leftermann Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Τι ρε; Ο πάγκος είναι κρεμ με καφετί νερά. Οι ψηφίδες στον τοίχο είναι κόκκινες. Μόνο το πιάτο έχει ροζουλί λουλουδάκια και λαχανί γρασίδι. Τι ήθελες να έχει, μαύρα; Θα με βγάλεις και Άλεξζζζ σε λίγο.
traganeus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μακαρόνια με κιμά σε σαλατιέρα. LIKE A BOSS!!!
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 έβα πως το έφτιαξες; ζόρικο φαίνεται. οντως ηταν ζορικο. μια σκαλα λιγοτερο ζορικο απο τον μουσακα. μια περιγραφη στα γρηγορα και κανονικη συνταγη αυριο. εχει μεσα πρασο, κολοκυθι, πατατα, λιγη κιτρινι πιπερια και τσιλι για την σαλτσα ντοματας και την μπεσαμελ και τα λαζανια φυσικα. τα λαχανικα τα τσιγαρισα αλλα μπορουν να γινουν και βραστα για πιο ελαφρυ. τα λαζανια μπαινουν αψητα εκτος απο την στρωση κατω κατω. θελει βρασιμο πρωτα γτ αλλιως δεν ψηνεται, τουλαχιστον οχι στον δικο μου φουρνο.
Toufas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ψηστα την επομενη φορα τα λαχανικα θα ειναι πολυ πιο νοστιμα! Τραγανεους εισαι μικρος ρε φιλε! το γευμα ενος φιλου μου:
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ψηστα την επομενη φορα τα λαχανικα θα ειναι πολυ πιο νοστιμα! σωστο κι αυτο. στον φουνο μεσα σε λαδοκολα;
Toufas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ναι, λαδωσε τα λιγο αλατι πιπερι και στον φουρνο
traganeus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ρε αυτός ένα πακέτο ολόκληρο έβαλε? Εγώ έχω καταφέρει μεχρι 3/4 του πακέτου να φάω με την μια.....
dynamikhgynaika Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Κάποτε ο κόσμος έψαχνε φαγητά υποκατάστατα του s.χ Τώρα κάνει s.x ως υποκατάστατο του φαγητού
Xorxhs! Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Αγορασα φριτεζα για τηγανητες πατατες και θα ηθελα να μου πειτε: 1) Τι λάδι να χρησιμοποιησω οικονομικο/νοστιμο εχοντας υποψη οτι πρεπει καθε φορα να γεμιζω τη φριτεζα με 3 λιτρα. ( καλαμποκελαιο,ηλιελαιο...? ) 2) Το ίδιο λάδι μεχρι πόσες φορές μπορω να το χρησιμοποιω για τηγανισμα και υπο ποιες συνθηκες πρέπει να αποθηκευεται για μελλοντική χρησιμοποιηση του?
panosno1com Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 θα ζητησω και εγω την συμβολη και συμβουλη των πιο έμπειρων , θα ηθελα να φτιαξω ζύμη πίτσας . κάποια pro tips ; καποιες συμβουλες; και οχι μονο ως προς ζυμη αλλα και ως προς υλικά που θα μπουν στη πιτσα. Σας ευχαριστω! (εχω ξαναφτιαξει καμια δεκαρια φορες απλα θα ηθελα να μαθω καποιο κολπακι ή να δω καποια συμβουλη απο πιο εμπειρους! )
panosno1com Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 σ ευχαριστω, απο το http://foodwishes.bl...ough-remix.html βρηκα και τη συνταγη: 2 oz whole wheat flour 16 oz all-purpose flour *about 4 cups total 1/4 tsp dry active yeast 1 1/4 tsp salt 1/4 tsp sugar 2 tbsps olive oil 1 1/2 cups warm water, if possible, use bottled water as chlorinated water can retard the yeast growth cornmeal as needed Note: Rising times will vary based on the temperature. It should probably go at least 14 hours to develop enough gluten, but could take as long as 24 hours to double in size. παρόλα αυτα θελει απο 14 μεχρι 24 ωρες για να φουσκωσει!!! Και το λεω αυτο γιατι υποθετω πως δε μπορω με τη παρουσα συνταγη να κανω κατι αλλο,εκτος κ αν μου δειχνεις το βιντεο ως προς τη τεχνικη! Αλλιως δεν μου ειναι ευκολα εφικτο να φτιαξω ζυμη απ τη προηγουμενη μερα,λογω χρονου,γι αυτο θελω να ασχοληθω πχ ενα συγκεκριμενο απογευμα ενα 2-3ωρο ας πουμε κι να φτιαξω για ...βραδυ! Σ ευχαριστω παντως!
Chrisxxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Κάνε την ιδια συνταγή αλλά βάλε ενα ολοκληρο φακελάκι ξερή μαγια ή καλύτερα τα 3/4 αυτου και θα φουσκώσει σε 30'. Επίσης η παραπανω συνταγη φτιαχνει 2-3 πίτσες οποτε κανε τη μιση.
billkost Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Αγορασα φριτεζα για τηγανητες πατατες και θα ηθελα να μου πειτε: 1) Τι λάδι να χρησιμοποιησω οικονομικο/νοστιμο εχοντας υποψη οτι πρεπει καθε φορα να γεμιζω τη φριτεζα με 3 λιτρα. ( καλαμποκελαιο,ηλιελαιο...? ) 2) Το ίδιο λάδι μεχρι πόσες φορές μπορω να το χρησιμοποιω για τηγανισμα και υπο ποιες συνθηκες πρέπει να αποθηκευεται για μελλοντική χρησιμοποιηση του? 1. Και τα δυο δεν έχουν θέμα ως προς τη μυρωδιά. Επίσης, μπορείς να βάλεις λίπος πάπιας που θα δώσει δυο σκάλες γεύσεις παραπάνω σε ότι φτιάξεις. 2. Το φιλτράρεις πολύ καλά, ίσως μέσα από τα φίλτρα του καφέ αφού κρυώσει. Αν το χρησιμοποιείς πάνω από τους 220, μόνο μια φορά, αν τηγανίζεις από 200 ως 220, μέχρι και 3-4 φορές, ανάλογα με το πόσο καθαρό φαίνεται στο μάτι. Δε πρέπει να μυρίζει άσχημα. Καλή επιτυχία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις