kifinas Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Χαμήλωσε το upload στον torrent client που χρησιμοποιείς. Επαναλαμβάνω, το upload. 1
Silverage Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Απο χθες το πρωί έχουν κοπεί όλα τα τηλέφωνα στην περιοχή μου στους Αγ. Αναργύρους. Μάλλον κάποια μαλακία κάνανε γιατί σκάβουνε εδώ και καιρό και βάζουν μάλλον ρεύμα για φώτα. Το ηχογραφημενο μήνυμα του Οτε λέει θα αποκατασταθεί η βλάβη μέχρι 31 Μαίου. Αν αργήσει τόσο μπορώ να ζητήσω έκπτωση στο λογαριασμό; Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει πιο παλιά.
l337 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Απο χθες το πρωί έχουν κοπεί όλα τα τηλέφωνα στην περιοχή μου στους Αγ. Αναργύρους. Μάλλον κάποια μαλακία κάνανε γιατί σκάβουνε εδώ και καιρό και βάζουν μάλλον ρεύμα για φώτα. Το ηχογραφημενο μήνυμα του Οτε λέει θα αποκατασταθεί η βλάβη μέχρι 31 Μαίου. Αν αργήσει τόσο μπορώ να ζητήσω έκπτωση στο λογαριασμό; Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει πιο παλιά. Γίνεται αυτόματα αυτό, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι.
Diskimpex Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Χωρις αιτημα δεν γινεται τιποτε.Αλλος στην περιοχη μπορει να μην τον νοιαζει.
l337 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Χωρις αιτημα δεν γινεται τιποτε.Αλλος στην περιοχη μπορει να μην τον νοιαζει. Δημιουργείται αυτόματα εντολή μέσω του crm το οποίο πάει στο billing για αποχρέωση. Είναι αλήθεια όμως ότι κάποιες φορές υπήρξε πρόβλημα και έπρεπε να γίνει εντολή χειροκίνητα μέσω sr από το front office ώστε να γίνει η αποχρέωση από το second level.
Silverage Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μάλλον για καλό το κόψανε 3 μέρες. Έχουν σκάψει όλα τα πεζοδρόμια καμιά 100ρια μέτρα απο το σπίτι και σιγά σιγά πλησιάζουν και προς εμάς. Ρώτησε ο αδερφός μου προχθές εναν του οτέ που πείραζε το Καφάο εκεί δίπλα μας και του είπανε οτι περνάνε καινούριες γραμμές γιατί αυτές που έχουν είναι παλιές. Ελπίζω μόνο να εννοούν οπτικές για vdsl.
Silverage Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μάλλον για καλό το κόψανε 3 μέρες. Έχουν σκάψει όλα τα πεζοδρόμια καμιά 100ρια μέτρα απο το σπίτι και σιγά σιγά πλησιάζουν και προς εμάς. Ρώτησε ο αδερφός μου προχθές εναν του οτέ που πείραζε το Καφάο εκεί δίπλα μας και του είπανε οτι περνάνε καινούριες γραμμές γιατί αυτές που έχουν είναι παλιές. Ελπίζω μόνο να εννοούν οπτικές για vdsl. Τζάμπα χαιρόμουν τελικά, ρώτησα έναν οτετζη που πέτυχα χθες σε καφάο και μου είπε οτι είχα κάνει κάποια μαλακία ο δήμος σε κάτι έργα που εσκαβε και είχε ξηλώσει τις γραμμές οπότε ήρθαν να τις φτιάξουνε. Επίσης μου είπε οτι ο ΟΤΕ δεν θα πάρει την περιοχή και μάλλον θα μας βάλει κάποιος άλλος πάροχος vdsl. Γίνεται αυτό; Δεν πρέπει να περάσει ο οτε πρώτα γραμμές;
kifinas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τέσσερις περιπτώσεις υπάρχουν Να μείνετε όπως είστε. Να πάρει την περιοχή και να την αναβαθμίσει με καμπίνες VDSL ο ΟΤΕ. Να πάρει την περιοχή και να την αναβαθμίσει με καμπίνες VDSL κάποιος εναλλακτικός. Ο ΟΤΕ θα συνδέσει τις καμπίνες του εναλλακτικού με τα καφαο. Να πάρει την περιοχή και να την αναβαθμίσει με FTTH κάποιος. Δεν θα γίνει καμία σύνδεση με το υπάρχον δίκτυο χαλκού του ΟΤΕ.
Silverage Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Τελικά μας πήρε η Wind και θα μας βάλει VDSL/ v.plus το Q3 του 2018.
koskappas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Kαλημερα. Ειμαι Πειραια Πασαλιμανι. Εχω adsl24 και πιανω 16 με Wind. Η vodafone περασε προσφατα ινες στην περιοχη μου. Ρωτησα ενα τεχνικο στο καφαο που εργαζοταν αν θα εχω βελτιωση στην συνδεση που εχω και μου απαντησε καταφατικα. Ισχυει κατι τετοιο? Επισεις με τις ινες δεν θα παιζει ρολο η αποσταση απο το κεντρο γιατι θα περνουμε πλεον απο το καφαο και η συνδεση στο vdsl θα ειναι 50Mbps, Μεχρι τωρα δεν εχω δει καποια διαφορα. Τι να περιμενω?
SakafliaC Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Είναι κανείς εδώ από Παλαιό Φάληρο να μου πει πώς είναι οι γραμμές καθώς μετακόμισα πρόσφατα? Στη vodafone είμαι δυστυχώς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα