Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τραγικοί είμαστε εμεις σαν κρατος που εχουμε ακομα ταυτότητες απο το 1800

Καλά άστο μαν,αν κρίνω κι απ'τη προηγουμενη απαντηση σου,για σένα φταίνε όλοι οι άλλοι (χρήστες,πωλητές,κρατος) πλην του PayPal.

Απ τη στιγμή που παρέχουν υπηρεσία Ελλάδα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μεταφράζουν εν προκειμένω τα έγγραφα που ζητούν.

Επεξ/σία από EV07
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ασχετος εδω,απορια,εχω μια paypal κομπλαρισμενη με την εθνικη,προσφατα κερδισα ενα ποσο γυρω στα 300 ευρω σε εταιρεια στοιχηματικη  και τα εβαλα σαν αναληψη στον λογαριασμο paypal,οχι στην τραπεζα,εαν αγορασω τωρα ενα smartphone απο ενα καταστημα και πληρωσω με paypal αυτα τα χρηματα γενικα ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ?πως λειτουργει αφου δεν περνανε απο καποια τραπεζα?δεν ρωταω για συγκεκριμενο λογο απλα μου γεννηθηκε η απορια

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

καλησπερα παιδια ασχετος εδω,απορια,εχω μια paypal κομπλαρισμενη με την εθνικη,προσφατα κερδισα ενα ποσο γυρω στα 300 ευρω σε εταιρεια στοιχηματικη  και τα εβαλα σαν αναληψη στον λογαριασμο paypal,οχι στην τραπεζα,εαν αγορασω τωρα ενα smartphone απο ενα καταστημα και πληρωσω με paypal αυτα τα χρηματα γενικα ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ?πως λειτουργει αφου δεν περνανε απο καποια τραπεζα?δεν ρωταω για συγκεκριμενο λογο απλα μου γεννηθηκε η απορια

Tι εννοείς φαίνονται ;Κανονικά πληρώνεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Οχι δεν φαίνονται στην εφορεία, αλλα κινδυνευεις να σου μπλοκαρει το λογαριασμό σου το ππ και να χάσεις οτι εχεις μέσα.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Οχι δεν φαίνονται στην εφορεία, αλλα κινδυνευεις να σου μπλοκαρει το λογαριασμό σου το ππ και να χάσεις οτι εχεις μέσα.

Γιατι ειναι παρανομο??

να τα στειλω στην τραπεζα αν ειναι

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Γιατι ειναι παρανομο??

να τα στειλω στην τραπεζα αν ειναι

Για το αν ειναι ή οχι παράνομο και μως μπορεις να εισαι νόμιμος ρωτα το ππ.

Αν τα στειλεις στην τραπεζα και αν αυτα ειναι ή όχι παράνομα και αν πρέπει ή όχι να τα δηλώσεις στην εφορεία ρωτά την εφορεια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα , ενώ τόσα χρόνια οι επιστροφές χρημάτων απο paypal σε τράπεζα δεν είχαν κάποια χρέωση , ξαφνικά παρατήρησα ότι χρεώθηκα για 2 επιστροφές πάνω από 50 ευρώ 3,5 ευρώ για την επιστροφή στην τράπεζα μου. Ωστόσο για συναλλαγή κάτω των 20 ευρώ δεν υπήρχε χρέωση.
Γνωρίζει κανείς γιατί συνέβη αυτό? Υπάρχει περίπτωση να τα γλιτώσω σε μελλοντικές επιστροφές? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SpEcTer είπε

Καλησπέρα , ενώ τόσα χρόνια οι επιστροφές χρημάτων απο paypal σε τράπεζα δεν είχαν κάποια χρέωση , ξαφνικά παρατήρησα ότι χρεώθηκα για 2 επιστροφές πάνω από 50 ευρώ 3,5 ευρώ για την επιστροφή στην τράπεζα μου. Ωστόσο για συναλλαγή κάτω των 20 ευρώ δεν υπήρχε χρέωση.
Γνωρίζει κανείς γιατί συνέβη αυτό? Υπάρχει περίπτωση να τα γλιτώσω σε μελλοντικές επιστροφές? 

Μάλλον για μεταφορά χρημάτων απο το ππ στην τράπεζα μιλας, οχι επιστροφές.

Αυτη η χρέωση ισχύει εδώ και χρόνια απο πλευράς ελλ τραπεζών 

• Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μάλλον για μεταφορά χρημάτων απο το ππ στην τράπεζα μιλας, οχι επιστροφές.

Αυτη η χρέωση ισχύει εδώ και χρόνια απο πλευράς ελλ τραπεζών 

Ναι αυτό εννοώ, συγγνώμη για  την παράγραφο αλλα μου φάνηκε παράλογο πρώτη φορά το παρατήρησα. Είχα επιστροφή χρημάτων πάνω από 100 ευρώ τον μάιο και δεν χρεώθηκα για την μεταφορά στην τράπεζα. Πρώτη φορά συνέβη πριν μια βδομάδα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SpEcTer είπε

Ναι αυτό εννοώ, συγγνώμη για  την παράγραφο αλλα μου φάνηκε παράλογο πρώτη φορά το παρατήρησα. Είχα επιστροφή χρημάτων πάνω από 100 ευρώ τον μάιο και δεν χρεώθηκα για την μεταφορά στην τράπεζα. Πρώτη φορά συνέβη πριν μια βδομάδα.

Άλλο η επιστροφή κι άλλο το εισερχόμενο έμβασμα, αυτό χρεώνεται εδώ και χρόνια.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Doubt είπε

Άλλο η επιστροφή κι άλλο το εισερχόμενο έμβασμα, αυτό χρεώνεται εδώ και χρόνια.

Αρχικά γίνεται η επιστροφή στην paypal Και μετά η paypal τα μεταφέρει στον τραπεζικό λογαριασμό μου σωστα?
Αυτή η μεταφορά ή εισερχόμενο έμβασμα εμένα με χρέωσε για πρώτη φορά 3,5 ευρώ για κάθε μια από τις 2 συναλλαγές ανω των 50 ευρώ που είχα αυτή την φορά. Αν και η επιστροφή θα έπρεπε να είχε γίνει σε μια συναλλαγή. 
Αυτή η χρεώση όπως προείπα τον μάιο δεν υπήρχε σε ποσό άνω των 100 ευρώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SpEcTer είπε

Αρχικά γίνεται η επιστροφή στην paypal Και μετά η paypal τα μεταφέρει στον τραπεζικό λογαριασμό μου σωστα?
Αυτή η μεταφορά ή εισερχόμενο έμβασμα εμένα με χρέωσε για πρώτη φορά 3,5 ευρώ για κάθε μια από τις 2 συναλλαγές ανω των 50 ευρώ που είχα αυτή την φορά. Αν και η επιστροφή θα έπρεπε να είχε γίνει σε μια συναλλαγή. 
Αυτή η χρεώση όπως προείπα τον μάιο δεν υπήρχε σε ποσό άνω των 100 ευρώ.

Δεν τα λες καλα ή δεν το ξεκαθαρίζεις, τι ειναι αυτα τα λεφτα από επιστροφή που λες, για αγορες πρόκειται, αν ειναι αγορες με ποιον τροπο πληρώνεις μεσω ππ, πιστωτικη, λογαριασμο, τι;

Παντως οτι και να ειναι, ναι υπάρχει χρέωση οταν μπουν χρήματα στην τράπεζα σου με έμβασμα 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, SpEcTer είπε

Αυτή η μεταφορά ή εισερχόμενο έμβασμα εμένα με χρέωσε για πρώτη φορά 3,5 ευρώ για κάθε μια από τις 2 συναλλαγές ανω των 50 ευρώ που είχα αυτή την φορά.

Αν είχες αγοράσει παλιότερα μέσω κάρτας & PayPal και σου επέστρεψαν τα χρήματα, που γύρισαν (μέσω PayPal) στην κάρτα σου και από εκεί στο λογαριασμό σου, δεν είναι το ίδιο. Αυτό λέμε.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Doubt είπε

Αν είχες αγοράσει παλιότερα μέσω κάρτας & PayPal και σου επέστρεψαν τα χρήματα, που γύρισαν (μέσω PayPal) στην κάρτα σου και από εκεί στο λογαριασμό σου, δεν είναι το ίδιο. Αυτό λέμε.

Ναι εν τέλη φαίνεται ότι επειδή είχε λήξει η κάρτα χρησιμοποιούσε το iban για να κανει την μεταφορά οπότε χρεώθηκα στην μεταφορά.  Ελπίζω τώρα που πρόσθεσα ξανά την κάρτα να μην με χρεώσει σε μελλοντικές επιστροφές...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SpEcTer είπε

Ναι εν τέλη φαίνεται ότι επειδή είχε λήξει η κάρτα χρησιμοποιούσε το iban για να κανει την μεταφορά οπότε χρεώθηκα στην μεταφορά.  Ελπίζω τώρα που πρόσθεσα ξανά την κάρτα να μην με χρεώσει σε μελλοντικές επιστροφές...

Τι καρτα ειναι χρεωστικη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...