Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 σχετικά με την νέα καρτα από alpha bank Σε μία prepaid με pin έπρεπε να ενεργοποιήσω το pin στο ATM αλλιώς δεν
Doubt Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Με βάση τις οδηγίες που αναφέρει το ίδιο το paypal έκανα remove card και δοκιμάζω τώρα να ξανά εισάγω τη νέα αλλά δεν την δέχεται μου κάνει decline card. Δοκίμασε πάλι αύριο. 3 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Fan fact: Το ξέρετε ότι για κάθε ενεργοποίηση κάρτας σας χρεώνουν 5 ευρώ? Spoiler
asdfnikos Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Απλά στείλε Μαιλ μην προσπαθεις απο το τηλέφωνο αφου δεν λειτουργεί
Mr_Terror Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Κανε αυτο που λενε αλλιως ξαναδοκιμαζεις σε 72 ωρες.Τωρα γιατι οχι απο τον Google chrome αυτοι ξερουν αλλα μη κολλας σε αυτο.Το ζητημα ειναι να περαστει η καρτα σου.Μολις περαστει χρησιμοποιησε και τον Google chrome να μπαινεις στο paypal σου.
Mr_Terror Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ισως εχει φαει καποιο σκαλωμα η καρτα σου στο συστημα τους.Και να χρειαζεται 72 ωρες το συστημα για να ξανακανει το verification.Οπως σου ειπα και την αλλη φορα αν κανεις update την καρτα και οχι αφαιρεση και προσθηκη νεας καρτας,δεν θα χρειαστει το verification code.2 καρτες περασα προσφατα πειραιως/αλφα κανοντας update τα στοιχεια και δεν ζητηθηκε μετα ο verification code. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από Mr_Terror
Mr_Terror Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Αν φτιαξουν το θεμα με την καρτα σου και κανεις update τα στοιχεια της καρτας δεν χρειαζεται να περιμενεις μερες για τον κωδικο.Αυτο θελω να σου εξηγησω.Οπως και να εχει οτι ηταν να κανεις απο μερια σου εχει γινει.Υπομονη τωρα να λυθει το θεμα απο την πλευρα του paypal.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Κάτι άλλο τώρα. Κανονικά από τη στιγμή που εισήγαγα την κάρτα και δεν έχω κάνει επαλήθευση δεν θα έπρεπε κάπου να μου έχει να εισάγω τον κωδικό επαλήθευσης? Ή για να εμφανιστεί αυτό το κουμπί πρέπει να περιμένω 1-2 μέρες? Δεν μιλάω για την τράπεζα έτσι. Καρτες που απλα ανανεώνονται δεν χρειάζεται επαλήθευση. 1
Doubt Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Φίλε χαλάρωσε λίγο. Ο κόσμος έχει πιο σοβαρά προβλήματα από το paypal. 1
stavros750 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Κάτι άλλο τώρα. Κανονικά από τη στιγμή που εισήγαγα την κάρτα και δεν έχω κάνει επαλήθευση δεν θα έπρεπε κάπου να μου έχει να εισάγω τον κωδικό επαλήθευσης? Ή για να εμφανιστεί αυτό το κουμπί πρέπει να περιμένω 1-2 μέρες? Δεν μιλάω για την τράπεζα έτσι. Μιας και πρόσθεσα χθες την Revolut κάρτα μου (την ψηφιακή της μορφή) στην PayPal, μου είχε δυνατότητα προσθήκης του κωδικού επαλήθευσης στο δευτερόλεπτο. Μιας και η κίνηση φάνηκε αμέσως στην Revolut, η διαδικασία επαλήθευσης δεν μου πήρε πάνω από 1 λεπτό. Προσωπικά την διαδικασία την έκανα μέσω του PC μου. 1
ServerStationF1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Καλημέρα έχω κάνει αγορά από Bangood είναι η πρώτη μου αγορά έχουν περάσει 30 ημέρες από τότε και βάζοντας το tracking number για να δω που βρίσκεται μου βγάζει αυτό : The item is pre-advised to PostNL Ξέρει κανείς τι σημαίνει ; και σε πόσες ημέρες πρέπει να τους στείλω μήνυμα ότι δεν μου έρχεται τι περιθώριο έχω ;
stefanidisg Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 31 λεπτά πριν, ServerStationF1 είπε Καλημέρα έχω κάνει αγορά από Bangood είναι η πρώτη μου αγορά έχουν περάσει 30 ημέρες από τότε και βάζοντας το tracking number για να δω που βρίσκεται μου βγάζει αυτό : The item is pre-advised to PostNL Ξέρει κανείς τι σημαίνει ; και σε πόσες ημέρες πρέπει να τους στείλω μήνυμα ότι δεν μου έρχεται τι περιθώριο έχω ; Απλά περιμένεις, έχουν αυξηθεί οι χρόνοι για refund, εδώ βρίσκεται στην διαδικασία περίπου εκτελωνισμου στην Ολλανδία.
Doubt Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, ServerStationF1 είπε The item is pre-advised to PostNL Αν θυμάμαι καλώς, σημαίνει πως απλά έχει ενημερωθεί το postNL πως "έρχεται" δέμα.
spartak1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, ServerStationF1 είπε Καλημέρα έχω κάνει αγορά από Bangood είναι η πρώτη μου αγορά έχουν περάσει 30 ημέρες από τότε και βάζοντας το tracking number για να δω που βρίσκεται μου βγάζει αυτό : The item is pre-advised to PostNL Ξέρει κανείς τι σημαίνει ; και σε πόσες ημέρες πρέπει να τους στείλω μήνυμα ότι δεν μου έρχεται τι περιθώριο έχω ; Kαι να στείλεις μήνυμα θα σου πουν να περιμένεις. Υπάρχει γενική καθυστέρηση με τα ταχυδρομεία. Ενα δικό μου έκανε 45 μέρες για να έρθει μέσω Ολλανδίας.
ServerStationF1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Ευχαριστώ παιδιά οπότε θα περιμένω να δω τι παίζει
stefanidisg Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Μιας και πλέον οι παλιές 60 νομίζω μέρες γίνανε πλέον 90 εσείς μετά από πόσες μέρες πιστεύεται είναι καλό να ανοίγεις ένα claim για refund; Λογικά 90 μέρες αν δεν παραλάβεις, ανοίγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα