Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

που βλεπω ποσο damage κανουν τα skills μου?

εχει επιλογη στα οπτιονσ

Σωστά. Το default είναι να εμφανίζεται μόνο το critical damage.

Δημοσ.

δεν μπορω να μπω. μου βγαζει temporary outage of the battlenet service. Error 75. εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?

σήμερα δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα...

δεν με έχει πετάξει καμία φορά..και logaro χωρίς πρόβλημα..

προσπάθησε ξανά και τσέκαρε καλού κακού και το region Να είναι eu

Δημοσ.

δεν μπορω να μπω. μου βγαζει temporary outage of the battlenet service. Error 75. εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?

Same here. Βγήκα και γω πρίν καμια ώρα και τώρα με γειώνει.. Καλύτερα βασικά να κοιμηθώ και λίγο μήπως και παλέψω κάνα overnight λιωσίδι.

Δημοσ.

Και εγω ειπα να παιξω λιγο πριν παω gym αλλα μου βγαζει το ιδιο error. Ελπιζω το βραδυ να μπορεσουμε να μπουμε.

Δημοσ.

μαλιστα....εμεις δηλαδη που απο χθες δεν μπηκαμε το βραδυ και σημερα δεν εχουμε παει σπιτι ακομα λογω δουλειας βλεπω ξανα να μην μπορουμε να μπουμε . 24 ωρες με το παιχνιδι και να μην μπορεις να μπεις να παιξεις ουτε καν single player .... γαμω την τυχη μου μεσα ξανα και αποψε...

Δημοσ.

μολις καταφερα να μπω. αλλα στο main menu δεν εμφανιζεται ο ηρωας μου και γραφει level 0. πατησα resume και μπηκε κανονικα. ειχε κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.

10 ώρες για να μπορέσω να παίξω ένα offline παιχνίδι μόνος μου. Από,τι φαίνεται diablo 3 παίζουμε όποτε γουστάρει η blizzard και όχι όποτε μπορούμε εμείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...