MoviemakerGr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Καλησπερα Ερώτηση αν κάποιος ξέρει.. Μου έστειλε η γυναίκα μου κάποια χρήματα απο το δικο της Pay pal λογαριασμό,στον δικό μου.. Ενω τα χρήματα φανηκαν δεν τα ενσωματώνει στο balance μου και γενικά δεν με αφηνει ουτε να τα στείλω πισω γιατι λέει δεν εχω υπόλοιπο στον λογαριασμο μου.. Ξερουμε κατι ?
vdanasto Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Καλησπερα Ερώτηση αν κάποιος ξέρει.. Μου έστειλε η γυναίκα μου κάποια χρήματα απο το δικο της Pay pal λογαριασμό,στον δικό μου.. Ενω τα χρήματα φανηκαν δεν τα ενσωματώνει στο balance μου και γενικά δεν με αφηνει ουτε να τα στείλω πισω γιατι λέει δεν εχω υπόλοιπο στον λογαριασμο μου.. Ξερουμε κατι ? Απ'όσο γνωρίζω, τα χρήματα που σου στέλνουν επιστρέφουν στην κάρτα ή στον τραπεζικό λογαριασμό που έχεις δηλωμένο στο paypal. Δεν μένουν στο balance. Απλά χρειάζονται 2-3 ημέρες για να φανούν, δεν γίνεται άμεσα. 1 1
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, vdanasto είπε Απ'όσο γνωρίζω, τα χρήματα που σου στέλνουν επιστρέφουν στην κάρτα ή στον τραπεζικό λογαριασμό που έχεις δηλωμένο στο paypal. Δεν μένουν στο balance. Απλά χρειάζονται 2-3 ημέρες για να φανούν, δεν γίνεται άμεσα. Δυστυχώς δεν είναι αυτο γιατί όσες φορες μου έχουν στείλει χρήματα άμεσα έχουν ενσωματωθεί στο balance.. Ευχαριστώ πάντως..
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, MoviemakerGr είπε Δυστυχώς δεν είναι αυτο γιατί όσες φορες μου έχουν στείλει χρήματα άμεσα έχουν ενσωματωθεί στο balance.. Ευχαριστώ πάντως.. Πως στα έστειλε;Friends and family ή pay for goods κλπ? 1
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πως στα έστειλε;Friends and family ή pay for goods κλπ? Πάντα friends and family για να μην έχουμε και χρεώσεις λες να εκανε λάθος ?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε Πάντα friends and family για να μην έχουμε και χρεώσεις λες να εκανε λάθος ? Έκανε σίγουρα λάθος. ...και ναι τα χρήματα μένουν στο balance. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Έκανε σίγουρα λάθος. ...και ναι τα χρήματα μένουν στο balance. Επιμένει ότι το πρόσεξε..
stefanidisg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε Πάντα friends and family για να μην έχουμε και χρεώσεις λες να εκανε λάθος ? Με friends and family έχει χρεώσεις. Με pay for good δεν έχει χρέωση γιατί χρεώνεται το μαγαζί.
Doubt Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Με friends and family έχει χρεώσεις. Με pay for good δεν έχει χρέωση γιατί χρεώνεται το μαγαζί. Αν ισχύει αυτό, χίλιες φορές Ρέβολουτ.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Με friends and family έχει χρεώσεις. Με pay for good δεν έχει χρέωση γιατί χρεώνεται το μαγαζί. δεν έχει χρεώσεις με friends and family. 2 1
stefanidisg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε δεν έχει χρεώσεις με friends and family. Και αυτό τι είναι το fees .
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Και αυτό τι είναι το fees . Το στέλνεις από κάρτα και όχι από balance. ισως γι'αυτο. Any Way .. το θεμα μας ειναι γιατι ενω μου τα δείχνει στον λογαριασμο μου δεν τα έχει στο balance ωστε να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από MoviemakerGr
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Και αυτό τι είναι το fees . Δεν ξερω γιατί σου το βγάζει.Σε εμένα σε 3 "φίλους" που εχω στείλει δεν έχει χρεώσει τίποτα. Μαλιστα μου γράφει free when paying in euro within the EU 1 λεπτό πριν, MoviemakerGr είπε Το στέλνεις από κάρτα και όχι από balance. Any Way .. το θεμα μας ειναι γιατι ενω μου τα δείχνει στον λογαριασμο μου δεν τα έχει στο balance ωστε να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.. ουτε αυτό φταίει,δεν εχω ποτέ balance,μου τραβάει απο κάρτα.
EV07 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Καποιος αν μπορεί να βοηθήσει ρε παιδιά.. Εφτιαξα account στο PP προσφατα και κανοντας μια πώληση ιδιωτική δέχθηκα τα χρήματα της πληρωμής (ο αγοραστής πλήρωσε για αγαθά και υπηρεσίες). Σχεδόν αμεσα το Paypal περιόρισε τον λογαριασμό μου ζητώντας μου αποδεικτικά (ταυτοτητα,αποδεικτικο αποστολης προιόντος).Εστειλα σκαναρισμένη σε pdf την αστυνομική μου ταυτότητα και σήμερα ενημέρωσα και τα στοιχεία αποστολής ανεβάζοντας το tracking number Ελαβα πριν λιγο μηνυμα οτι η αστυνομική μου ταυτότητα απερρίφθη!!Ειναι δυνατόν?? Εκανα μολις και δευτερη προσπαθεια στελνοντας αυτη τη φορα αντίγραφο του διπλωματος οδηγησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα