alfeios Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, spartak1 είπε Εννοεί να στείλει έμβασμα απο λογαριασμο WD στο paypal Αυτό κατάλαβα κι εγώ. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υποθέτω ότι θα έχει τη συνήθη χρέωση αποστολής ηλεκτρονικού εμβασματος σε χώρα Ευρω
toyotats Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Καλησπερα παιδια. θελω να ρωτησο κατι αν γνωριζει καπιος να μου απαντηση. Εχω πουλησει καπια πραγματα στο ebay , τα λεφτα μπηκαν κανονικα στο balance του paypal. Αυτα τωρα νομιζω οτι τα βλεπει σε δολαρια σωστα? αυτα αν τα κανω withdraw στο λογαριασμο της τραπεζας μου θα μου χρεωσουν μονο το κλασσικο 3 ευρω του εμβασματος? η θα εχω καπια επιπλεον χρεωσει λογο οτι ειναι δολαρια?
spartak1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 50 λεπτά πριν, toyotats είπε Καλησπερα παιδια. θελω να ρωτησο κατι αν γνωριζει καπιος να μου απαντηση. Εχω πουλησει καπια πραγματα στο ebay , τα λεφτα μπηκαν κανονικα στο balance του paypal. Αυτα τωρα νομιζω οτι τα βλεπει σε δολαρια σωστα? αυτα αν τα κανω withdraw στο λογαριασμο της τραπεζας μου θα μου χρεωσουν μονο το κλασσικο 3 ευρω του εμβασματος? η θα εχω καπια επιπλεον χρεωσει λογο οτι ειναι δολαρια? To paypal θα τα μετατρέψει σε ευρω με τη δική του ασυμφορη ισοτιμία και μετά θα τα στείλει. Θα χασεις και από εκεί κάποια χρήματα
Lexus Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, spartak1 είπε To paypal θα τα μετατρέψει σε ευρω με τη δική του ασυμφορη ισοτιμία και μετά θα τα στείλει. Θα χασεις και από εκεί κάποια χρήματα Εγω πχ τωρα βλεπω στο balance του paypal το συνολικο ποσο σε ευρω και απο κατω 50 ευρω και 50 δολαρια, οταν θα κανω withdraw στην τραπεζα θα μου βαλει το συνολικο ποσο που αναγραφει σε ευρω στο balance σωστα;
toyotats Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, spartak1 είπε To paypal θα τα μετατρέψει σε ευρω με τη δική του ασυμφορη ισοτιμία και μετά θα τα στείλει. Θα χασεις και από εκεί κάποια χρήματα Το θεμα ειναι στο balance γραφει το συνολικο ποσο σε ευρω , αυτο ειναι βαση με την ισοτιμια του paypal ετσι δεν ειναι;
aporia11 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Καλησπερα παιδια.Θελω να αγορασω κατι μεσω ebay απο την Αγγλια που κανει 46 pounds,δηλαδη 53.5 ευρω.Ομως οταν παω να κανω την αγορα μεσω paypal μου αλλαζει την αξια συναλλαγματος και μου βγαινει 56.5 ευρω αντι για 53.50.Ειδα οτι μπορεις να το αλλαξεις αυτο αλλα δεν ξερω πως.Μπαινω στην paypal σε αυτο το σημειο αλλα που παω μετα;
moutsa Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, aporia11 είπε Καλησπερα παιδια.Θελω να αγορασω κατι μεσω ebay απο την Αγγλια που κανει 46 pounds,δηλαδη 53.5 ευρω.Ομως οταν παω να κανω την αγορα μεσω paypal μου αλλαζει την αξια συναλλαγματος και μου βγαινει 56.5 ευρω αντι για 53.50.Ειδα οτι μπορεις να το αλλαξεις αυτο αλλα δεν ξερω πως.Μπαινω στην paypal σε αυτο το σημειο αλλα που παω μετα; https://www.paypal.com/en/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub
aporia11 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 9/4/2019 στις 12:09 ΜΜ, moutsa είπε https://www.paypal.com/en/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub Επειδη ειμαι τερμα ασχετος με το θεμα της paypal,μπορεις να μου πεις τι παταω μετα? Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από aporia11
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Σε περίπτωση που ανοίξω dispute για προβληματικό προϊόν και η απόφαση είναι υπέρ μου, ο πωλητής θα πρέπει να πληρώσει και τα έξοδα αποστολής που είχα καταβάλλει για την αρχική αποστολή του προϊόντος;
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Σε περίπτωση που ανοίξω dispute για προβληματικό προϊόν και η απόφαση είναι υπέρ μου, ο πωλητής θα πρέπει να πληρώσει και τα έξοδα αποστολής που είχα καταβάλλει για την αρχική αποστολή του προϊόντος; Σε περίπτωση που δικαιωθείς επιστρέφει ακριβώς το ποσό που είχες πληρώσει μέσω PayPal Αν μέσα στο ποσό αυτό ήταν και τα μεταφορικά τότε ναι στα επιστρέφει 1 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Τελικά δεν κρίθηκε υπέρ μου το αίτημα, μου απάντησαν την επόμενη κιόλας μέρα από το paypal οτι ο πωλητής τεκμηρίωσε πως το προϊόν περιγραφόταν σωστά στο ebay.... Στο μεταξύ αναζητώ αν υπάρχει αυτούσια η αγγελία όπως ήταν όταν αγόρασα το προϊόν αλλά μου εμφανίζει οτι έχει λήξει και αποσύρθηκε από την λίστα, θέλω να ξανακοιτάξω το description που είχανε δώσει αν και το είχα διαβάσει 100 φορές τότε.
aporia11 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Παιδια βοηθηστε και εμενα με το προβλημα που προανεφερα γιατι θελω να αγορασω κατι ακριβο απο Αγγλια και πρεπει να δωσω εξτρα νταβατζιλικι στις τραπεζες 6 ευρω απο το πουθενα!
NikosKallithea Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, aporia11 είπε Παιδια βοηθηστε και εμενα με το προβλημα που προανεφερα γιατι θελω να αγορασω κατι ακριβο απο Αγγλια και πρεπει να δωσω εξτρα νταβατζιλικι στις τραπεζες 6 ευρω απο το πουθενα! Δεν σου απαντάμε Γιατί γράφεις κάτι για Paysafe τι ακριβώς είναι αυτό;
aporia11 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν σου απαντάμε Γιατί γράφεις κάτι για Paysafe τι ακριβώς είναι αυτό; Εχεις δικιο,ειχε κολλησει το μυαλο μου,paypal ηθελα να γραψω.Στην σελιδα 370 κατω κατω γραφω το προβλημα που εχω,εχω και φωτογραφια.Ακομα να βρω λυση δυστηχως....
NikosKallithea Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε μπορούμε να το γυρίσουμε στο παλιό theme? Οχι Στις 9/4/2019 στις 12:09 ΜΜ, moutsa είπε https://www.paypal.com/en/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub Στις 9/4/2019 στις 9:56 ΜΜ, aporia11 είπε Επειδη ειμαι τερμα ασχετος με το θεμα της paypal,μπορεις να μου πεις τι παταω μετα? Πατας το λινκ που σου εδωσαν, μετα πατας "Conversion Options" και μετα επιλεγείς "Conversion Options" και μετα κάνεις "Submit". Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από NikosKallithea
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα