Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.
Καλα λενε καθε περσυ και καλυτερα... 

Αυτο εχω βαρεθει να το λεω ρε γαμωτο..ερχεται σιγα-σιγα κ ταιριαζει με τα παντα αυτη η φραση :mad:

Καλη ανασταση!

Δημοσ.

Μπα, διαφωνώ, για μένα κάθε φέτος και καλύτερα τα τελευταία 5 χρόνια. Αλλαγή νοοτροπίας το μυστικό :)

Σπεκτ, ωραία συνταγή! Θα δοκιμαστεί σύντομα!

Φχαριστηθηκα ήλιο αυτές τις μέρες. Όλη μέρα έξω με τα κορίτσια μου, δουλειές στον κήπο/χωράφι και μετά προπόνηση. Άντε και το καλοκαίρι πλησιάζει!

• Like 3
Δημοσ.

μπορεις να το πεις τηγανιτα μπορεις pancake το εχω ακουσει  και με αλλο ονομα δεν θυμαμαι.υλικα

πρωτεινη,αλευρι ολικης η αλευρι βρωμης,quaker και γαλα φρεσκο οτι επιθυμει ο καθενας.σαν γευση σκετο δεν ειναι κατι τρελο αλλα μπορει να συνδευαστει με κομματια απο φρουτα με ξηρους καρπους.εγω σημερα αφου δεν τρωω αρνια και βλακιες το συνδυασα με μερεντα

IMG_20150412_205927.jpg

IMG_20150412_210025.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός αν δουλεύει με SELV πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω. Αλήθεια τι γράφει πάνω στον ΜΣ ή μήπως είναι τροφοδοτικό;

Αυτό το μικρό κουτάκι δε χωράει ούτε EI-core μ/σ, ούτε παλμοτροφοδοτικό. Μη ξεχνάς ότι μια ψησταριά είναι συνήθως τουλάχιστον 2kW. Μάλλον με τάση δικτύου θα δουλεύει, χωρίς απομόνωση.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κυνηγήσω 6-7% bf να το πάω μέχρι shred για να δω αν μ αρέσω γιατι 83-85 κιλά ειναι max bulk πλέον , νιώθω βαρύς για τα γούστα μου. (+ ψάχνομαι και για κάτι άλλο παράλληλα με τα βάρη) 

αλλα φοβάμαι οτι θα μείνω σαν καλαμάκι του φραπέ αχχαχαχα
χμμμμμμμμ
Το cutting αρχίζει απο αυριο , μέχρι τώρα είχα καθαρίσει τη σαβούρα . θα αρχίσω στις 2500 +500 απο λαχανικά οπότε έχω άνεση να πέσω κ άλλο , αφού το χαρτί της αερόβιας δεν το έχω κάψει , θα τη βάλω middle cut για plateu break 

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κυνηγήσω 6-7% bf να το πάω μέχρι shred για να δω αν μ αρέσω γιατι 83-85 κιλά ειναι max bulk πλέον , νιώθω βαρύς για τα γούστα μου. (+ ψάχνομαι και για κάτι άλλο παράλληλα με τα βάρη) 

αλλα φοβάμαι οτι θα μείνω σαν καλαμάκι του φραπέ αχχαχαχα

χμμμμμμμμ

Το cutting αρχίζει απο αυριο , μέχρι τώρα είχα καθαρίσει τη σαβούρα . θα αρχίσω στις 2500 +500 απο λαχανικά οπότε έχω άνεση να πέσω κ άλλο , αφού το χαρτί της αερόβιας δεν το έχω κάψει , θα τη βάλω middle cut για plateu break 

6% χλωμό θα το έλεγα μόνο με δίαιτα ή fat burner.Εγώ ξεεσκίζομαι στην αερόβια και δυσκολευομαι στο 8-9%.

• Moderators
Δημοσ.

6% χλωμό θα το έλεγα μόνο με δίαιτα ή fat burner.Εγώ ξεεσκίζομαι στην αερόβια και δυσκολευομαι στο 8-9%.

μην το λες! Εγω περυσι ημουν στο 8! Απλα δεν ειναι νουμερο που το κρατας για μεγαλο χρονικο διαστημα!

Δημοσ.

μην το λες! Εγω περυσι ημουν στο 8! Απλα δεν ειναι νουμερο που το κρατας για μεγαλο χρονικο διαστημα!

δεν ξερω τον καθενα ξεχωριστα για να κρινω,αλλα επειδη κανω γυμναστικη με 2 ατομα που εχουν καποιες διακρισεις στο χωρο(το οποιο συνεπαγεται οτι γυμναστικη και διαιτα δεν ειναι το μονο που χρησημοποιουν),ξερω πως 6% δεν πας ευκολα,ποσο μαλλον με διαιτα απλα.Αλλα αυτο ειναι στις δικες μου γνωσεις οπως ειπα δεν ξερω τον καθενα ξεχωριστα.Δοκιμασε το και ολη η τυχη μαζι σου απλα το βρισκω πολυ χλωμο

• Moderators
Δημοσ.

μπα δεν εχω ορεξη να το δοκιμασω! περυσι ημουν σε μονοψηφιο νουμερο αλλα τοτε ετρεχα και καθε μερα μπολικα χιλιομετρα + οτι εκανα διατροφη σαν να ημουν μοναχος (μιλαω για την αυστηροτητα στο τι πως ποτε κτλ)

Δημοσ.

Περίπτωση να καούνε πάντα υπάρχει ειδικά σαν natural,αλλά αυτό δεν νομίζω πως μπορεί κανείς μέσω ιντερνετ να στο επιβεβαιώσει καθώς εξαρτάται απο το πρόγραμμα(δεν είπες ποσες ώρες,μέρες κλπ) την διατροφή και πάνω απόλα τον εαυτό σου..Με το να σου πει κανείς εμένα δεν μου καίει του μύς δεν σε βοηθάει και πολύ :P κάποιος μπορεί να είναι αθλιτής αντοχής,ο άλλος power lifter ,ο άλλος bodybuilder κλπ κλπ Εσύ πως νιώθεις.? πως την παλευεις να κάνεις ενώ ήσουν άρρωστος :S σε ένα μήνα ειδικά αν δεν υπάρχει και κάποια σημαντική αυξομείωση βάρους και ενώ ήσουν και άρρωστος πραγματικά ούτε γιατρός δεν νομίζω να μπορέσει να βρει τι ακριβώς έχει συμβεί ;P Ποιος είναι ο στόχος σου και ξεκίνησες αυτο το πρόγραμμα.?

Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου. Η αληθεια ειναι αυτο που λες οτι δύσκολα θα το καταλάβω ... θα ξεκινήσω πάλι την διατροφή μου και γυμναστική και θα δω τι γινεται σε μερικές μέρες

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο εισαι τωρα? Το 6-7% ειναι πονος. Κολυμβηση ψηνεις?

no idea , το dexa scan θα βγάλει το πόρισμα (έχει 5 λεπτά απ το gym μου και δεν το ήξερα lel) 

για κολύμβηση δύσκολα , μάλλον για πολεμική τέχνη-άθλημα επειδή ειναι κάτι που μ αρέσει και δεν θα το βαρεθώ 

μη κολλάτε στο νούμερο , έτσι το λέω, πάντα βάζω μεγαλύτερο στόχο για να φτάνω στο max μου αχχαχα

αλλα ναι το point ειναι single digit για φέτος αλλα προσεγμένα για να έχω όσο το δυνατών μικρότερο muscle loss 

σε αυτό θα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο η διατροφή αλλα κ αυτό ειναι το θέμα , οτι αν θέλω μπορώ να τρώω σαν μοναχός όπως είπε απο πάνω ο spect , απλά πριν δεν είχα αρκετή μυική μάζα(για τα δικά μου δεδομένα) με τα off και τα χειρουργεία και τις μλκιες ;)

• Like 1
Δημοσ.

Άμα δεν κατεβαίνετε σε αγώνες ή δεν πάτε για φωτογράφηση σε περιοδικό μόδας, δεν αντιλαμβάνομαι για πιο λόγο να κυνηγήσετε μονοψήφιο νούμερο σε bf. Ένα γυμνασμένο σώμα δείχνει σούπερ όμορφο με 10-12 bf, η διατροφή κινείται σε λογικά πλαίσια κι υπάρχει ενέργεια να ζείτε :-D 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...