_Drakos_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Παει και ο nightmare skeleton king . Έχει χαβαλε το nightmare. Ψοφας ριχνεις τα καντυλια σου, γουστάρεις οταν καταφερνεις καποιο καλο elite, cool!
Tmark Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 αυτό το build πως σας φαίνεται για Inferno? Θα την παλέψω? 1H- shield παίζω.
LuNaTiC Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Υπάρχει κάπου κάποιο έγγραφο να λέει πάνω κάτω( ή και ακριβώς δεν υπάρχει θέμα) τα resistances / armor / hp / dps που απαιτούνται ή είναι "good to have" στα διάφορα επίπεδα δυσκολίας και στα διαφορετικά act του παιχνιδιού? Θα ήταν χρήσιμα στο HardCore μη πάμε πουθενά απροετοίμαστοι και μας pwnάρουν... Χτες έβλεπα στον ύπνο μου ότι με είχαν κλείσει 3 μεγάλα μπλε mob και στο έδαφος είχε παντού Poison και τις Arcane @@ριές και ότι δεν έιχα Cd's για το Leap και το Charge... χαχα εφιάλτες...
Doug21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ρε παιδια, ποιος παιζει hardcore? δηλαδη δε σας εχει τυχει ποτε να λαγγαρει τοι παιχνιδι και μετα απο λιγα δευτερολεπτα να σε δειχνει πεθαμενο? πως ρισκαρετε ετσι!
LuNaTiC Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 αυτό το build πως σας φαίνεται για Inferno? Θα την παλέψω? 1H- shield παίζω. Για το Revenge θα σου προτείνω Provocation Rune... Επίσης για το Frenzy αν το όπλο σου είναι αρκετά γρήγορο δοκίμασε το SideArm Rune και ίσως για μεγαλύτερο survivability Triumph Rune Δοκίμασε το ρε παιδια, ποιος παιζει hardcore? δηλαδη δε σας εχει τυχει ποτε να λαγγαρει τοι παιχνιδι και μετα απο λιγα δευτερολεπτα να σε δειχνει πεθαμενο? πως ρισκαρετε ετσι! Ναι έχει τύχει (γι αυτό έχω ονομάσει και τον HardCore Barbarian μου KilledByOTE) γιατί είναι πιθανό να ψοφήσω απο θέματα connection ... απλά είναι "άλλη" φάση το HC νομίζω έχει πιό πλάκα και πιο πολύ αξία το ότι κάνεις .... καλά και αυτό σχετικό είναι ... όπως νομίζει ο καθένας.
S2Katana Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ποιο ποντίκι χρησιμοποιείτε guys? Δουλεύω το MS Bluetooth 500 και μου έχει φύγει το χέρι. Να πάρω μήπως το Logitech G500? Tα κουμπιά του είναι ρυθμιζόμενα και σε Μακ;
Doug21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Για το Revenge θα σου προτείνω Provocation Rune... Επίσης για το Frenzy αν το όπλο σου είναι αρκετά γρήγορο δοκίμασε το SideArm Rune και ίσως για μεγαλύτερο survivability Triumph Rune Δοκίμασε το Ναι έχει τύχει (γι αυτό έχω ονομάσει και τον HardCore Barbarian μου KilledByOTE) γιατί είναι πιθανό να ψοφήσω απο θέματα connection ... απλά είναι "άλλη" φάση το HC νομίζω έχει πιό πλάκα και πιο πολύ αξία το ότι κάνεις .... καλά και αυτό σχετικό είναι ... όπως νομίζει ο καθένας. μωρε σιγουρα πλακα εχει και πιστευω οτι θα ειναι πολυ πιο ενδιαφερον ΑΛΛΑ με προυποθεσεις. Οσο δηλαδη μπορει να χασω δεκαδες ωρες απο θεμα lag και το ινφερνο ειναι Unplayable, δυστυχως δεν βρισκω το κουραγιο να παιξω
BlackScorpionX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Υπάρχει κάπου κάποιο έγγραφο να λέει πάνω κάτω( ή και ακριβώς δεν υπάρχει θέμα) τα resistances / armor / hp / dps που απαιτούνται ή είναι "good to have" στα διάφορα επίπεδα δυσκολίας και στα διαφορετικά act του παιχνιδιού? Θα ήταν χρήσιμα στο HardCore μη πάμε πουθενά απροετοίμαστοι και μας pwnάρουν... Χτες έβλεπα στον ύπνο μου ότι με είχαν κλείσει 3 μεγάλα μπλε mob και στο έδαφος είχε παντού Poison και τις Arcane @@ριές και ότι δεν έιχα Cd's για το Leap και το Charge... χαχα εφιάλτες... wizard 650 - 750 + resistances / 30k hp / 25k dmg + force or prsimatic armor και act 2 στον kulle (terminus quests) και οι elites με έχουν 2-3 hits max. Είναι ανυπόφορο. Χώρος για kite δεν υπάρχει, εχω δοκιμάσει ΠΟΛΛΑ builds αλλά όλα είναι τουλάχιστον χειρότερα από αυτό που έχω. Δε λέω ότι δε γίνεται αλλά δε νομίζω ότι μιλάμε πλέον τόσο για skill παίκτη αλλά για υπομονή να περιμένεις να γυρίσεις από τον αγύριστο και φυσικά gear. Εγώ χθες το βράδυ δεν την είχα και ύστερα από 2 ώρες όπου έκανα skip αρκετά elites με διάφορα affixes το παράτησα. Σήμερα αναλόγως τη διάθεση. Ειλικρινά, δεν ξέρω ποιος έχει την υπομονή για κάτι τέτοιο και αν είναι έτσι act 2 φαντάζομαι τι θα γίνεται act 3-4. Ίσως αν δε δούλευα να είχα φαρμάρει περισσότερο και να το έβγαζα αλλά τώρα με τη δουλειά... μάλλον θα περιμένω το 1.0.3.
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Βασικά το έκανα χτες το σημείο που είσαι με μάγο και πάνω κάτω ίδια στατς. Τι build παίζεις? Και follower. Απλά είμαι στα 29κ dps και τα resistance που γράφεις χωρίς force armor.(1000+με force)
LuNaTiC Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δεν έχω την παραμικρή ιδέα απο Wizard ...όχι οτι έχω απο τα άλλα αλλά λέμε τώρα... θα ήταν ενδιαφέρον να βρούμε κάνα spreadsheet ή κάτι τέτοιο για τα requirments του κάθε act/level για όπως έιπα να είμαστε έτοιμοι στο HC Για το απλό game είσαι στη φάση δοκιμάζουμε και βλέπουμε δεν υπάρχει πρόβλημα...
BlackScorpionX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Βασικά το έκανα χτες το σημείο που είσαι με μάγο και πάνω κάτω ίδια στατς. Τι build παίζεις? Και follower. Απλά είμαι στα 29κ dps και τα resistance που γράφεις χωρίς force armor.(1000+με force) build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#aORXQl!aXd!cYbaYb hydra / blizzard στο scroll up/down αντιστοιχα τα χρησιμοποιώ για engage / kiting DS / tele / energy armor (πότε force πότε prismatic) για τα προφανή seeker για hit / run μιας και χτυπάει ακόμα και εκτός οθόνης και κάνει καλό dmg και δεν καταναλώνει AP και εκμεταλλεύομαι και το IAS στο οποίο είχα επενδύσει rings / amulet. Πριν από αυτό είχα lightning blast επίσης καλό αλλά πρέπει να μένεις ακίνητος και δεν την πάλευα στο act 2. Με το συγκεκριμένο build μπορείς να παίξεις λιγάκι και γενικώς με βολεύει στο στυλ μου. Όχι kite για 15 ώρες αλλά ούτε τανκ. Συνήθως την παλεύω με μια καλή χρήση των cds. Για follower έχω scoundrel μιας και κάνει 2.6κ dps αλλά μέχρι και την act 1 είχα enchantress για CC. Θεωρώ ότι ο templar είναι άχρηστος καθώς όσες φορές την είχα ανάγκει δεν κάνει ΠΟΤΕ αυτό που πρέπει και με αφήνει να ψοφήσω.
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Θα βρεις ένα τόξο για scoundrel που κάνει cold damage και σχετικά καλό DPS, και θα του βάλεις όσο περισσότερο dexterity μπορείς και δευτερεύον vitality. Με 20χιλιάρικα το κάθε κομμάτι τον ντύνεις. 100χιλιάρικα τα αξίζει. (παίξε τα 3 βελάκια) Άσε το seeker και πιάσε είτε το 143% dps είτε το orb και προσπάθησε να ανεβάσεις το dps λίγο ακόμα. Αν έχεις 600-700 resistances παίξε prismatic rune και όχι force armor.
ultralisk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 το υψηλό Res δεν σε βοηθάει καθόλου σαν μάγο σε καμία περίπτωση (άντε να αντέξεις ένα sec παραπάνω σε ένα poison pool,fire path ή arcane orb)και το Force Armor είναι must αν δεν θες να γίνεσαι one shotted
paularas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 το υψηλό Res δεν σε βοηθάει καθόλου σαν μάγο σε καμία περίπτωση (άντε να αντέξεις ένα sec παραπάνω σε ένα poison pool,fire path ή arcane orb)και το Force Armor είναι must αν δεν θες να γίνεσαι one shotted actually το υψηλό ressistance βοηθάει... το "έτσι κι έτσι" κάνει λίγα (είχα ανεβάσει τα 3 βασικά στον dh και είχα δει διαφορά όταν είχα απέναντί μου electicity / poison και άλλες μαλακίες)απλά μάγος είναι ποιο καλά να παίξει Pure stats παρά ressistances
Προτεινόμενες αναρτήσεις