klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια, επειδη βαριεμαι να φαρμαρω μονος οποιος θελει μπορει να με κανει add Haigs#2604. Να λεμε και καμια κουβεντα να περναει η ωρα Τωρα φαρμαρω act2 elites ευκολα, μιας και στο act3 εχω κολλησει σε εναν παπαρα με 8kk HP Βαρβαρος με (buffed) 900-1000 resists, 9.8k armor, 52k HP και 23κ dps. Act 2 elites εύκολα; Proper stats?! Νο qq? Impossibru είσαι εξωγήινος Σε έκανα μόλις add αλλα δε μπορώ να παίξω for now. Απογευματοβραδάκι or anytime. Tbh νομίζω οτι αν περάσεις και τον siegebreaker (δεν μπορώ να φανταστώ ποιός άλλος έχει 8m εκτός αν λές τον ghom) με αυτά τα stats πρέπει να είσαι οκ και τέλη act 3-4 χαλαρά.
xaralas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Act 2 elites εύκολα; Proper stats?! Νο qq? Impossibru είσαι εξωγήινος Σε έκανα μόλις add αλλα δε μπορώ να παίξω for now. Απογευματοβραδάκι or anytime. Tbh νομίζω οτι αν περάσεις και τον siegebreaker (δεν μπορώ να φανταστώ ποιός άλλος έχει 8m εκτός αν λές τον ghom) με αυτά τα stats πρέπει να είσαι οκ και τέλη act 3-4 χαλαρά. Μεγαλωσα πλεον για qq Τον ghom λεω, σωστος. Δυο-τρεις φορες προσπαθησα, μονο μεχρι την μεση καταφερα να τον ριξω.
ultralisk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 οπότε παρόλο τα τόσο imba stats που έχεις, πάλι δεν βγαίνει ο Grom interesting
xaralas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 οπότε παρόλο τα τόσο imba stats που έχεις, πάλι δεν βγαίνει ο Grom interesting Κοιτα σε καμια περιπτωση δεν εχω imba stats, τα items που εχω ειναι ή drops ή 500k max εκτος του weapon. Δεν εχω τιποτα απο string of ears, helm of command, stormshield κλπ. Και θελω ακομα να βαλω HP και Armor χωρις να ριξω τα αλλα, αυτο ειναι το δυσκολο, αλλα δεν βιαζομαι. Σε οτι αφορα τον Gnom, ηταν δικο μου λαθος, αλλαξα τωρα το build λιγο (charge-->WoTB + το passive 25% dmg σε full fury ) και τον εφαγα πριν λιγο.
KilliK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 ρε παιδια πως κανω respec τα skills των followers??
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δεξί κλικ στο εικονίδια. Πρέπει να νιώθεις λίγο άσχημα τώρα ε?
KilliK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 τοχω κανει αυτο.δεν μου βγαζει τιποτα για respec.επομενως δεν νοιωθω και ασχημα. ο επομενος.
Tobajara Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως μονίμως άφραγκος είμαι... 1Μ πάνω μου και πολύ είναι... 807k το ρεκόρ μου και όλο κάτι θα δω στο AH, ειδικά τα μικρομεσαία boots - pants - greaves - shoulders - guards είναι μεγάλος πειρασμός. Τα όπλα από την άλλη είναι απλησίαστα, ας είναι καλά το cross loot.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 τοχω κανει αυτο.δεν μου βγαζει τιποτα για respec.επομενως δεν νοιωθω και ασχημα. ο επομενος. δεν σου έχει επιλογή RETRAIN όταν κάνεις right click στο εικονίδιο του follower που έχεις hired εκείνη τη στιγμή? αυτό εννοούσε ο Dakon...
jim777 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Να πω και γω τη μαλακια μου πανω στη συγκεκριμενη διαφωνια. Ειχα DH και στο act2 μου την ψιλοεδωσε γιατι κατ'εμε ναι μεν ειναι progressable αλλα δεν ειναι playable. Το kiting το εχω δει μονο σε stealth παιχνιδια να παιζει κυριο ρολο και σχεδον καθολου ή ελαχιστα σε οποιοδηποτε rpg. Προσωπικα δε γουσταρω εναν char που βγαζει τον κωλο του σε dps αλλα ψοφαει σε 1hit. Δε το εχω δει αυτο ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ game εκτος απο το pacman. Οποτε επειδη δε το εψηνα να κανω για καμια 100στη ωρες smokescreen και preperation ωστε απλα να βγαζω περισσοτερο dmg (χωρις να εχω ΠΟΤΕ τη δυνατοτητα να tankαρω 5@#$)*@# hits απο normal creeps με 250ms ping) το γυρισα σε barb. Με τον barb εφτασα εν τελη με τα 1000 ζορια act 3 αλλα τουλαχιστον νιωθω οτι παιζω το game "αντρικια". Δε προσπαθω να θίξω τους DH/wiz γιατι και εγω σε ολα τα rpg που εχω παιξει dps/carry επαιζα/παιζω/θα παιζω. Απλα ήταν αηδια. Ποιο ειναι το προβλημα λοιπον στο συγκεκριμενο game λοιπον κατ'εμε. Οτι δεν υπαρχει πραγματικο farmαρισμα μέχρι το act 3 απ τη στιγμη που εκει πεφτουν τα καλα αντικείμενα και οτι για να φτασεις σ'αυτο το act σου λενε να...farmarαρεις... Να φαρμαρω τι ρε παιδες? Τον butcher? Και να βγαλω τι? Χρειαζομαι 800 all res, 10.000 armor, 10k dps για act2/3 (λιγο πιο κάτω για act2 και πιο πανω για act 3). Πόσα butcher runs λετε να θελει για να βγαλεις 10 αντικειμενα με 40-60res all, 60+ strength 60+vita? Απειρα και μαλλον δε γινεται. Οποτε η λυση ειναι: 1)κανεις απειρα runs με 50k gold 2)αγοραζεις αντικειμενα με 300k το καθενα που τα εχει βρει καποιος (ειτε με exploit ή απλα επειδη ειναι διαφορετικο class απο σενα αλλα με χειροτερα items) στο act 3. Το αποτελεσμα: 1)Γινεσαι απλα progressable. 2)Ψοφάς οσο οι dh/wiz γιατι ναι μεν αντεχεις παραπανω αλλα λογω dps δεχεσαι και 100πλασια χτυπηματα 3)Πρεπει να εχεις την ιδια υπομονη με αυτους... Συνεπως απλά φαρμαρεις 50ωρες για να φτασεις εναν ranged με hell items. Που δε φαρμαρεις κιολας αντικειμενα αλλα απλα...gold...Σαν να σπας βαζα μεσες ακρες σε επιπεδο διασκεδασεις Τωρα αν αυτο δεν σας ακουγεται broken τοτε τι να πω. Και δε μιλαω μονο για τις melee classes που εν τελη μεσες ακρες ΟΤΑΝ το βρουν το kit θα σολαρουν τα παντα με κλειστα ματια. Αλλα αναφερομαι και στις ranged που για καποιο λογο stats οπως life steal, vitality, armor, resistances τους ειναι αχρηστα και ακομη και αν φτασουν 1m DPS απαιτουν γαιδουρινή υπομονή. Και σε ενα farm game το να λες οτι τα acts που προοριζονται για farmαρισμα δεν ειναι για ολους ειναι λιγο χαζο. Να πεις οτι το hardcore δεν ειναι για ολους να το δεχτω...Αλλα αυτο...
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 δεν σου έχει επιλογή RETRAIN όταν κάνεις right click στο εικονίδιο του follower που έχεις hired εκείνη τη στιγμή? αυτό εννοούσε ο Dakon... Ρε συ ξέχασες να φτιάξεις μια εικόνα
mphxths Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Το kiting το εχω δει μονο σε stealth παιχνιδια να παιζει κυριο ρολο και σχεδον καθολου ή ελαχιστα σε οποιοδηποτε rpg. Μα δεν υφισταται καν kiting στο ινφερνο...Δηλαδη εγω ας πουμε σαν DH στησω το build για απειρο kiting...κωλοτουμπα στην κωλοτουμπα...να γυρναω ολο τον χαρτη με κωλοτουμπες και τραπς...ακομα και αυτο στο κοβει η μπλιζ... Πως? μα φυσικα με το "out of time" debuff/dot . Σαν να σου λεει , φιλαρακι , δεν θα φας το ελιτε μετα απο 20 λεπτα...θα το φας μεσα σε 3-4 λεπτα..αλλιως παιξε αλλο παιχνιδι. Αρα για τι kiting μιλαμε ?
KilliK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 @ΤhReSh σε ευχαριστω,το εφτιαξα. Ρε συ ξέχασες να φτιάξεις μια εικόνα αχου το, συνεχιζει..
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 We previously hinted that Blacksmith and Jeweler costs are coming down, and overall it will be far more reasonable to train them up and craft items. The most dramatic reduction is on the combine costs for tier 2-8 gems. Quality Previous Cost New Cost Flawed 3 Chipped + 500 gold 2 Chipped + 10 gold Normal 3 Flawed + 750 gold 2 Flawed + 25 gold Flawless 3 Normal + 1250 gold 2 Normal + 40 gold Perfect 3 Flawless + 2000 gold + 1 Page 2 Flawless + 55 gold + 1 Page Radiant 3 Perfect + 3500 gold + 2 Pages 2 Perfect + 70 gold + 2 Pages Square 3 Radiant + 7500 gold + 1 Tome 2 Radiant + 85 gold + 1 Tome Flawless Square 3 Square + 20,000 gold + 2 Tomes 2 square + 100 gold + 2 Tomes Δηλαδη αυτο που πριν κοστιζε 500 gold ( βγαζω τα items ) θα πεσει στα 10 gold ??? Εμεις που ηδη τα εχουμε κανει ; θα παρουμε τιποτα πισω ; η το τριτο το μακρυτερο ;
Doug21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 We previously hinted that Blacksmith and Jeweler costs are coming down, and overall it will be far more reasonable to train them up and craft items. The most dramatic reduction is on the combine costs for tier 2-8 gems. Quality Previous Cost New Cost Flawed 3 Chipped + 500 gold 2 Chipped + 10 gold Normal 3 Flawed + 750 gold 2 Flawed + 25 gold Flawless 3 Normal + 1250 gold 2 Normal + 40 gold Perfect 3 Flawless + 2000 gold + 1 Page 2 Flawless + 55 gold + 1 Page Radiant 3 Perfect + 3500 gold + 2 Pages 2 Perfect + 70 gold + 2 Pages Square 3 Radiant + 7500 gold + 1 Tome 2 Radiant + 85 gold + 1 Tome Flawless Square 3 Square + 20,000 gold + 2 Tomes 2 square + 100 gold + 2 Tomes Δηλαδη αυτο που πριν κοστιζε 500 gold ( βγαζω τα items ) θα πεσει στα 10 gold ??? Εμεις που ηδη τα εχουμε κανει ; θα παρουμε τιποτα πισω ; η το τριτο το μακρυτερο ; φυσικα και δεν θα παρει κανεις πισω τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις