Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για καθίστε ρε σεις το inferno είναι το last diff που υποτίθεται δεν είναι για όλους. Κάποιοι μπορούν και το κάνουν και κάποιοι όχι.

Όσο για τα afixes, αυτό είναι το νόημα, να ΕΙΝΑΙ δύσκολα, όχι να τα έχουν για την μόστρα.

Ναι θα σου βγει η πίστη για να τα βγάλεις αλλά πιο το νόημα αν το παιχνίδι το παίζεις στο easy; Αν θες loot θα φας κάσες. Και αν νομίζετε ότι πέφτει Loot είστε γελασμένοι. Θα κάνεις 5-6 siegebreaker runs (αφού μαζέψεις τις 5 stacks θα συνεχίσεις να τρως και άλλα mobs σε όλο το act 3, απλά πας για να τελειώσεις το run στον Siegebreaker) και άντε να σου πέσουν 2 items από τα 70 κιτρινα που θα μαζέψεις που θα βάλεις στο AH.

Το να σου πέσει κάτι καλό για εσένα είναι υπερβολικά δύσκολο. Αλλά αυτό είναι το νόημα του Diablo ρε παίδες.

Και ναι, δεν είμαστε εδώ για να μετρήσουμε τα e-peens μας, αλλά όποιος έχει DH/Wiz και δε μπορεί να περάσει το Act 2 κάτι λάθος κάνει. Θα κάτσει να φαρμάρει άπειρα goblinakia στο Ancient Path μέχρι να βρει items AH worthy να βγάλει κανα φράγκο για να πάρει κανα item για την πάρτη του να προχωρήσει το Act. Και στην τελική μην φας Belial γιατί είναι περίεργος, φτάσε το μέχρι τον Kulle και όταν μπορείς πλέον να τρως τα elite/champion packs με ευκολία πείτε να σας ανοίξουμε Siegebreaker να δοκιμάσετε την τύχη σας. Γιατί αν νομίζετε ότι το Act 2 είναι brick wall τότε το 3/4 είναι concrete wall.

Μπήχτη, πόσο dps έχεις με sharpshooter full? (Για παράδειγμα το Act 2 το έβγαλα με 6Κ HP γιατί απλά δεν είχε νόημα όσα hp και να έβαζα.)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

4668375477_dcf8f63830_z.jpg + 220px-Atari_XE_joystick.jpg = your-tears-are-delicious.jpg

ΟΧΙ δεν μιλάμε εκ του ασφαλούς και ας την έχουμε μεγάλη... ακόμα και ο doug που ήρθε στραβάδι στο forum άκουσε και κάνει progres χωρίς αίμα και δάκρυα.... εάν θες ρώτα να σε βοηθήσουμε αλλά όχι να την ακούμε απο επάνω ότι την έχουμε μεγάλη και χαζομαρες

Δημοσ.

Όχι παυλάρα κάνεις λάθος κανείς δε κλαίει εδώ μέσα αν ήμουν απο αυτούς που θέλουν να την έχουν μεγάλη και ας είναι και άμπαλοι θα είχα φτιάξει ήδη έναν DH/WZrd 60 lvl να σε σίγουροσ...

Απλά είναι εκνευριστικό άτομα με το ίδιο gear/skill να progressaroun διαφορετικά

Μπηχτη..ενημερωτικά τι Class έχεις και δε μπορείς να περάσεις Act2 ? Είμαι περίεργος

Δημοσ.

Όχι παυλάρα κάνεις λάθος κανείς δε κλαίει εδώ μέσα αν ήμουν απο αυτούς που θέλουν να την έχουν μεγάλη και ας είναι και άμπαλοι θα είχα φτιάξει ήδη έναν DH/WZrd 60 lvl να σε σίγουροσ...

Απλά είναι εκνευριστικό άτομα με το ίδιο gear/skill να progressaroun διαφορετικά

Μπηχτη..ενημερωτικά τι Class έχεις και δε μπορείς να περάσεις Act2 ? Είμαι περίεργος

dh εχει...

Δημοσ.

τι παθατε ρε παιδια τωρα? αντι να βρισκουμε τροπους να παμε παρακατω στο παιχνιδι μαλωνουμε για την Blizzard. εμενα μου αρεσει που το Inferno ειναι εξαιρετικα δυσκολο, αλλα ΔΕΝ μου αρεσει που οποιος εχει πραγματικο χρημα τα καταφερνει.

Δημοσ.

Ότι γίνεται να πάει baba/monk act 3 και να φαρμάρουν, γίνεται. Είναι δύσκολο; Είναι. Πάρε παράδειγμα τους hardcore streamers που είναι με τους barbs τους στο Act 3. Και μιλάμε για hardcore που το 95% παίζει barbarian. Άρα μάλλον είναι viable ο barb. Δεν πάει να πει ότι όποιος κάνει progress είναι nolifer απλά μπορεί να είναι καλύτερος παίχτης, τι να κάνουμε δεν γίνεται να θεωρούμε "δεν μπορώ να το κάνω εγώ άρα όποιος μπορεί χρησιμοποιεί hacks/dupes/bots κλπ"

Τα είπα και παραπάνω τα λέω και τώρα. Με 3Μ build ο DH κάνει Inferno act 3. Με 3Μ build o βάρβαρος κάνει Act1 butcher. Ακόμα και το νούμερο να είναι off, καταλαβαίνεις το σκεπτικό. Μάλλον οι φίλοι μου που το αλλάζουν σε DH για φαρμ και progress , όταν αλλάζουν κλάση , παίζουν με το καλό το χέρι και γίνονται καλύτεροι παίχτες.

Ίσως, λέω ίσως , αυτή τη στιγμή το παιχνίδι ευνοεί glass canon ranged heroes που δεν τους νοιάζει να πεθαίνουν γιατί τα repair είναι φτηνά.

Πάμε όλοι να κάνουμε wizard+DH με IAS+VIT+DEX/INT (50% με tentacles , 50% με Piercing orb)για να ανακηρυχτούμε καλοί παίχτες.

Έλα δεν θέλω χαζά.

Αν αυτό το φαινόμενο δεν είναι δείγμα unbalance , δεν ξέρω τι είναι. Και δεν είναι qq, όλοι ξέρουμε το δρόμο. Δες πάνω 2 παραγράφους. Σιγά το skill που θέλει το diablo. ¨Ελεος.

Δημοσ.

Δηλαδή πόσο παιχταράς είμαι που ξεκίνησα Act3 (αν και με ψωφάνε με το καλημέρα!) με τον Solo bored to play Barbarian μου? zzz

Μοιράζω αυτόγραφα εε :)

Δημοσ.

Καλά οκ, σας λέμε δεν είναι τόσο δύσκολο απλά θέλει υπομονή. Μας βρίζετε.

Σας λέμε τρόπους για να προχωρήσετε. Μας βρίζετε.

Σας λέμε τρόπους για να βγάλετε λεφτά χωρίς να είστε act 3/4. Μας βρίζετε.

Οκ, είμαστε για τον πέο, δεν παίζουμε εμείς καλά, ο DH είναι σπασμένος και είναι σα να έχουμε βάλει bot.

Παίξτε και εσείς DH και μετά τα λέμε. Παίξτε έναν χαρακτήρα με μηδενικό survivability και μετά τα λέμε.

Αν θέλετε να βγάλετε inferno με gear από το Hell σόρρυ αλλά στην παρούσα φάση δεν γίνεται, για να το κάνετε θέλει υπομονή, φαρμάρισμα και @@. Όταν το κάνουν το παιχνίδι pac man difficulty θα παίξετε και εσείς να νιώσετε cool γιατί σας πειράζει μάλλον το ότι κάποιοι άλλοι μπορούν να ανταπεξέρχονται καλύτερα απ'ότι εσείς.

Παρ'όλα αυτά, ξαναλέω, οι Hardcorάδες παίζουν σχεδόν αποκλειστικά Barbarian, οπότε ναι, είναι το class nerfed όχι ο τρόπος που παίζετε.

Κοίτα συζήτηση να πούμε που ξεκίνησε χωρίς λόγο.

Doug, στην ουσία το πρώτο κλικ και για κάμποση (λίγη ώρα) κοστίζει τάδε hatred και μετά ξεκινάκει και τρώει για κάθε tic dmg και λίγο hatred. Not worth.

Εσύ τουλάχιστον δεν κάνεις qq και προσπαθείς, αυτό που πρέπει να κάνουν οι γκρινιάρηδες αντί του QQ

Δημοσ.

Klain επειδή είσαι εριστικός θα σου πώ ΝΑΙ ! θέλω και εγώ να stackaro 5000 STR με 200 Vitality και να φαρμάρω ACT4 όπως κάνεις εσύ και νομίζεις οτι εισαι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ άλλο που ανήκεις στην κατηγορία 5χρονου που κάνει pew pew με το τηλεκατευθυνόμενο lazer...

Yup είμαι εριστικός.

Feel free to lvl up dh και έλα να κάνουμε pew-pew μαζί δεκάρα δε δίνω. Έχεις διαλέξει λάθος class αλλα δεν το ξέρεις ακόμα. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο και για χάρη των melee πρέπει να ρίξουν ΛΙΓΟ το dmg των mobs.. αλλα σίγουρα δεν είναι αδύνατο με τη σημερινή μορφή του παιχνιδιού.

Να σου θυμίσω οτι το παιχνίδι βασίζεται σε τεράστιο βαθμό στις αγοραπωλησίες οπότε με τις ευχές μου να βρείς κάτι μετά απο 200 ώρες farm και να το πουλήσεις 100m για να έχεις το περισσότερο dps στην ευρώπη και να βγάζεις diablo 3 sec blindfolded επίσης δεκάρα δε δίνω.

Δε καταλαβαίνω πως προέκυψε ο χρηστάρας. Troll streamer είναι με πολύ καλά εμπορικά skills και πολύ μέτρια ingame skills αφού καταφέρνει και πεθαίνει τόσες φορές με αυτό το dps.

Ναι έχω barbarians που Progressάρανε μόνοι τους. Όχι έναν και 2. Πρόσφατα 2 παιδιά έφτασαν double barb act 3. Τα streams βρωμοκοπάνε απο solo barbarians που κάνουν Progress και όμως υπάρχει κόσμος που λέει οτι δεν γίνεται. ΠΟΣΟ μάλλον όταν μπαίνει στη μέση το Party και ο καθένας κάτι αυτό που μπορεί καλύτερα.

Hell εδώ ο μπήχτης παραπάνω λέει οτι το act 2 με dh είναι αδύνατο.

Όπως ειπώθηκε παραπάνω αντί να πηγαίνουμε runs και να boostάρει ο ένας τον άλλο ακούμε παπαριές για pewpew. Ναι το παιχνίδι είναι (προφανώς) ευκολότερο για ranged αλλα απο τη στιγμή που θα περάσεις το brick wall που όντως υπάρχει στο act 2 για τα melee, το progress με ΥΠΟΜΟΝΗ μπορεί να γίνει το ίδιο και ευκολότερο. Όσοι το κάνουν δεν έχουν κέρατα.

Για την ιστορία όλο το content απο την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς checkpoints και act skips απο γνωστούς βγήκε με λιγότερο απο 30k real dps(~85sshooter). Όλα τα άλλα ήρθαν μετά.

Παιχταράς δεν είναι κανείς σε ένα gear based παιχνίδι. Φαρμ και υπομονή θέλει (και λίγο ελάχιστο μυαλό). Ίσως στην υπομονή τα πάω λίγο καλύτερα... Τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Doug αν θέλεις κανά boostάρισμα Act 1 πες battletag, θέλω να κάνω κανα run μπας και πέσει κανα Andariel's αλλά βαριέμαι να πάω χωρίς λόγο, αλλά αν θες να σε βοηθήσω για κανα run πες.

Δημοσ.

Όχι ευχαριστώ δε θέλω να κάνω pewpew θέλω να παίξω το class που έφτιαξα.

Με χαλάει απλά που ο κάθε άμπαλος πάει και φαρμάρει τα 1κ weapons κονομάει απο το AH ... παίρνει το ανάλογο gear και νομίζει είναι uber :)

Τσάγια ...πάω σπίτι !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...