτω, δε δίνω δεκάρα αν δε του άρεσε η κριτική μου, ας την κριτικάρει όσο θέλει, σιγά μη παρεξηγηθώ, τι είμαι; Λούσιφερ;

Δημοσ.

ω ρε Τουφ, αυτό μας το έφκιανε μικρούς ο πατέρας ναουμ, στο χωριό, στον φούρνο της ξυλόσομπας. Ψωμί χωριάτικο ζυμωτό, λίγο με ένα αλουμινόχαρτο πάνω στην σόμπα να ψηθεί, βούτυρο/κασέρι (καμιά φορά έβαζε και λεπτή φέτα ντομάτα), και μετά στον φούρνο. Δεν έβαζε βέβαια αυτό το worchestire sauce. Γιατί διάλο ψήνει τόσο γαμάτα η ξυλόσομπα;

 

Τελικά ήταν τίγκα γκουρμεδιάρης ο πατέρας και δεν το ήξερε :mrgreen:

ποια γκουρμεδια ρε θειο!

Η σαλτσα αυτη ειναι βασισμενη στην αντζουγια, και κανανε κατι παρομοιο στην αρχαια ελλαδα (γαρος). Τα μαγαζια εχουν και εκει 100%, παρε την επομενη φορα που θα πας.

Δημοσ.

γιατί ρε φίλε, δεν είναι γκουρμεδιά;

 

Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει ο όρος, αλλά για μένα γκουρμέ είναι αυτό που είναι φτιαγμένο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όχι ψωμί ότι νάναι, αλλά καλό ψωμί, φρέσκο ζεστό από τον φούρνο. Όχι βούτυρο βιτάμ, αλλά βούτυρο βούτυρο. Όχι ντομάτα ότι νάναι, αλλά καλά διαλεγμένη ντομάτα. Δεν είναι απαραίτητα χαβιάρια και εξωτικά πανάκριβα μυρωδικά ξερωγώ. Και αλάτι Ιμαλαΐων :P

 

 

Θα το ψάξω αυτό που λες, αλλά πώς διάλο το ζητάνε στην ελλάντα; "Μήπως έχετε worchestire sauce;"

 

 

 

 

 

 

α, και θείο να σε πουν τα ανήψια σου ε. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...