kounga Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, η Wind/Q φεύγει απτο Paypal. Ήταν βολικό γιατι εχω υπόλοιπο στο balance και πλήρωνα την ανανέωση χρόνου απο εκεί. Τώρα τι επιλογες εχω για οικονομικό φόρτωμα του balance σε πιστωτική; Έχω Alpha bαnk και Eurobank. Πόσο κρατάνε οι τράπεζες;
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, kounga είπε Καλησπέρα, η Wind/Q φεύγει απτο Paypal. Ήταν βολικό γιατι εχω υπόλοιπο στο balance και πλήρωνα την ανανέωση χρόνου απο εκεί. Τώρα τι επιλογες εχω για οικονομικό φόρτωμα του balance σε πιστωτική; Έχω Alpha bαnk και Eurobank. Πόσο κρατάνε οι τράπεζες; Γιατι να κρατάνε κάτι οι τράπεζες;
spartak1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Μάλλον εννοεί να στειλει χρηματα απο το Paypal balance σε Ελληνικη τράπεζα
mindreader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Εγω δεν καταλαβαινω, γιατι ενω στο παρελθον μπορουσα να κανω top up καρτοκινητα της cosmote με paypal, πλεον ενω ως επιλογη υπαρχει στη σελιδα της cosmote, ουσιαστικα επι μηνες τωρα δεν λειτουργει. Αποτυχαινει να κανει top up αν πας να πληρωσεις με paypal. Δεν το βλεπουν εκει στην cosmote οτι αυτη η δυνατοτητα δεν λειτουργει; Δεν καταλαβαινω.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, mindreader είπε Εγω δεν καταλαβαινω, γιατι ενω στο παρελθον μπορουσα να κανω top up καρτοκινητα της cosmote με paypal, πλεον ενω ως επιλογη υπαρχει στη σελιδα της cosmote, ουσιαστικα επι μηνες τωρα δεν λειτουργει. Αποτυχαινει να κανει top up αν πας να πληρωσεις με paypal. Δεν το βλεπουν εκει στην cosmote οτι αυτη η δυνατοτητα δεν λειτουργει; Δεν καταλαβαινω. Κάθε μηνα κάνω ανανέωση με ΡΡ σε cosmote. COSMOTE MOBILE TELECOMMUNICATIONS S.A. 28 September 2022.Automatic Payment - 12,00 EUR Paid with "monese ££££" Mastercard (MasterCard Card x) You'll see "PAYPAL *COSMOTEMOBI" on your card statement. 12,00 EUR Manage COSMOTE MOBILE TELECOMMUNICATIONS S.A. payments Transaction ID 92651127Y0149794C Seller info COSMOTE MOBILE TELECOMMUNICATIONS S.A. +30 13888 http://www.cosmote.gr Invoice ID PPL109C0BE0 απο την εφαρμογή του watsup.
meletis_m Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, mindreader είπε Εγω δεν καταλαβαινω, γιατι ενω στο παρελθον μπορουσα να κανω top up καρτοκινητα της cosmote με paypal, πλεον ενω ως επιλογη υπαρχει στη σελιδα της cosmote, ουσιαστικα επι μηνες τωρα δεν λειτουργει. Αποτυχαινει να κανει top up αν πας να πληρωσεις με paypal. Δεν το βλεπουν εκει στην cosmote οτι αυτη η δυνατοτητα δεν λειτουργει; Δεν καταλαβαινω. Το ίδιο μου έχει τύχει και εμένα 4 φορές στο vodafone cu . Τους έπαιρνες τηλέφωνο ενώ φαινόταν η χρέωση και διορθώνοταν σε 1-2 ώρες ή σου επέστρεφαν τα χρήματα . Εν τέλει πλέον μόνο με χρεωστική κάνω τις πληρωμές λογαριασμών 1
Lanike71 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 43 λεπτά πριν, mindreader είπε Εγω δεν καταλαβαινω, γιατι ενω στο παρελθον μπορουσα να κανω top up καρτοκινητα της cosmote με paypal, πλεον ενω ως επιλογη υπαρχει στη σελιδα της cosmote, ουσιαστικα επι μηνες τωρα δεν λειτουργει. Αποτυχαινει να κανει top up αν πας να πληρωσεις με paypal. Δεν το βλεπουν εκει στην cosmote οτι αυτη η δυνατοτητα δεν λειτουργει; Δεν καταλαβαινω. Έχω το ίδιο πρόβλημα. 1
mindreader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κάθε μηνα κάνω ανανέωση με ΡΡ σε cosmote. COSMOTE MOBILE TELECOMMUNICATIONS S.A. 28 September 2022.Automatic Payment - 12,00 EUR Paid with "monese ££££" Mastercard (MasterCard Card x) You'll see "PAYPAL *COSMOTEMOBI" on your card statement. 12,00 EUR Manage COSMOTE MOBILE TELECOMMUNICATIONS S.A. payments Transaction ID 92651127Y0149794C Seller info COSMOTE MOBILE TELECOMMUNICATIONS S.A. +30 13888 http://www.cosmote.gr Invoice ID PPL109C0BE0 απο την εφαρμογή του watsup. Εγω δεν χρησιμοποιω την εφαρμογη, προτιμω την ιστοσελιδα σε υπολογιστη https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp Και οπως βλεπω, μαζευομαστε πολλοι με το ιδιο προβλημα. Το οποιο υπαρχει μηνες, και δεν το φτιαχνουν.... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από mindreader 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Το ίδιο μου έχει τύχει και εμένα 4 φορές στο vodafone cu . Τους έπαιρνες τηλέφωνο ενώ φαινόταν η χρέωση και διορθώνοταν σε 1-2 ώρες ή σου επέστρεφαν τα χρήματα . Εν τέλει πλέον μόνο με χρεωστική κάνω τις πληρωμές λογαριασμών Κάθε μήνα πληρωνω cu μέσα απο το site τους και Giga WiFi on the spot με ΡΡ. 2 ώρες πριν, mindreader είπε Εγω δεν χρησιμοποιω την εφαρμογη, προτιμω την ιστοσελιδα σε υπολογιστη https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp Και οπως βλεπω, μαζευομαστε πολλοι με το ιδιο προβλημα. Το οποιο υπαρχει μηνες, και δεν το φτιαχνουν.... Δοκίμασε την εφαρμογή τότε,δεν έχω ψάξει αν υπάρχει σελίδα για το whatsup. Απο το https://www.cosmote.gr κάνεις την ανανέωση;Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά απο περιέργεια.
mindreader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 19 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Κάθε μήνα πληρωνω cu μέσα απο το site τους και Giga WiFi on the spot με ΡΡ. Δοκίμασε την εφαρμογή τότε,δεν έχω ψάξει αν υπάρχει σελίδα για το whatsup. Απο το https://www.cosmote.gr κάνεις την ανανέωση;Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά απο περιέργεια. https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp
kounga Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Στις 8/10/2022 στις 5:22 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Γιατι να κρατάνε κάτι οι τράπεζες; Δεν φαίνεται σαν έμβασμα που έλεγαν παλιά; Δεν κρατάει "έξοδα" (ή οπως αλλοιώς λένε τα 😁😁σιάτικα) ειτε το Pp είτε η τράπεζα; Στις 8/10/2022 στις 5:30 ΜΜ, spartak1 είπε Μάλλον εννοεί να στειλει χρηματα απο το Paypal balance σε Ελληνικη τράπεζα Κοίτα, επειδή για πολλά χρόνια δεν ανακάτεψα πιστωτικές ή τράπεζες στο Pp επειδή ειχα υπολοιπα στο balance, γι αυτο δεν ξερω πως ακριβώς το λένε. Αυτο παντως που θέλω είναι να "ρίξω" μέρος ή όλο το υπόλοιπο του balance στην πιστωτική που για τυπικούς λογους ως τωρα δήλωνα στο Pp, ή τεσπα στο λογαριασμό της τράπεζας της πιστωτικής. Ή ξέρω γω υπάρχει άλλος τρόπος να χρησιμοποιήσω το balance αν κοστίζει πολύ αυτή η μεταφορά; Στις 8/10/2022 στις 6:38 ΜΜ, Lanike71 είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα. Ναι και το δικο μου Pp στην app της Cosmote τους τελευταιους μήνες 9 στις 10 δεν δουλεύει. Δες όμως και το ανησυχητικό που γράφω παραπάνω, οτι η Wind "έφυγε" απτο Pp που σημαίνει οτι πιθανόν να ακολουθήσουν κι οι άλλοι...
christo7s Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Στις 8/10/2022 στις 6:44 ΜΜ, mindreader είπε Εγω δεν χρησιμοποιω την εφαρμογη, προτιμω την ιστοσελιδα σε υπολογιστη https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp Και οπως βλεπω, μαζευομαστε πολλοι με το ιδιο προβλημα. Το οποιο υπαρχει μηνες, και δεν το φτιαχνουν.... εχω στείλει mail αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμη.... Δε δουλεύει ούτε σε μένα... 1
mindreader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, christo7s είπε εχω στείλει mail αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμη.... Δε δουλεύει ούτε σε μένα... Αν απαντησουν, πες μας εδω!
christo7s Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, mindreader είπε Αν απαντησουν, πες μας εδω! Κάτι παίζει.... Είναι το τρίτο που έχω στείλει. Στο πρώτο με πήρε μια κοπελιά κ ρωτούσε αν το paypal μου λειτουργεί σωστά.... μπλα μπλα ... 1
GangMW Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Στις 27/9/2022 στις 12:03 ΜΜ, gusmin είπε Ρε παιδιά ξέρετε τι παίζει του τελευταίους μήνες με το Paypal? Ξέχασα τον κωδικό μου και δεν κάνει reset με τίποτα βγάζει συνέχεια μήνυμα "sorry, something went wrong on our end. please try again." Μου το βγάζει πολύ καιρό τώρα αλλά δεν είχα ασχοληθεί, πλήρωνα με άλλους τρόπους. Μίλησα και στο τηλέφωνο που δίνουν αλλά συνέχει το bot που έχουν μου κάνει transfer που ποτέ δεν γίνεται, τα ίδια και στo facebook βγάζει όλο αδυναμία να με συνδέσει με agent. έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, μου βγάζει ξαφνικά "sorry, something went wrong on our end. please try again." και δεν μπορώ να συνδεθώ , ούτε να επικοινωνήσω μαζι τους γιατι χρειάζεται να έχω κανει login στο paypal για τους στείλω μήνυμα ! Επίσης και στο FB βλέπω πολύ κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα εδώ και 1-2 μήνες. 'Εχει βρει κανείς λύση στο πρόβλημα αυτο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα