margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Τωρα που το λες θυμαμαι οτι μου χε πει ο αιματολογος οταν επαιρνα σιδηρο να ναι μακρια απο γαλακτοκομικα. Αλλα αν θυμαμαι καλα σχετικα με τις φακες ειχε πει οτι το περισσοτερο παει στη λεκανη ετσι κι αλλιως Ωραια φαση θα ητανε αλλα δε ξερω αν θα χω τα πνευμονια για αναβαση μεχρι τοτε
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 πηγαινε χαλαρα!!! ακομη και αυτο να ισχυει με τα γαλακτοκομικα στελνεις στη λεκανη ακομη περισσοτερη
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Σκεφτομαι οτι θα επιβαρυνθει αρκετα το γονατο, ο Νικολαου και ο Θεος που χα παει πριν, μου χαν πει οχι ανηφορο/κατηφορα.. Θα δω!! Ναι απο δω κ περα δε θα τρωω τυρι μαζι, καλα εκανες κ το επεσημανες
Mau-Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 το μεγαλυτερο λαθος σου μαργαριτα ειναι που η φετα ΔΕΝ ειναι μεσα στις φακες 1
Star_Light Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Φετα μέσα στις φακές? θα λιώσει και δεν θα ειναι ωραια ρε.
therock Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και μιλατε για φακες. Οσπρια (φακες/ρεβυθια) πως τα μαγειρευουμε με φιτνες προδιαγραφες? Ειναι διατροφικα σωστα να τα τρωμε με σπιτικες συνταγες, οπως τα κανουν οι μαναδες με σαλτσες και λαδια?
Star_Light Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Οτιδηποτε τσιγαρισμένο γινεται βαρύ και δύσπεπτο. Το λάδι καλο ειναι να μπαινει ωμο αφου έχει τελειωσει το ψησιμο του φαγητου. Κατα τα αλλα στην κατσαρολα ολα αυτα. Οτι ειπες ειναι τιγκα στην πρωτεινη απο οσπρια.
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 το μεγαλυτερο λαθος σου μαργαριτα ειναι που η φετα ΔΕΝ ειναι μεσα στις φακες Μάου εκπλήσσομαι, απ' ό,τι θυμάμαι δεν ήσουνα και πολύ του τυριού.. Φετα μέσα στις φακές? θα λιώσει και δεν θα ειναι ωραια ρε. Την προτιμάς κι εσύ στον τραχανά ε?
Mau-Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μάου εκπλήσσομαι, απ' ό,τι θυμάμαι δεν ήσουνα και πολύ του τυριού.. καλα θυμασαι ! αν το κανεις ομως το λαθος , καντο σωστα σταρ γι αυτο παει πολυ μεσα - επειδη λιωνει!!!
Star_Light Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 φετα και τραχανα? ίουυυυυυ δεν αντέχω
therock Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Οτιδηποτε τσιγαρισμένο γινεται βαρύ και δύσπεπτο. Το λάδι καλο ειναι να μπαινει ωμο αφου έχει τελειωσει το ψησιμο του φαγητου. Κατα τα αλλα στην κατσαρολα ολα αυτα. Οτι ειπες ειναι τιγκα στην πρωτεινη απο οσπρια. Τι εννοεις? Πιο συγκεκριμενα οσον αφορα το μαγειρεμα της φακης, επειδη δεν το πολυεχω
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 εννοειται οτι τη βαζω μεσα!!! απλα οχι ολο το κομματι μαζι, λιγο λιγο γιατι δε θελω να παπαριασει τελειως
Star_Light Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Τι εννοεις? Πιο συγκεκριμενα οσον αφορα το μαγειρεμα της φακης, επειδη δεν το πολυεχω Ψησιμο στην κατσαρολα ρε παιδι μου και μολις ειναι έτοιμο λαδάκι στο τέλος. Κλεινεις το μάτι δηλαδη και βάζεις λάδι. Προς το παρον μαγειρευει η μάνα μου απο Μαρτιο και μετά που θα πάρω την τοποθέτηση μακρυά απο το σπιτάκι μου θα αρχισω να μαγειρευω και εγω απο το να εισαι σχολή πάντως καλυτερα Καστελοριζο και ας πλενομαι - μαγειρευομαι μονος μου!!!!!!
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Νεροβραστο δλδ και να βαζεις το λαδι μετα... Μπα εγω δε μπορω να το φαω με τπτ ετσι, καθεται το λαδι πανω και τοτε ειναι που μου πεφτει βαρυ! Γενικα εγω τη φακη τη θελω πηχτη χωρις πολλα υγρα, σημερα μου την εκανε η μαμα μου ετσι, αλλα γυρισα κ εγω κουρασμενη και δεν ειχα ορεξη να καθομαι να σουρωνω..
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 καλα θυμασαι ! αν το κανεις ομως το λαθος , καντο σωστα σταρ γι αυτο παει πολυ μεσα - επειδη λιωνει!!! Μερακλής. Επειδή όμως με τα όσπρια δεν πολυτρώω φέτα, κάν' το γραβιέρα και θα συμφωνήσουμε. φετα και τραχανα? ίουυυυυυ δεν αντέχω Χαχαχα ήταν προβοκατόρικο το μηνυμά μου,το θυμόμουν πως δε σου αρέσει. (+1 για πλιγούρι και μπάμιες όμως για να συμφωνήσουμε σε κάτι } 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις