NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 46 λεπτά πριν, Stathis34 είπε εννοώ οτι απο το ενα προσωπο, θα σταλθουν στο αλλο προσωπο, δεν θα φανει σαν αγορα σε καταστημα, σωστα? αρα σε αυτη τη περιπτωση θα υπαρχει καποιου ειδους προστασια? Στην ουσια για αγορα απο αλλη πολη το θελω, και μετα αποστολη του αντικειμενου σε μενα Αποστολη χρηματων μεσω ππ και με την επιλογή friends & family δεν παρέχεται προστασία, γιατι απλα δεν ειναι αγορα 1
NikosKallithea Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Το paypal έχει συνδρομή? Εν ολιγης πληρώνεις προμήθεια ανάλογα του ποσού που θα πληρώσεις? Το ππ δεν εχει καμια προμήθεια για τον αγοραστή.
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήγα να κάνω ανανέωση στο κινητό μέσω Paypal και μου επέστρεψε μήνυμα σφάλματος λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου, ενώ η χρεωστική έχει χρήματα μέσα. Μπαίνω στο Paypal και βλέπω υπόλοιπο 0€. Τι συνέβη; Τον Ιούλιο που έκανα τελευταία αγορά φαινόταν κανονικά το υπόλοιπο. Πως μπορούν να εμφανιστούν πάλι τα χρήματα στον λογαριασμό; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από Τέρης Α.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Πήγα να κάνω ανανέωση στο κινητό μέσω Paypal και μου επέστρεψε μήνυμα σφάλματος λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου, ενώ η χρεωστική έχει χρήματα μέσα. Μπαίνω στο Paypal και βλέπω υπόλοιπο 0€. Τι συνέβη; Τον Ιούλιο που έκανα τελευταία αγορά φαινόταν κανονικά το υπόλοιπο. Πως μπορούν να εμφανιστούν πάλι τα χρήματα στον λογαριασμό; Aφου ήταν να τραβήξει απο κάρτα τι υπόλοιπο να δεις στο paypal?Σου τα έχει τραβήξει απο την κάρτα; Οταν δεν έχεις υπόλοιπο στο ΡΡ τραβάει ακριβώς το ποσό που χρειάζεται απο την συνδεδεμένη κάρτα .
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σου τα έχει τραβήξει απο την κάρτα; Όχι. Edit Έκανα μόλις ανανέωση χρόνου στη Wind και τα τράβηξε κανονικά. Τη προηγούμενη φορά που δεν τα τράβαγε ήταν από την Cosmote (η οποία θυμάμαι πριν 2 μήνες δεν είχε επιλογή για Paypal) oπότε υποθέτω ότι είναι ζαβή η σύνδεση της Cosmote με την Paypal ή κάτι τέτοιο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Όχι. Edit Έκανα μόλις ανανέωση χρόνου στη Wind και τα τράβηξε κανονικά. Τη προηγούμενη φορά που δεν τα τράβαγε ήταν από την Cosmote (η οποία θυμάμαι πριν 2 μήνες δεν είχε επιλογή για Paypal) oπότε υποθέτω ότι είναι ζαβή η σύνδεση της Cosmote με την Paypal ή κάτι τέτοιο. Πληρώνω whats up εδω και 4 χρόνια με paypal μέσα απο την εφαρμογή.
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ από εδώ: https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp
mindreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Εγώ από εδώ: https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp Εκανες απο αυτο το λινκ, top up πληρωνοντας με paypal; Περυσι ειχα κανει χωρις προβλημα. Φετος, κανα δυο φορες που προσπαθησα (μια εντος του καλοκαιριου που μας περασε), δεν ολοκληρωνε τη συναλλαγη. Μαλιστα, για να μην πει κανεις οτι ειχα προβλημα με την καρτα στο paypal κλπ, σας λεω οτι φροντιζω παντα να εχω balance εντος paypal. Αρα δεν εφτανε η συναλλαγη καν στην τραπεζα. Και ομως, δεν εκανε top up. Δεν εδινε καποιο διαφωτιστικο μηνυμα. Απλα δεν το εκανε. Καθαρα προβλημα αναμεσα σε cosmote και paypal. Το εχουν φτιαξει τωρα αυτο;
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mindreader είπε Το εχουν φτιαξει τωρα αυτο; Λογικά όχι, γιατί κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. 1
mindreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Λογικά όχι, γιατί κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Μηνες σε προβλημα. Εκει στην cosmote, στα @@@ τους. Δεν εχουν σκοπο να το φτιαξουν.
gusmin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Ρε παιδιά ξέρετε τι παίζει του τελευταίους μήνες με το Paypal? Ξέχασα τον κωδικό μου και δεν κάνει reset με τίποτα βγάζει συνέχεια μήνυμα "sorry, something went wrong on our end. please try again." Μου το βγάζει πολύ καιρό τώρα αλλά δεν είχα ασχοληθεί, πλήρωνα με άλλους τρόπους. Μίλησα και στο τηλέφωνο που δίνουν αλλά συνέχει το bot που έχουν μου κάνει transfer που ποτέ δεν γίνεται, τα ίδια και στo facebook βγάζει όλο αδυναμία να με συνδέσει με agent.
_Biohazard_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, john_shadow είπε Κρίμα.... Κι εγώ αυτό μπήκα να γράψω εδώ. Εν τω μεταξύ γράφουν: "Κατανοούμε ότι θα σας λείψει η Κάλυψη εξόδων επιστροφής παραγγελίας. Τα καλά νέα είναι ότι διαρκώς αναζητούμε νέους τρόπους για να σας διευκολύνουμε όταν πραγματοποιείτε αγορές." Δεν βλέπω κάποιο καλό νέο, όταν απλά καταργούν μια υπηρεσία και δεν έχουν να προτείνουν κάτι άλλο.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Ετσι και αλλιώς το ππ εχει ψιλοαπαξιωθεί με το αλι, το αμαζον το bg κλπ, εγω εχω κατι χρόνια να το χρησιμοποιήσω. Περαν αυτου οι αγορες πλεον απο εξω σχεδόν αρχιζουν να μην συμφερουν οπως πριν απο μια 5ετια που δεν υπήρχαν ουτε τελωνεία ούτε αυτα τα υπέρογκα εξοδα αποστολής. Τωρα βλεπω στο εβαυ τα αντικειμενα να εχουν 1$ και τα εξοδα αποστολή 100$ χαχαχααααα
kounga Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, η Wind/Q φεύγει απτο Paypal. Ήταν βολικό γιατι εχω υπόλοιπο στο balance και πλήρωνα την ανανέωση χρόνου απο εκεί. Τώρα τι επιλογες εχω για οικονομικό φόρτωμα του balance σε πιστωτική; Έχω Alpha bαnk και Eurobank. Πόσο κρατάνε οι τράπεζες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα