Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το INception , καλό , όχι θείλα που το κάνουν μερικοί γιατί κάτι μου την έσπασε στη γυναίκα του πρωταγωνιστή και από ένα σημείο και μετά οι σκηνές δράσης δεν είχαν νόημα. Γενικότερα όσο το σκέφτομαι οι άμυνες του εγκεφάλου ήταν λίγο too much αλλά παίρνει ένα 8/10 άνετα και στο τέλος όλα καθαρίζουν, οπότε μη βιαστείτε

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λεω το βραδυ να δω το Repo men, πριν μπω σε Dexter mode. Διαβασα την υποθεση απο το IMDB και μου φανηκε αρκετα ενδιαφερουσα.

Το εχει παρακολουθησει κανεις; Εντυπωσεις;

Δημοσ.

Ειδα χτες βραδυ το The Tortured

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6PmEdQB1vYI]http://www.youtube.com/watch?v=6PmEdQB1vYI[/ame]

το οποιο δεν μου αρεσε καθολου και δεν συνιστω να το δειτε

Εμενα μου αρεσε παντως

Δραση πριν ακομα βγουν οι τιτλοι αρχης και καποιες φρικιαστικες σκηνες

Δημοσ.

Repo men

Εξαιρετικη ιδεα για σεναριο, θα μπορουσε να ειναι ταινιαρα, τελικα ηταν απλα καλο. Λογω σεναριακων προβληματων κυριως (που αποκαλυπτονται στις τελευταιες πραξεις), και καποιων -κοιτα τι σουπεργουαου μαγκας σφαχτης που ειμαι και την σουπεργουαου μπιτσ γκομενα μου- φασεων (παλι στα τελευταια λεπτα αναφερομαι).Κινει καποιον προβληματισμο σχετικα με το θεμα, ισως και την ηθικη γενικοτερα, κρατα το ενδιαφερον παρα την οχι και τοσο πρωτοτυπη εξελιξη στο δευτερο μερος. Ευχαριστη εκπληξη

το twist πριν το κλεισιμο.

7/10

Δημοσ.

ειδα το Due Date... αν σε καποιον αρεσε το hangover, θα του αρεσει και αυτο. ο Γαλιφιανακης ειναι ταλεντακι σε αυτο το ειδος υποκριτικης. δεν ξερω αν ειναι καλος σε οτιδηποτε αλλο, παντως σε αυτο τα καταφερνει πολυ καλα. δεν ειναι ταινια που θα σου περασει καποιο μηνυμα η θα σου μεινει για τις ερμηνειες και τους δυνατους χαρακτηρες. ειναι μια χαλαρη ταινια για να περασει ενα απογευμα ευχαριστα. ισως δεν αξιζει να το δεις σε σινεμα..

Δημοσ.

Devil

Αν ειναι δυνατον!

Εισαι ο Σιαμαλαν, ο τυπος που αφηνεις τον πλανητη ξερο με την 6η αισθηση και μετα εχεις μια κατηφορα διχως τελος. Κανεις την μια γελοιοτητα μετα την αλλη...αν και ολοι παραδεχονται πως αν και σαν παραγωγος και σεναριογραφος(ειδικα αυτο) εισαι για τρελες φαπες, σκηνοθετικα δεν εισαι κακος. Καθε αλλο.

Και αποφασιζεις να γυρισεις τριλογια στην οποια κανεις ολα τα αλλα ΕΚΤΟΣ απο τη σκηνοθεσια?Μυαλο θελει να καταλαβεις οτι θα βγει τρελη μουφα?

Σεναριο αστα, κλισε και βαρετο, παραγωγη χαλια(οι μισοι ρολοι και σκηνες εκτος του ασανσερ δεν καταλαβαινεις πως προεκυψαν, αθλιο μονταζ δλδ) και σκηνοθεσια οκ, οχι ασχημη, αλλα και τιποτα σπεσιαλ

Δημοσ.

Είδα το Gremlins. Περίεργη η αίσθηση του να ξαναβλέπεις μια ταινία σχεδόν 30 χρόνια μετά....

Περιεργη καλη ή περιεργη κακη?

Ειδα Fifty Dead Men Walking, δεν το περιμενα να ναι καλο!Και το χα καιρο αλλα δεν ειχε παει το ματι μου...

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε παντως

Δραση πριν ακομα βγουν οι τιτλοι αρχης και καποιες φρικιαστικες σκηνες

Mε πριζωσατε και μολις εκατσα και το ειδα

Not bad at all και σιγουρα καλυτερο απο το 86% των Saw(ιδιοι παραγωγοι)

Αν ειχε και λιγο πιο elaborate βασανηστηρια θα ηταν ακομα καλυτερο γιατι ηταν καπως περιορισμενη η γκαμα

Μειονεκτημα βεβαια και τα πολλα Plot holes αλλα ενταξει, splatter/horror υποτιθεται εβλεπες οποτε δεν περιμενες κατι αλλο

Δημοσ.

Rabbit Hole

Να μια ευχαριστη φετινη εκπληξη! Περιμενα ενα καλουτσικο, με καποιο ενδιαφερον αλλα σχετικα βαρετο ή κουραστικο δραμα, και ειδα μια καθηλωτικη ταινια, με αψογη σκηνοθεσια, καλη φωτογραφια, υπεροχη μουσικη επενδυση (που βοηθα εξαιρετικα ωστε να μπεις στο κλιμα), και ικανοποιητικοτατες ερμηνειες, που δεν κουραζει ουτε λεπτο, παρα την σχετικη στασιμοτητα η οποια βρισκεται στο σεναριο απο τη φυση του. Υστερα απο την προβολη, εμαθα πως ο σκηνοθετης της εν λογω ταινιας (John Cameron Mitchell*) ειναι και ο δημιουργος του μοναδικης ομορφιας φιλμ, Shortbus, οποτε βγαζω το καπελο σ' αυτον αλλα και στην Nicole Kidman, που αρχικα την ειχα παρει με κακο ματι αλλα εν τελει προκειται για μια πολυ καλη ηθοποιο.

8.5/10

*Τι σας θυμιζει αυτο, Modern Family fans;

Δημοσ.

^^ Θα παλεψει με την Jennifer Lawrence για το γυναικειο οσκαρ.Γνωμη μου ειναι οτι η Lawrence εχει πιο καθηλωτικη ερμηνεια και φυσικα προκειται για μεγαλο αστερι και τα επομενα χρονια ολοι θα μιλανε για αυτη.

http://www.imdb.com/name/nm2225369/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...