Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μαργαρίτα έχω πάρει δύο ζευγάρια από εκεί.. το μόνο μειονέκτημα είναι ότι τα στέλνουν γρήγορα και σε αναγκάζουν να πας στους αγώνες :-P Ευχαριστώ Βάλε και τις κάλτσες στην παραγγελία
therock Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Στα του αγώνα. 22,5χλμ σε 2,47 2ος στην κατηγορία μου αλλά δεν ανέβηκα βάθρο Γιατί είχαν κάνει μαλάκια και είχαν βγάλει λάθος τριάδα στην αρχη.. πούτσα Ο αγώνας λεπτομερείς Όταν μπω από υπολογιστή Μπραβο ρε αγορινα παντα τετοια! Τι κατηγορια εισαι?
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Φτερου :-P Με την ηλικία παει νομίζω Σήμερα ήταν 18-29 αν δεν κάνω λάθος
olympiakosgate7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια. Απο μικρος ειχα ονειρο να ασχοληθω με την γυμναστικη μιας και εχω τρελα με τον αθλητισμο γενικα με μεγαλυτερη αφοσιωση στο μπασκετ. Προπερσυ που εδωσα πανελληνιες για διαφορους λογους δεν καταφερα να περασω ΤΕΦΑΑ που ηθελα και το αφησα τελειως δυστυχως (να ξανα δωσω δηλαδη). Μετα απο δυο χρονια που πηγα στρατο και δουλευοντας πολλες ωρες σε περιστασιακες δουλειες (γκαρσονι, οικοδομικες και αγροτικες εργασιες) σκεφτηκα πως ειναι κριμα λογω καποιων εξετασεων που δεν πετυχα να αφησω αυτο το ονειρο που εχω τοσα χρονια. Και μιας και δεν υπαρχουν λεφτα να δωσω σε ιδιωτικες σχολες σκεφτηκα να αρχισω να παρακολουθω καποια σεμιναρια μαζι με μελετη βιβλιων που ηδη εχω αγορασει να ασχοληθω πιο εντατικα με την γυμναστικη. Ο λογος που γραφω αυτο το θεμα δεν ειναι να διαβασετε τον ''πονο'' μου αλλα να μου προτεινετε καποια βιβλια αν εχετε στα υποψην σας για ασκησεις, προετοιμασιες, αναρρωση απο τραυματισμους κτλ . Επισης αμα ξερετε καποια σελιδα με σεμιναρια γυμναστικης θα χαρομουν ιδιαιτερα αμα την μοιραζοσασταν. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
wizzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 σκατά.... κάτι έφαγα χτες και με πείραξε, με αποτέλεσμα να μην κοιμηθώ καλά τη νύχτα. Αποτέλεσμα; Γενικότερη αδυναμία, την οποία δεν βελτίωσε το πρωινό, οπότε η ποδηλασία των 100χλμ αναβλήθηκε. Ξεκίνησα μεν, αλλά μετά τα πρώτα 10-11χλμ (με μόλις μία ανηφόρα μέχρι τότε), κατάλαβα ότι τα πόδια μου "δεν τραβούσαν". Γύρισα σπίτι με 24χλμ στα πόδια και πείσμα για την επόμενη φορά. Αύριο ξεκινάω το πρόγραμμα του Γιάννη - με βλέπω να ξεσπάω στα pull/chin-ups! χαχαχα 1
alex_000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Όσο για το ζέσταμα, είναι μεγάλο θέμα. Είναι μερικοί, όπως κι εγώ, που κάνουν ελάχιστο ως καθόλου ζέσταμα πριν τις ασκήσεις. Θα πέσει κράξιμο το ξέρω, αλλά διάολε δεν το μπορώ. Και διαβάζοντας στο δίκτυο είδα ότι είναι κι άλλοι. Αν εσύ θες ζέσταμα, σαφώς η κουρτίνα 3 δεν ενδείκνυται. Αν δεν κανεις ζεσταμα να κανεις τουλαχιστον 3 σετ πολλων επαναληψεων με πολυ λιγο βαρος στην πρωτη ασκηση της ημερας (με πολυ μικρα διαλειματα). Αν η πρωτη ασκηση της ημερας εινα pull ups βγαλτη και βαλε κατι αλλο ------ Πουθενα δεν χαθηκα το διαβαζω το thread καθε μερα. Τωρα ειμαι στην Πατρα 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 παιζει να εχω απο καθε αγωνα μια τετοια φωτο και παντα ιδια! να σταματαω το ρολοι και εδω ενας φιλος μου που με κοιταει και δεν ξερει τι φαση παιζει με τη 2η θεση γιατι εγω ειχα τερματισει πριν και απο τους δυο 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 και εδω οτι εγραψε το ρολοι http://app.endomondo.com/workouts/415659766/9062238
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 σκατά.... κάτι έφαγα χτες και με πείραξε, με αποτέλεσμα να μην κοιμηθώ καλά τη νύχτα. Αποτέλεσμα; Γενικότερη αδυναμία, την οποία δεν βελτίωσε το πρωινό, οπότε η ποδηλασία των 100χλμ αναβλήθηκε. Ξεκίνησα μεν, αλλά μετά τα πρώτα 10-11χλμ (με μόλις μία ανηφόρα μέχρι τότε), κατάλαβα ότι τα πόδια μου "δεν τραβούσαν". Γύρισα σπίτι με 24χλμ στα πόδια και πείσμα για την επόμενη φορά. Αύριο ξεκινάω το πρόγραμμα του Γιάννη - με βλέπω να ξεσπάω στα pull/chin-ups! χαχαχα Αμα δε βαριεσαι να ξαναβαλεις τη συνταγη για τη πιτα μια... Οσο για τα 100χλμ καλα να σαι, θα τα κανεις αλλη μερα μη χαλιεσαι Εκανα κι εγω την ασκησουλα μου για σημερα, μερα ενδυναμωσης, αρυριο εχω ρεπο. Ωρα για φαι (Κανονικα πια δε τρωω φετα αλλα μου τελειωσε το κοτατζ και δε το χα παρει ειδηση) Sent from my iPad using Insomnia
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 μαργαριτα οτιδηποτε εχει σιδηρο δεν το τρωμε με γαλακτοκομικα! Βασικος κανονας διατροφης! Επηρεαζει την απορροφηση του σιδηρου επισης δες αυτο http://www.runningnews.gr/item.php?id=18958
Star_Light Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω έχω κοψει και το ψωμι μαζι με τα γευματα. Ωραια η φακή
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 και καλα κανεις!! και μια φωτο πριν τον αγωνα!! ( πραγματικα το 1ο πραγμα που σκεφτηκα σημερα οταν ξυπνησα ηταν να κοιμηθω ξανα και να μην παω στον αγωνα ) https://www.dropbox.com/s/jslchizclqfhate/20140928_074457.jpg?dl=0 2
Star_Light Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω φιλε μου σημερα ξυπνησα στις 10 και χτες τα ιδια. Ενα σαββατοκυριακο εχουμε απο αποψε παλι μέσα και αυριο 6 το πρωι έγερση κλασσικα :/ πως περασε ετσι το σαββατοκυριακο? την παρασκευη αγαπουσα ολο το κοσμο
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 εγω καθε μερα εχω ξυπνημα στις 7 το σαββατο το αφηνω λιγο πιο χαλαρο και κυριακες παλι πρωι για προπονηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις