wizzy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 @Μαργαρίτα: Όχι ρε κοπελιά, μην βάζεις αυτά τα δηλητήρια (energy drinks) στον οργανισμό σου, τόση προσπάθεια κάνεις, είναι κρίμα να την χαλάς έτσι. 2
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω εχω πολλα χρονια τωρα να βαλω Tim και λεω φετος να επανελθω. Ποιοτικοτατο, ανθεκτικο, ζεστο , συνδυαζεται και με sport casual και με καλυτερο ντυσιμο.. Κορυφη @Μαργαρίτα: Όχι ρε κοπελιά, μην βάζεις αυτά τα δηλητήρια (energy drinks) στον οργανισμό σου, τόση προσπάθεια κάνεις, είναι κρίμα να την χαλάς έτσι. Ε δε πισω και συχνα, πινω σπανια βασικα! Αλλα οταν λεω σπανια, σπανια! Απλα σε κατι τετοιες στιγμες που εισαι χωμα (και δεν υπαρχει ωρα για υπνο) βοηθαει
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Χαλάλι τα doms μπροστά στα σχήματα που βλέπω κυρίως πλάτη, θέλω πολύ δουλειά και πολύ υπομονή στους ώμους 2
mimis19 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Οι ωμοι θα φτιαξουν, Δημητρα, μην αγχωνεσαι. Ειναι απο τα σχετικα ευκολα σημεια, αν ξερεις τι κανεις.
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Οι ωμοι θα φτιαξουν, Δημητρα, μην αγχωνεσαι. Ειναι απο τα σχετικα ευκολα σημεια, αν ξερεις τι κανεις. και από τα πιο επίφοβα μπορώ να πω. Πλέον τα ζεσταίνω σε όλες τις προπονήσεις μου
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Τιποτα δεν παραγεται με προδιαγραφες, αλλα το κρεας εστω και μεταλλαγμενο εχει την πρωτεινη που σου λεει. Τα λαχανικα μαλλον μονο τις οποιες φυτικες ινες εχουν να προσφερουν, αλλα και αυτες καλυτερα να τις παιρνω απο κουακερ, ή οτι αλλο βρω. Βιταμινες αναγκαστικα απο συμπληρωμα... Οποτε μαλλον λαχανικα ενα μεγαλο χ για μενα, δεν πειστηκα.
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Για το broccoli δες εδώ http://www.calorieking.com/foods/calories-in-fresh-or-dried-vegetables-broccoli-raw_f-ZmlkPTYzMzM0.htmlκαι εδώ http://nutritiondata.self.com/facts/vegetables-and-vegetable-products/2356/2 και για το beef εξαρτάται το σημείο/ κομμάτι του ζώου...
pankol Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ρε φίλε 100 cal μπρόκολο είναι περίπου 0.5kg...
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 οι θερμιδες σε παχαινουν και σε αδυνατιζουν οχι τα γραμμαρια πες οτι ειναι και πιο υγιεινο ενα κομματι κρεατος απο το μπροκολο
pankol Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ναι, απλά εννοώ ότι το παράδειγμα που έβαλες δε στέκει, γτ αν ήταν να τρώμε τα λαχανικά για την πρωτείνη, τότε θα θέλαμε ένα λιβάδι τη μέρα, κάτι που δεν παίζει να μπορεί άνθρωπος να φάει. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ειπα αυτο απλα τ ποσταρα γιατι ο ροκ θεωρει οτι τα λχανακι δεν σου προσφερουν τιποτα τα οποια ειναι απο τα πιο σημαντικα για την υγεια μας
bosei Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Spect το θέμα με τα λαχανικά vs κρέας ή γενικότερα φυτική vs ζωική πρωτεΐνη δεν έχει να κάνει μόνο με τις ποσότητες πρωτεΐνης αλλά και την ποιότητα αυτών. Έχει βρεθεί στις έρευνες πως το αμινοξύ όπου ευθύνεται για να ξεκινήσει η πρωτεΐνοσύνθεση είναι η λευκίνη...μιά καλή ποσότητα αυτής είναι τουλάχιστον 2,5 γραμμάρια ανά γεύμα. Αν δεις τις περιεκτηκότητες λευκίνης από φυτικές και ζωικές προελέυσεις θα γελάσεις. Συγκεκριμένα για να έχεις την ίδια πρωτεϊνοσύνθεση που σου δίνουν 150γρ. μοσχαριού θέλεις 2 κιλά μπρόκολο. Υ.Γ. εννοείται δεν λέω τρώτε μόνο κρέατα και αφήστε τα λαχανικά. Το αντίθετο και αυτά είναι πολύ χρήσιμα στην διατροφή μας. 3
Mau-Maus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ναι, απλά εννοώ ότι το παράδειγμα που έβαλες δε στέκει, γτ αν ήταν να τρώμε τα λαχανικά για την πρωτείνη, τότε θα θέλαμε ένα λιβάδι τη μέρα, κάτι που δεν παίζει να μπορεί άνθρωπος να φάει. παρολο που το μπροκολο ειναι πλουσιο τα λαχανικα δε τα τρωμε οντως για την πρωτεινη αλλα για ενα σωρο αλλα πραγματα ! ροκ αναθεωρησε , ειναι απο τα πιο ακυρα που μπορει να πει καποιος το οτι ριχνω Χ στις σαλατες και τα λαχανικα , καθημερινα να τρως , ουτε που μπορεις να φανταστεις τι σου προσφερουν .. οχι μωρε τι bb και μονομερειες εκει ειναι κολημενοι (οχι ολοι ) ,βασικα δεν εχω γραψει ποτε εκει τα βαριεμαι αυτα .Εγω θελω ποικιλια ακριβως αυτο ηθελα να πω με το μηνυμα μου ! η παρειστικη φαση ειναι καλυτερη απο οποιαδηποτε πληροφορια μπορεις να παρεις εκει .. 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 μπος το γνωριζω αυτο και για αυτο σε πολλες τροφες οπως πχ τις φακες τρωμε ρυζι για να παρουμε τα αμινοξεα που δεν εχουν οι φακες! 1
bosei Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 μπος το γνωριζω αυτο και για αυτο σε πολλες τροφες οπως πχ τις φακες τρωμε ρυζι για να παρουμε τα αμινοξεα που δεν εχουν οι φακες! Με τον συνδυασμό αυτό απλά έχεις όλα τα απαραίτητα αμινοξέα (EAA's) στο γεύμα αλλά λόγω της φυτικής προέλευσης και των 2 τροφών και πάλι δεν γίνεται max out η πρωτεινοσύνθεση. Η μόνη τροφή που είναι φυτικής προέλευσης που ξέρω πως έχει μεγαλύτερη ποσότητα λευκίνης από τα κλασικά είναι το κινόα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις